Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Peter Kok

  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 17 december 2020 In het kort Prachtige gordijnen enz Ervaring Mooi opgehangen, fantastische service, goede klant service, heel goed bedrijf.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    woensdag 22 juli 2020 In het kort Zeer tevreden Ervaring Hele fijne en professionele mensen!! Super service en top eind resultaat. Ik geef Peter Kok een 10
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 25 juni 2020 In het kort Ontzettend tevreden Ervaring Zeer goed advies en meedenkend! Super mooi geworden de moduleo pvc vloer
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 6 september 2019 In het kort het waren hele fijne mensen die het werk geleverd hebbe. Ervaring ik ben heel tevreden
    • Vloeren
    • 8
    • 7
    • 7
    • 9
    • 7
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 5 september 2019 In het kort Een perfecte zaak waar we graag terugkomen Ervaring Bij onze oriëntatie naar een laminaatvloer werden wij uiterst vriendelijk en adequaat geholpen. Goede advisering. Prima offerte en een vlotte start van de werkzaamheden. De uitvoering van de werkzaamheden was ook top! Vakkundig en snel gelegd. Er wordt erg netjes gewerkt. Fijn dat dit soort zaken nog bestaan waarbij de persoonlijke benadering het "klant is koning" gevoel geven. Ik kan iedereen de Thuisin Peter Kok zaak aanbevelen. Overigens hadden wij al weer een aantal jaren geleden met gordijnen dezelfde plezierige ervaring met deze zaak.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 23 augustus 2019 In het kort geweldig. Ervaring Door het hele team van Thuisin Peter Kok zijn wij zeer goed geholpen en geadviseerd. Ze zijn zeer kundig en werken vlot.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    woensdag 24 juli 2019 In het kort Hele goede ervaring gehad! Ervaring Prettige samenwerking / ervaring met de mensen! Meedenkend en goede communicatie.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    woensdag 24 juli 2019 In het kort Buiten gewoon tevreden Ervaring Klant vriendelijk en zeer vakkundige specialisten
    • Vloeren
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 21 juni 2019 In het kort Alles is goed Ervaring Zie er netjes uit houden zich aan gemaakte afspraken
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 8
    • 7
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    woensdag 19 juni 2019 In het kort Ontzettend tevreden!! Ervaring Alles was van te voren goed besproken, op papier gezet en werd perfect uitgevoerd. Michel en Adil zijn echt vakmannen. Wij zijn ontzettend blij en positief over de manier van werken en trots op onze nieuwe vloer!
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    zaterdag 15 juni 2019 In het kort Prettige winkel met goede service Ervaring Tijdens het uitzoeken van onze gordijnen werd goed meegedacht en had de verkoopster een goed oog voor wat onze smaak is. De service qua ophangen en meedenken bij vertraging zijn prima. Kortom Prettige winkel!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    maandag 3 juni 2019 In het kort goed advies Ervaring prima
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 31 mei 2019 In het kort Geweldige zaak. Toppie Ervaring Top zaak. Ik ben er perfect geholpen en geadviseerd en alles is perfect thuis opgehangen. Dikke pluim. Heel leuk en gezellig personeel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 30 mei 2019 In het kort Vriendelijk zeer meedenkend personeel! Ervaring Heel fijn geholpen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    dinsdag 23 april 2019 In het kort Hele goede service en klantvriendelijk Ervaring Heel klantvriendelijk en de service is fantastisch.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 19 april 2019 In het kort Goed Ervaring Erg behulpzaam en vakkundig
    • Vloeren
    • 7
    • 7
    • 5
    • 7
    • 9
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 12 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies, snelle levering, maatwerk, prachtig eindresultaat! kortom: prettig zaken doen!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 5 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Opdracht is prima uitgevoerd.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 5 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    maandag 25 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring No nonsens, denken goed mee. Goed advies.
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    woensdag 13 maart 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn zeer tevreden over de service en vakmanschap van de mensen van Thuisin Peter Kok. De ketting in ons nieuwe plissee gordijn was toch niet wat wij in gedachten hadden i.v.m. het harde geluid van de ketting in de cassette. Michel heeft dit zonder problemen, snel en vakkundig vervangen door een koord waardoor het geluid veel minder hard is. Een super service. En dat terwijl de fabrikant zei dat dit niet mogelijk was. De nieuwe vloerbedekking op onze zolder ligt er strak en mooi bij. Fijne mensen en zeer goede service.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    maandag 11 maart 2019 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring leuk geholpen in de winkel, ze namen alle tijd voor ons. de mannen die de vloerbedekking kwamen leggen, hebben dit keurig en naar alle tevredenheid gelegd, de rommel opgeruimd en ook nog binnen de afgesproken tijd.
    • 6,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    vrijdag 8 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Alles is prima verlopen en naar wens gegaan!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    dinsdag 5 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Michel Genemans heeft bij ons de trap gestoffeerd. Een zeer vriendelijke en vakbekwame man. Ging uiterst voortvarend te werk. Tijdens het stofferen vertelde hij het hoe maar ook het waarom. Het resultaat is prachtig. Wij hopen hier veel plezier aan te beleven
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    zaterdag 2 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    dinsdag 12 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    maandag 11 februari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Super service en alles netjes afgeleverd en opgehangen super blij ermee Ga zeker nog een keer terug om wat te bestellen heb nog zonwering nodig voor buiten dus komt goed
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 7 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 7 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Alles was mogelijk en er is goed met ons meegedacht. Peter hartelijk bedankt voor je vrolijke flexibele houding. Ook iris heel fijn hoe je alles met ons doorgenomen hebt. Wij zijn meer dan tevreden en ik prijs jullie aan bij iedereen.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 7 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Op de overloop en traptreden is op de boven, voor en onderzijde PVC THI Impress aangebracht m.b.v. aluminium blindstippen. Dit is vakkundig met grote zorg en nauwkeurig in de afgesproken tijd gerealiseerd. Wij zijn uiterst tevreden met geleverd product.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 7 februari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Makkelijk een afspraak te maken, degelijk en snel gelegd, zien duidelijk veel ervaring. Alles netjes opgeruimd en meegenomen. Genieten nu elke dag van de vloer.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    maandag 21 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring PVC vloer laten leggen. Volgens afspraak begonnen. Door miscommunicatie een deel niet gedaan. Na bellen werd dit snel opgelost.
    • 7,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Peter Kok

    Beoordeling:
    donderdag 3 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring PVC vloer gelegd, plinten en gordijnen. Prima samenwerking. Komt afspraken na, goede service, goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom ik ben dik tevreden.
    • 10,0
    • n.v.t.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging