Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Groene Hart

  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    dinsdag 22 september 2020 In het kort Geen contact en niet nakomen afspraken Ervaring Het advies is netjes en planning van werkzaamheden behoorlijk. De kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden is goed Als het gaat om betalingen dan is men zeer agressief. Er wordt zelfs gevraagd om geld contant mee te geven voordat de werkzaamheden zijn afgemaakt. Inzake uitstaande bestellingen wordt er volstrekt niet gereageerd op telefoon of mail. Geen prettige manier om op deze manier zaken te willen doen
    • Vloeren
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    vrijdag 18 september 2020 In het kort SCHANDALIG Ervaring Het is schandalig hoe deze meneer met zijn klanten om gaat. In april 2020 heb ik een bestelling gedaan voor een duette gordijn. In eerste instantie waren er allemaal smoesjes dat het duette gordijn vanwege corona vertraging had, daarna was het duette gordijn kwijt, vervolgens was het ineens weer gevonden en zou meneer het persoonlijk ophalen in Rotterdam om deze vervolgens komen monteren. Uiteindelijk werd de afspraak om het duette gordijn te komen monteren continue uitgesteld .. Een aantal weken later stond ineens zonder afspraak een monteur op de stoep met de mededeling dat het duette gordijn gevonden was. Bleek dat het de verkeerde maat was en de verkeerde kleur. Ik ben helemaal klaar met deze man. Hij heeft mij vorige week per mail bevestigd dat hij het geld deze week zou terugstorten. Het is nu vrijdag en ik heb nog steeds geen geld gezien. Deze man liegt en bedriegt zijn klanten! Ga nooit met deze toko in zee! Wanneer ik alle reviews lees van ervaringen van andere mensen vind ik het heel bijzonder dat deze vestiging nog bestaat!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    donderdag 20 augustus 2020 In het kort Dhr Dik v d Velde Ervaring Ik heb vorig jaar werk uitgevoerd voor Dik v d Veld filiaal in bodegraven. Dhr van de velde is een pure oplichter hij verzint allerlei smoezen om de nog openstaande factuur van bijna € 4000,00 maar niet te betalen, ondanks alle afspraken die ik heb gemaakt met hem. vervolgens is het niet mogelijk om met hem in contact te komen, hij verteld mij vorige week dat hij een betaling zou doen,maar helaas de betaling bleef uit. en hij reageert totaal niet op app,tel en mail. ik dus kwaad naar zijn winkel, daar kreeg ik te horen dat hij heel leuk op vakantie was gegaan, van mijn geld dus. wederom nu hij terug is totaal geen contact met mij opgenomen, ik snap niet dat thuis in met zulke oplichters wil werken, deze man moet gewoon de laan uit gestuurd worden.. Met vriendelijke groeten Joop Lagerweij. ik hoop dat dit echter snel opgelost gaat worden
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    vrijdag 17 juli 2020 In het kort Vloer prima: bereikbaarheid zeer slecht Ervaring Ik probeer al n week in contact te komen maar de telefoon is continu in gesprek (ik denk defect!) en op mail wordt niet gereageerd. Kan de overkoepelende organisatie wel contact krijgen via n mobiel nummer? Ben wel tevreden over geplaatste PVC vloer, maar van aftersales heeft men nog nooit gehoord. Je hoort n klant na te bellen om te vragen of alles naar wens is. En ook sowieso moet je bereikbaar zijn.
    • Vloeren
    • 8
    • 7
    • 8
    • 8
    • 5
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    woensdag 15 juli 2020 In het kort Slechte communicatie afspraken worden niet nagekomen Ervaring We wachten al 2 maanden op onze gordijnen. Telefonisch is van der Velde niet bereikbaar. Hij reageert niet op e-mails. Als je na heel veel pogingen een keer contact krijgt is er een verhaal dat er fouten zijn gemaakt en dat de bestelling terug is gestuurd. Deze winkel is niet te vertrouwen. We gaan ze in gebreke stellen en willen onze aanbetaling van 440 Euro terug.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    donderdag 2 april 2020 In het kort Voor mij nooit meer!! Ervaring In september 2019 mijn gordijnen besteld, het is nu eind maart 2020. Ze zijn er nog niet. Waar ik het meest ontevreden over ben is dat er geen communicatie is tussen klant en zaak. Als klant hoor je op de hoogte gehouden te worden van je product. Ook als dat product wat lastig is. Maar steeds moest ik vragen hoe het gesteld was. En op die mails kwam dan geen reactie. Telefonisch is deze zaak al helemaal niet te bereiken. Ik ben zeer ontevreden over klantgerichtheid. Zo hoor je niet met je klanten om te gaan.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 5
    • 3
    • 5
    • 1
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    woensdag 18 september 2019 In het kort Zeer slechte service Ervaring Ik kan de reactie van Miranda uit Ammerstol beamen. De laminaatvloer welke Thuis in voor ons gelegd heeft was nog niet klaar. Verder afwerking kon pas als er een aantal onderdelen bijbesteld waren. Vanaf dat moment is Thuis in niet meer te bereiken, zowel telefonisch als via de mail. Als je langs gaat is dhr van der Velde niet aanwezig maar we zullen het doorgeven. Laminaatvloer heb ik na 2 maanden zelf maar afgemaakt en de jaloezieën welke we daar besteld hebben zijn nooit geleverd. Heel erg teleurgesteld in deze organisatie.
    • Vloeren
    • 5
    • 3
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    zaterdag 18 mei 2019 In het kort Vakkundig en netjes Ervaring Erg fijne ervaring met Thuisin van de Velde. Ik was naar de winkel gekomen voor een nieuwe vloer en wat raambekleding, en wat me opviel is dat meneer van de Velde echt goed meedacht met mij. Er werd goed advies gegeven over wat de goede producten voor mijn specifieke situatie. Ik ben ook erg blij met het eindresultaat, het ligt er prachtig in. Het is al met al gewoon fijn persoonlijk contact met deze winkel, en geen gekkigheid. Zou deze Thuisin-winkel zeker aan anderen aanbevelen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Groene Hart

    Beoordeling:
    zaterdag 13 april 2019 In het kort 2 sterren: slechter dan verwacht Ervaring Een zeer teleurstellende ervaring met aankoop van gordijnen. De winkel is zowel telefonisch als via e mail zeer slecht bereikbaar, afspraken worden niet nagekomen. nadat ik er na 3 maanden achter kwam dat mijn gordijnen nogsteeds niet bij het atelier lagen, ondanks meerdere bevestigingen, heb ik besloten de opdracht te cancellen. Er is afgesproken dat ik mijn aanbetaling a 319,80 retour gestort zou krijgen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat dit snel zal gebeuren. Een absoluut slechte vertegenwoordiger van Thuisin helaas.
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 1,0
    • 1,0
    • 1,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging