Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Driessen

  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    dinsdag 5 januari 2021 In het kort Top Kwaliteit - Aandacht - Service Ervaring Al bij binnenkomst in de voor ons onbekende zaak was er gelijk een hartelijk ontvangst. Er was tijd voor ons en er werd goed meegedacht. Eerst voor het behang, daar kwamen we voor, en later ook voor de stoelen. Het gaat hen om het totaalplaatje. De beloofde levertijd werd netjes nagekomen door zelfs persoonlijke levering. Het eindresultaat is meer dan gelukt. En de stoelen zitten echt heerlijk, als je daar in gezeten hebt wil je geen andere meer. Kortom, wij zijn meer dan tevreden.
    • Verf/Behang
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    maandag 16 november 2020 In het kort Het was voor ons een prettige ervaring. Ervaring Een prettige gastvrije sfeer met een goed advies onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee. Ze hebben verstand van zaken. We zijn goed geholpen en ze dringen niets op. Zeker een herhaling waard.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 9
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zaterdag 11 januari 2020 In het kort Mooie spullen, goede kwaliteit, persoonlijke aandacht Ervaring Persoonlijke aandacht, goede service, lekker dichtbij
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    maandag 29 april 2019 In het kort Goede service, fijne tips en ideeen Ervaring Prettige ervaring in service en kwaliteit geleverd
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 7
    • 8
    • 9
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    maandag 29 april 2019 In het kort Heel goede service Ervaring Persoonlijke behandeling en deskundig advies
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    woensdag 24 april 2019 In het kort Mooi modern assortiment met uitstekende service en advies. Ervaring Wij zijn erg goed geadviseerd over de keuze van de juiste kleuren en materialen passend bij onze stijl en budget. Toen de levering van een van de producten wat langer op zich liet wachten is tijdelijk een passende oplossing geboden. Top service! Denken goed mee! Kwalitatief hoogwaardige producten.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zondag 10 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Voor onze nieuwbouwwoning waren wij geinteresseerd in een marmoleum/linoleum vloer. We zijn door Thuisin Driessen uitstekend geadviseerd en door het fijne meedenken over kleur en patroon zijn onze al te wilde ideëen goed in toom gehouden en hebben wij nu een super vloer in huis. Het leveren en leggen van de vloer ging ook voorspoedig; duidelijk mensen met verstand van zaken. Gaf een goed vertrouwen!
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zondag 13 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed geholpen in de winkel. Vakkundige montage van de gordijnrails, en mooi ophangen van de gordijnen. We zijn dik tevreden Jan en Tineke
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zaterdag 12 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Persoonlijk advies was uitstekend. Levering en installatie ook uitstekend. Er is geen advies gegeven over reiniging. Bij navraag heb ik wel advies gekregen.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    donderdag 10 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Super ervaring bij gehele traject van offerte tot levering.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    woensdag 9 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zaterdag 15 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn voor de bovenverdieping tevreden met onze keuze. Vooral overdag is de kleur mooi. Maar in de avond kleurt het wat paarsig doordat het donker is, dat is jammer. De (bovenste) steunen hadden wat ons betreft dezelfde kleur als het kozijn mogen hebben, zodat ze niet opvallen. Beneden vloekt de kleur met onze vloer. Daar hebben we een verkeerde keuze gemaakt. Vooral in het donker kijkt het dus paarsig op een heel groot vlak. Dit past niet bij de sfeer, dus hierin zijn we op zoek naar een andere optie.
    • 9,0
    • 6,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    vrijdag 7 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Perfect
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zaterdag 24 november 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bedankt voor de prachtige Dupligordijnen
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zaterdag 24 november 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Perfect geholpen, eerst een leuk oriënterend gesprek gehad en daarna een mooi 3D voorstel gekregen wat precies was zoals wij het wilde hebben en daarna de shutters en de meubels keurig ontvangen zoals afgesproken. Echt een aanrader. Voor goed advies en mensen die echt meedenken.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    dinsdag 15 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bedank voor de prachtige houten jaloezieën
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    dinsdag 8 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bedankt voor ons mooie nieuwe interieur, we hebben eerst een prachtig 3D ontwerp gekregen en nu is alles uitgevoerd en het is echt nog mooier dan we hadden gehoopt. We zijn heel blij met onze Leolux meubelen en de PVC vloer ligt er heel mooi in, echt een aanrader !
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    zaterdag 6 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bedant voor de uitstekende service en het goede advies, eindelijk een zaak die echt mee denkt. Bedankt voor de prachtige shutters.
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    maandag 18 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijn geholpen bij Driessen Interieur. Kregen een goed plan voor aanpassingen in ons interieur waarmee we precies bereikt hebben wat we wilde.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    woensdag 13 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Bij Thuisin Driessen heb ik een fantastische PVC-vloer aangeschaft. Bij binnenkomst werd ik gelijk opgemerkt en goed geadviseerd. De levering en het leggen was volgens afspraak en de vloer is op een vakkundige manier aangebracht.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Driessen

    Beoordeling:
    vrijdag 1 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies, leuke ideeën en ook de montage van de producten verliep volgens afspraak.
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging