Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.

Resultaat goed beDOELd actie

Benieuwd naar het resultaat van onze goed beDOELd actie? Kijk dan snel verder!

Thuisin levert winnende huiskamer op

Een tijdje terug lieten we jullie al weten dat verpleeghuis Boswijk in Vught de goed beDOELd actie van Thuisin had gewonnen. De huiskamer van de bewoners was écht toe aan een flinke opknapper, zodat de bewoners zich daar thuis zouden voelen. Iets waar Yvonne van Thuisin de Kleurenkamer in Best een prachtig idee voor heeft uitgewerkt en in samenwerking met Sigma, Eijffinger, BN/Voca, Tarkett en Vriesco tot uiting heeft gebracht. Er is geklust, behangen en geverfd zodat  de dementerende bewoners vanaf nu kunnen genieten van een eigentijdse huiskamer die nu sfeer en warmte uitstraalt en echt een ‘thuis-gevoel’ geeft. Wel zo prettig voor bewoners en medewerkers.

Het begon natuurlijk met het maken van inspirerende moodboards. Kleur, materialen en het gevoel komt op z’n moodboard goed over en laat de bewoners exact zien wat ze kunnen verwachten. Alles voor een indrukwekkend resultaat. En hoe!

Wat heeft Thuisin gedaan?

Onder regie van Thuisin De Kleurenkamer is in de gangen een bos-weg gecreëerd. Met op maat gemaakt bomenbehang en bijpassende verf op de muren. De deuren zijn beplakt met levensechte voordeuren. De eetkamer en keuken zijn geschilderd en voorzien van behang, nieuwe gordijnen, in betweens en een vloerkleed. Zelfs aan tafelkleden is gedacht. Een flinke klus dus, met een resultaat dat er mag zijn! Zie hier een aantal voor- en nafoto’s! 🤩

Winnaar met 62% van de stemmen

Verpleeghuis Boswijk had eerder onze poll op Facebook gewonnen met 62% van de stemmen. Op 1 maart hebben we de prijsuitreiking gehad en vanaf dat moment hebben we plannen gemaakt voor de ‘verbouwing’ t.w.v. €12.500.

Waarom Karin Park Boswijk heeft opgegeven

Park Boswijk is een bijzonder verpleeghuis in Vught waar 120 mensen wonen met een vorm van dementie. Het huis bestaat uit 12 woningen en in elke woning wonen 10 mensen. De leefwereld van de mensen die er wonen is heel erg klein. Het grootste gedeelte van hun dag speelt zich af in de huiskamer. Het is daarom heel belangrijk dat die huiskamer sfeer, warmte en gezelligheid uitstraalt, zodat men zich er zich zoveel mogelijk thuis kan voelen.

De huiskamer van woning 1 spreekt op dit moment niet bepaald tot de verbeelding. Budget om er een metamorfose aan te geven is er nauwelijks en de tijd is er ook niet tot nauwelijks voor de verzorgende. Zij hebben al hun tijd en aandacht nodig voor de directe zorg.

Hoe mooi zou het zijn als jullie de huiskamer van woning 1 en misschien ook nog van een aantal andere woningen zouden pimpen, opfrissen naar een eigentijdse sfeer, die een warm gevoel geeft aan de ouderen van de toekomst. Want de ouderen die er nu aan komen, zijn toch de weer wat meer modernere.
Ik weet zeker dat het voor jullie een enorm dankbaar project zou zijn. Door een warme sfeer kun je zo af en toe nog eens een glimlach laten verschijnen bij de mensen die op het einde van hun leven zijn en ook bij hun familie.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging