Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1528 beoordelingen van klanten.

PVC vloeren bij Thuisin van der Geest in Enschede

Op zoek naar een nieuwe pvc-vloer? Kom dan naar Thuisin van der Geest in Enschede. Voor de gehele regio rondom Enschede staan wij voor advies, meten en monteren voor je klaar!

PVC vloeren bij Thuisin van der Geest in Enschede
Vragen?
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

PVC vloeren in Enschede

PVC vloeren zijn de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Ze hebben weinig onderhoud nodig, gaan lang mee en zijn geluiddempend. Daarnaast zijn de pvc vloeren bij Thuisin Enschede verkrijgbaar in talloze varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins. Je kunt je pvc vloer laten leggen in rechte lijnen of in visgraat. We hebben zelfs bijzondere vormen pvc, zoals de trendy hexagon tegels, die wij graag voor je leggen. Maatwerk en ontzorging is waar wij voor staan. Zodat jij thuis kan genieten van een vloer die mooi is en perfect ligt! Thuisin van der Geest in Enschede heeft onder andere de merken ModuleoForboLOOKin en mFlor in haar collectie.

Meten & leggen van je pvc vloer bij Thuisin in Enschede

Heb je een mooi pvc vloer bij ons in de winkel uitgezocht, maar ben je zelf niet handig of heb je geen tijd? Ook dat is bij ons geen probleem! Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan. Onze eigen vakmensen adviseren, meten, leggen, onderhouden en geven optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Ook service en garantie is bij ons in goede handen.

De pvc-vloeren specialist van Enschede,  Haaksbergen, Losser en Buurse

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je favoriete pvc vloer uitzoeken. Thuisin van der Geest komt daarna bij je langs om je vloer op te meten. Zelfs vochtmeting, om eventuele schimmel te voorkomen, nemen wij op ons. Ons gebied reikt van Haaksbergen naar Losser en van Glanerbrug tot Boekelo. Alle plekken rondom Enschede zijn ons gebied. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Hogelandsingel 53 in Enschede.

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8645287958115 op basis van 1528 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging