Raamdecoratie bij Thuisin van Dijk in Veenendaal

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Kom dan naar Thuisin van Dijk in Veenendaal. Voor de gehele regio rondom Veenendaal staan wij voor advies, meten en monteren voor je klaar!

Raamdecoratie in Veenendaal

Raamdecoratie is een sfeervolle oplossing voor ramen in je gehele woning. Zo biedt raambekleding zonwering, geeft het de nodige privacy en isoleert het waar nodig. Met raamdecoratie in de woonkamer kan je met licht spelen in je kamer, terwijl je met raamdecoratie in je slaapkamer het donkerder maakt, voor meer rust.

Bij Thuisin van Dijk in Veenendaal hebben wij een uitgebreide collectie raamdecoraties, in vele verschillende kleuren, uitvoeringen én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex® bij Thuisin van Dijk en meer merken zoals LOOKin, Inside Blinds en Thuisin.

Badkamer gordijnen Thuisin

Meten en monteren bij Thuisin van Dijk

Heb je raamdecoratie uitgezocht en wil je zeker weten dat ze strak voor je ramen komen te hangen? Zoek je daar ultiem gemak in? Dan bij je bij Thuisin van Dijk in Veenendaal aan het goede adres. Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan met onze eigen vakmensen die adviseren, meten, monteren, onderhouden en het geven van optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Service en garantie is bij ons in goede handen, zodat jij ultiem kan genieten van je raamdecoratie

De raamdecoratie specialist van Veenendaal, Ede, Bennekom en Amerongen

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je raamdecoratie uitzoeken. Thuisin van Dijk komt daarna bij je langs om je kozijnen op te meten. Of je nu je raamdecoratie in de dag, of op de dag wilt. Alle plekken rondom Veenendaal zijn ons gebied. Wat reikt van Rhenen naar Renkum en van Kesteren tot Lunteren. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Groenveldselaan 43 in Veenendaal.