Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1688 beoordelingen van klanten.

Resultaat Goed BeDOELd actie 2020

Benieuwd naar het resultaat van Zorgboerderij de Eekhoeve?
Kijk dan snel verder!

Thuisin & de winnende dagbestedingsruimte

Zorgboerderij de Eekhoeve heeft de Goed beDOELd actie van Thuisin gewonnen. Door Corona hebben we de gepimpte ruimte helaas niet feestelijk kunnen opleveren, inmiddels is deze wel in gebruik. De taart en de bubbels doen we hopelijk op een later moment alsnog!

De gemeenschappelijke dagbestedingsruimte wordt bezocht door senioren die hier diverse dagactiviteiten kunnen beleven. De ruimte mocht eigentijdser. Wat zou het fijn zijn dat hier iets moois van zou worden gemaakt. Met een huiselijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt, waar het gezellig is en waar je aangenaam verblijft.

Iets waarvan de handen van Heddy (Thuisin Van Dijk) enorm van gaan kriebelen. Heddy heeft een fantastisch idee uitgewerkt en in samenwerking met Forbo (Dersimo), A.S. Creation, Noordwand, Multisol, House of Happiness en Sigma, tot uiting gebracht. Er is geklust, behangen en geverfd zodat iedereen vanaf nu kan genieten van een eigentijdse dagbestedingsruimte die warmte en sfeer uitstraalt en echt een ‘thuis-gevoel’ geeft. Wel zo prettig én praktisch voor de senioren en medewerkers. Zo was het:

Eekhoeve Goed Bedoeld
Eekhoeve Goed Bedoeld
Eekhoeve Goed Bedoeld

Wat heeft Thuisin gedaan?

Heddy van Thuisin Van Dijk heeft eerst een plan gemaakt waarbij werkelijk van alles werd aangepakt.

Allereerst is er een prachtige en praktische Forbo vloer gelegd. Daarvan knapt de ruimte al behoorlijk op. De volgende kleuren zijn aangebracht; RAL 9016 en RAL 9005, beide van Sigma verf. De wanden zijn opgefleurd met Noordwand Hollands veld 1797-450 en Holland koeien 2128-450 en op de deuren zijn posters aangebracht van AS creation Gummersbach 20-005.

Tot slot, als een soort kers op de taart, zijn er jaloezieën van Multisol in de kleur bamboe 1525 opgehangen én gordijnen van House of Happines, Lagoo kleur 7.

En dát maakt het verschil. Al met al een hele klus met een prachtig resultaat waar iedereen trots op mag zijn! Kijk zelf maar:

Eekhoeve Goed Bedoeld
Eekhoeve Goed Bedoeld
Eekhoeve Goed Bedoeld

Winnaar met 54% van de stemmen

Vanaf de start van onze poll liep de Eekhoeve ver vooruit. Maar naar mate de tijd verstreek werd het toch nog erg spannend. We hebben de prijs uitgereikt en vanaf dat moment hebben we plannen gemaakt voor de ‘verbouwing’ t.w.v. €12.500.-

Waarom Annemarie de Eekhoeve heeft opgegeven

Deze Zorgboerderij is gelegen op een van de mooiste plekjes van Veenendaal, tussen de weilanden en tegen de Utrechtse Heuvelrug. Elke maandag t/m vrijdag wordt deze bezocht door senioren die dagactiviteiten kunnen beleven in deze dagbestedingsruimte.

Vorig jaar is er al een mooie grote tuin aangelegd omdat het voor de doelgroep heel fijn is om buiten te zijn. Zo’n mooie buitenkant zouden ze ook graag naar binnen vertalen en ook hier iets moois van maken. Binnen mag het eigentijdser.

De wens (Anne-Marie noemt het zelfs ‘een droom’ 🙂 ) is een huiselijke sfeer creëren voor mensen die om uiteenlopende redenen een aantal dagen van huis naar de zorgboerderij komen. Zelf hebben ze geen idee hoe de ruimte gezellig te maken en geven dit graag uit handen aan Thuisin van Dijk die als geen ander weet hoe ze een mooie leefomgeving moeten creëren voor iedereen!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging