Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1520 beoordelingen van klanten.

Raamdecoratie bij Thuisin van der Geest in Enschede

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Kom dan naar Thuisin van der Geest in Enschede. Voor de gehele regio rondom Enschede staan wij voor advies, meten en monteren voor je klaar!

Raamdecoratie bij Thuisin van der Geest in Enschede
Vragen?
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Raamdecoratie in Enschede

Raamdecoratie is een sfeervolle oplossing voor ramen in je gehele woning. Zo biedt raambekleding zonwering, geeft het de nodige privacy en isoleert het waar nodig. Met raamdecoratie in de woonkamer kan je met licht spelen in je kamer, terwijl je met raamdecoratie in je slaapkamer het donkerder maakt, voor meer rust.

Bij Thuisin van der Geest in Enschede hebben wij een uitgebreide collectie raamdecoraties, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex®, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin. Ben je benieuwd waar je aan moet denken bij raamdecoratie? Bekijk dan onze informatievideo.

Meten en monteren bij Thuisin van der Geest

Heb je raamdecoratie uitgezocht en wil je zeker weten dat ze strak voor je ramen komen te hangen? Zoek je daar ultiem gemak in? Dan bij je bij Thuisin van der Geest in Enschede aan het goede adres. Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan met onze eigen vakmensen die adviseren, meten, monteren, onderhouden en het geven van optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Service en garantie is bij ons in goede handen, zodat jij ultiem kan genieten van je raamdecoratie

De raamdecoratie specialist van Enschede,  Haaksbergen, Losser en Buurse

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je raamdecoratie uitzoeken. Thuisin van der Geest komt daarna bij je langs om je kozijnen op te meten. Of je nu je raamdecoratie in de dag, of op de dag wilt. Alle plekken rondom Enschede zijn ons gebied wat reikt van Haaksbergen naar Losser en van Glanerbrug tot Boekelo. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Hogelandsingel 53 in Enschede.

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8611842105263 op basis van 1520 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging