Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Van der Woude Doetinchem

  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 3 april 2021 In het kort Helemaal prima! Ervaring Zeer klantvriendelijk en goed advies. Onze pvc vloer is gelegd door deskundige en vriendelijke medewerkers, erg blij mee!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 30 maart 2021 In het kort Zeer klantvriendelijk Ervaring Zeer klantvriendelijk en erg meedenken in de mogelijkheden. Goed advies.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 29 maart 2021 In het kort Prima geregeld Ervaring Netjes en volgens afspraak gewerkt
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 28 maart 2021 In het kort Advies op maat Ervaring Vanaf het moment dat je binnen stapt voel je je "thuis" dus de naam is helemaal terecht. Wat een warm onthaal! Ontvangst met een oprecht luisterend oor en een eerlijk advies onder het genot van een heerlijke kop koffie. Niets is teveel en de service is praktisch onbegrensd. Personeel zowel in de winkel als uitvoerend bij de mensen thuis hebben vakkennis en productkennis, wat een vertrouwd gevoel geeft. De aftercare is ook prettig, de interesse naar het resultaat en het blijven streven naar verbetering. Ik ben erg blij met onze prachtige vloer en nieuwe meubels, ik blijf zeker vaste klant.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 24 maart 2021 In het kort Geweldige service en vakmanschap . Ervaring fijne woonwinkel .
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 16 maart 2021 In het kort Zeer goede service en komen naar wat ze beloven. Ervaring In de winkel deskundige uitleg,mooi product,en goed geholpen door de monteur. Daarom 4 sterren. Mvg meneer Jansen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 7
    • 8
    • 8
    • 7
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 15 maart 2021 In het kort geweldig Ervaring goeie service klant vriendelijk
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 8
    • 10
    • 10
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 12 maart 2021 In het kort Tevreden Ervaring Oriënterend Advies was moeilijk in deze Corona tijd .(begrip voor ) Achteraf telefonisch contact met Nancy maakte alles goed !
    • Vloeren
    • 8
    • 6
    • 6
    • 7
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 10 maart 2021 In het kort Heel goed Ervaring Wij zijn heel tevreden. Goed geholpen bij de keuze van verf en gordijnen
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Hoge prijs/kwaliteitsverhouding Ervaring Fijne, overzichtelijke winkel met een ruim assortiment en vriendelijke deskundige bediening. Thuismontage door deskundig en vriendelijke medewerkers en vertrokken zonder rommel achter te laten.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 8 maart 2021 In het kort zeer goede indruk van het gehele traject, advies, offerte, planning en uitvoering. Ervaring Overweging was aanvankelijk om de vloer zelf te leggen maar achteraf weet ik zeker, en ben ik blij dat ik het over heb gelaten aan de vakmensen. De details maken het verschil en soms is dat het geld gewoon waard.
    • Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 6 maart 2021 In het kort Zeer tevreden Ervaring Ik ben heel tevreden over al de dingen die ik bij Thuisin van der Woude heb gekocht. De medewerkers die ik heb gesproken zijn ter zake kundig, vriendelijk en geven goed advies.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 4 maart 2021 In het kort Goede en vriendelijke service. Ervaring Ik kon na een telefonische bestelling snel de spullen ophalen. Ook was het fijn dat we nog 1 behangbaan konden kopen. We hadden 20 cm tekort! Verder goed advies over verf (plafond) en behang
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 4 maart 2021 In het kort Goed advies Ervaring Wij hebben een goed advies gehad ivm onze raambekleding, gekozen voor plissé. Gisteren opgehangen door twee aardige jongemannen! Wij zijn er blij mee, heel tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 25 februari 2021 In het kort Goede service en conform afspraak, prima Ervaring Goede service en conform afspraak, prima zowel inmeten, bevestigen bestelling, afspraak maken en levering inclusief ophangen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 20 februari 2021 In het kort Geweldig Ervaring Voldoende aandacht en goed bereikbaar en behulpzaam dankzij Corona. Verf nodig? Gemengd klaar binnen 1 uurtje. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het bedrijf dat de vloeren legt ook uitmuntend. Ruimen alles netjes op en nemen afval mee. Wij zijn heel blij, daarom zijn we al 20 jaar fan van jullie!
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort prima service Ervaring Uitgebreid verkoopadvies. Ondanks corona snelle goede service. Levering van kwaliteit en bij een probleem snel naar oplossing gezocht. Zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Prima geregeld! Ervaring Prima werkmensen die goed aan de slag gingen. Wel wat verbaasd, dat er niet gevraagd werd of ze met mondkapjes moesten werken. We hebben er niks van gezegd ,maar toch. De gordijnen zien er keurig uit.1 plooi hangt net op de grond, maar aan de gordijnhaak kan je iets verstellen dacht ik dus daar kijken we nog even naar, maar dan bent u daar van op de hoogte. Met vriendelijke groeten, Peter Haspels
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 17 februari 2021 In het kort Goede kwaliteit. Wel duur Ervaring Lange levertijd op dit product! Oktober besteld en februari geleverd. Plaatsing/ montage tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 6
    • 6
    • 6
    • 6
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 16 februari 2021 In het kort Super goed advies gekregen! Ervaring Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij super goed advies gekregen en alles is precies zo geworden als gehoopt! Komen afspraken goed na en werken er secuur. Heel erg blij dus met het eindresultaat.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Kasten op maat
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 15 februari 2021 In het kort keurig en verzorgd. Ervaring Alles is netjes uitgevoerd en uitgelegd hoe het een en ander werkt. Alle verpakkingen zijn weer mee retour genomen. Nette bediening en erg vriendelijk.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 15 februari 2021 In het kort Top geregeld Ervaring Mooi rolgordijn gekocht alles super geregeld
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 6
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 15 februari 2021 In het kort Wij zijn super blij met de nieuwe traploper! Ervaring Het materiaal is mooi en het is er mooi ingelegd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 8
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 11 februari 2021 In het kort Geweldig! Ervaring Ik ben super blij met de spulletjes en service!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 9 februari 2021 In het kort Perfect Ervaring Goed geholpen om alles bij elkaar te vinden.Zeer goede service en denken ook goed met de klant mee.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 8 februari 2021 In het kort Duur, maar gezien de kwaliteit en de service een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ervaring De verkoopservice, het product en de montageservice zijn uitstekend.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 3 februari 2021 In het kort Heel vriendelijk en correct! Ervaring Heel prettig.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 29 januari 2021 In het kort Goede service Ervaring Vakkundig en attent personeel
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 22 januari 2021 In het kort Koopal jaren bij v. Woude Ervaring Koop al jaren in v.d.woude dat zegt genoeg
    • Buiten Zonwering
    • 7
    • 7
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 18 januari 2021 In het kort Supergoed Ervaring Weer zeer tevreden over de geleverde prestaties. Zeer goed geholpen in de winkel bij de aankoop van de pvc vloer. Vervolgens perfect gelegd en het geheel mooi afgemonteerd met de plinten. Wederom weer een dikke voldoende Vriendelijke medewerkers. Jullie verdienen gewoon een tien.
    • Vloeren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 13 januari 2021 In het kort Geweldige service Ervaring Nadat onze vloer een ravage was geworden door toedoen van een ander bedrijf, Thuis in opgebeld om met ons mee te kijken. Hun hebben de vloer aangepakt en alsnog hersteld en afgemaakt. Helemaal gelukkig het nieuwe jaar begonnen in ons nieuwe huis. Een woord toppers.... Goede service . Absolute aanrader.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 11 augustus 2020 In het kort prima geregeld allemaal Ervaring voor een nieuw zonnescherm , velux- uitvoering, alles netjes geplaatst en oud materiaal meegenomen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 7 juli 2020 In het kort Uitstekend vakmanschap Ervaring Hor laten plaatsen. Dit wordt vakkundig en snel gedaan. Vorig jaar pvc vloer laten leggen. Zijn uiterst tevreden over Van de Woude. Volgende x weer!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 11 juni 2020 In het kort Alles is mooi en volgens verwachting Ervaring Prima service. Alles volgens afspraak en gordijn ziet er echt mooi uit.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 9
    • 7
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 8 juni 2020 In het kort erg tevreden Ervaring Goede hulp gehad met het uitzoeken van de vloerbedekking en keurig gelegd en een zeer nette man.
    • Vloeren
    • 9
    • 7
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 2 juni 2020 In het kort goed advies, klantvriendelijk. Ervaring Prima adviezen, goede en professionele uitleg. Prijs / Kwaliteit meer dan okay en vakkundig personeel bij montage.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 1 juni 2020 In het kort Deskundig advies en goed assortiment. Ervaring Prettig en professioneel geholpen door verkoopster.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 27 mei 2020 In het kort Prachtige modern bedrijf met een (ouderwetse) klantvriendelijke service Ervaring Prachtige winkel met deskundig personeel. We zijn op een corona zaterdag heel deskundig en vriendelijk geholpen. De bestelling van verf werd zelfs gebracht zodat we niet naar de winkel hoefden te komen. De dame van de planning verdient op jullie bedrijf volgens ons een extra compliment. We hebben het afgelopen jaar veel verbouwd en aangepast en de planning was soms dramatisch. Daarom vonden wij het fijn dat we bij toeval jullie ontdekt hebben. We zijn fan en komen zeker terug.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 25 mei 2020 In het kort Prettige contacten, goed vakwerk, mooi product Ervaring Zie boven
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 22 april 2020 In het kort Prima Ervaring Gewoon goed en netjes gewerkt
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Deuren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 27 maart 2020 In het kort Fijne en betrokken mensen Ervaring Goed van advies voorzien door het kundige personeel van Van der Woude. De advisering over kleuren en materialen vertaald zich in een prachtig eindresultaat. We zijn hier erg tevereden mee.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 25 maart 2020 In het kort Mooie artikelen, super personeel! Ervaring Hele goede ervaring. Ze denken goed met je mee, advies is super. Niets is ze teveel! Echt top. En... niet onbelangrijk.... goede koffie!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 16 maart 2020 In het kort Meedenkend Ervaring Fijne meedenkende medewerkers, goede communicatie en kwalitatief mooie winkel en spullen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 12 maart 2020 In het kort Prima bedrijf Ervaring Wij zijn ontzettend fijn en vakkundig geholpen, er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn . Wij zijn erg te spreken over thuisin van der woude!!!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 11 maart 2020 In het kort Perfect Ervaring Prima uitvoering van het werk ,alles volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk personeel.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 2 maart 2020 In het kort Excellent meedenken en zeer goede ccommunicatie Ervaring Verder niets bij te dragen aan bovenstaande. Dank aan Nancy!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 28 februari 2020 In het kort Top!! Ervaring Voorzien van goed en deskundig advies. Het thuis monteren netjes en ook vakkundig gedaan. Aardige medewerkers. Wij zijn steeds weer tevreden en komen graag voor advies in de sfeervolle winkel
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 25 februari 2020 In het kort Netjes gewerkt en zeer vriendelijke persoon Ervaring Alles is netjes geïnstalleerd en opgeruimd. Zeer vriendelijke persoon! 👍
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 18 februari 2020 In het kort zeer vakkundig advies Ervaring Allemaal Toppers bij van der Woude.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 18 februari 2020 In het kort Mooie vloer Ervaring Afgelopen week is er een pvc vloer gelegd door Vd Woude. Heel strak gelegd. We hadden wel een aanmerking omtrent het verwijderen van de oude vloer, maar dit is vlot en correct afgehandeld, dit getuigt van een sterk, professioneel bedrijf met uitstekende service.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 6 februari 2020 In het kort Enorm gastvrij, goed advies, nette montage Ervaring Ons hele huis aangekleed door vd Woude. Bevalt uitstekend.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 6 februari 2020 In het kort Goed geholpen en prima afgeleverd Ervaring Het wa s een prettige ervaring met vriendelijk en professioneel personeel
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 5 februari 2020 In het kort Top Ervaring Bestelde deuren op tijd geleverd en door een vriendelijk en kundig iemand geplaatst.
    • Deuren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 3 februari 2020 In het kort Top Ervaring Geweldig resultaat. Kwaliteit. Aardige man die kwam leggen. Ruimt de rommel op. En erg mooi resultaat. Erg tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 3 februari 2020 In het kort Super Ervaring Onze vloer is mooi en strak gelegd. Mooi en flexibel bedrijf
    • Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 10
    • 7
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 3 februari 2020 In het kort helemaal top! Ervaring het advies vooraf was meedenkend en goed. de levering en plaatsing van de kast waren ook prima. een onderdeel dat niet goed geleverd was is, in redelijke tijd, op de goede maat geleverd en gemonteerd.
    • Kasten op maat
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 18 januari 2020 In het kort Prima adviezen, prettig geholpen, resultaat mooi! Ervaring We hebben weer een keurige bovenverdieping met vloeren die geheel naar wens zijn gelegd.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 8 januari 2020 In het kort Deskundig en prettig Ervaring Fijne winkel waar je goed geholpen wordt. De vloerbedekking is goed gelegd. Deskundig personeel en prettig in de omgang. Wij gaan hier zeker vaker terugkomen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 9 december 2019 In het kort Nette service Ervaring Goed geholpen met het uitzoeken van de gordijnen, fijn om even wat stalen mee te mogen nemen naar huis om te kijken. Gordijnen zijn netjes gemaakt en opgehangen. Duurde wel langer dan gezegd voordat ze geleverd werden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 30 november 2019 In het kort Prima werk geleverd Ervaring Goed advies, prima werk geleverd. Aardige mensen, vaklui.
    • Buiten Zonwering
    • 8
    • 7
    • 5
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 23 november 2019 In het kort Goed Ervaring Netjes gelekt de vloerbedekking en alles netjes opgeruimd
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 23 november 2019 In het kort Prima! Ervaring Alles is goed verlopen en we zijn blij met het resultaat
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 16 november 2019 In het kort Vakbekwame personeel Ervaring Goede en snelle service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 10
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 14 november 2019 In het kort Top service Ervaring Van hulp bij het uitkiezen, tot aan het plaatsen, alles is perfect geregeld. Afspraken worden nagekomen en er wordt goed omgegaan met opmerkingen en vragen. Heel prettig!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 13 november 2019 In het kort Supergoed Ervaring Zijn bij jullie in de zaak geweest. Verkoper had alle tijd voor ons en daarbij goede adviezen gegeven. Het aanbrengen van de raamdecoraties is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 26 oktober 2019 In het kort Prima meedenkend. Ervaring Goed vakkundig personeel. Voor iedereen wat wils. Verschillende prijsklassen. Voor alles een oplossing.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 16 oktober 2019 In het kort Thuisin van der Woude maakt je blij!! Ervaring Heel blij met onze nieuwe zonnenschermen! Goed advies gekregen waardoor we tot deze keuze zijn gekomen. Goede service en erg prettige mensen van de montage!
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 14 oktober 2019 In het kort Afspraken nakomen en meer! Ervaring Het totale traject is te omschrijven als "afspraken nakomen en meer". Niet alleen het advies bij de keuze van de producten maar ook de update over de voortgang, het tijdig plannen en tot slot het vakkundig plaatsen door mensen die daar zichtbaar veel ervaring mee hebben. Kortom: zoals we als klant "ouderwets" goed geholpen willen worden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 10 oktober 2019 In het kort Komt afspraak na, netjes werken. Top. Ervaring Volgende keer weer.
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 8 oktober 2019 In het kort goed advies keurige afhandeling Ervaring netjes op tijd en keurig alles gemaakt
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 6 oktober 2019 In het kort Prima info en hulp in de winkel Ervaring Vriendelijk en deskundig advies. Keus genoeg. Duidelijke afspraak omtrent levering. Men houdt zich aan de gemaakte afspraak
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 4 oktober 2019 In het kort Goede afstaken en berichtgeving Ervaring Vriendelijk en gastvrij personeel
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 1 oktober 2019 In het kort Goed Ervaring Goed
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 1 oktober 2019 In het kort k aan kennis over de duettes Ervaring Het eerste en tweede bezoek was niet rxht positief. Men wist niet welke kleuren wel of niet konden voor een bepaald systeem en twijfelde daar openlijk over. Prijzen werden onduidelijk gecommuniceerd en was op meerdere manieren te intrepeteren. Advies bleek uiteindelijk ook niet juist te zijn. Ik adviseer de dames de documentatie te leren gebruiken, duidelijker en overtuigender uit te leggen. Later is dat ruimschoots goed gemaakt toen ik uitleg kreeg van de ervaren rot. Hij wist mij direct een voor ons passend alternatief aan te bieden (huismerk jaloezie). En ook m.b.t. de duettes werd alles duidelijk. Montage en inmeten uitmuntend, wel wat lang van stof met inmeten dat is het enige, dat is altijd stukken beter dan niet luisteren en dat kan je zeker niet zeggen Wij zouden anderen ook adviseren maar vd Woude te gaan. Ik had van te voren niet verwacht dat het zo lekker normaal zou zijn, dat is positief. Door de uitstraling van buitenaf had ik een niet direct verwacht dat het uiteindelijk zo'n prettige ervaring zou worden, maar dat kan ook aan mij liggen dat ik dat verkeerd inschatte. Wat ik gezien heb is klantgerichtheid.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 1 juli 2019 In het kort Prachtige winkel,met fantastische vakmensen! Ervaring Wij zijn bij jullie gekomen door de goeie ervaring vd buren.De beste reclame dus.( mond op mond reclame)In de winkel zijn we geweldig geholpen door Yvette.Ze geeft goede product informatie,maar ze denkt met je mee en niets is haar teveel.( ons de vgl dag terugbellen omdat ze merkte dat we niet helemaal achter onze vloerkeuze stonden) Haar inleving in de klant vind ik geweldig.Ze geeft goed kleuradvies.De mensen die bij ons de pvc vloer hebben gelegd zijn fijne vakmensen.Het wachten is nu op de gordijnen en plissé hordeuren. Ik zal jullie zeker aanbevelen!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 17 juni 2019 In het kort Winkel met oor & oog voor detail Ervaring Lang op zoek geweest naar mooi en passende raamdecoratie voor in de nieuwe keuken. Top advies en mooi product van luxaflex gekocht. Fraai rolgordijn in luxe cassette.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 8
    • 9
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 13 juni 2019 In het kort goede service, klantvriendelijk, meedenken, empathie. Ervaring mooie exclusieve gordijnroedes aangekocht en ze zijn netjes gemonteerd. Decoratie artikel gekocht met zeer goed advies.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 10 juni 2019 In het kort Goede service en prettige behandeling Ervaring Goede service en een prettige behandeling.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 5 juni 2019 In het kort Wij zijn heel tevreden hoe de PVC vloer is gelegd, top. Ervaring Prima.
    • Vloeren
    • 7
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 27 mei 2019 In het kort Goede service, uitstekende vaklieden Ervaring Goed geholpen met de pvc visgraat vloer.
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 6
    • 9
    • 8
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 27 mei 2019 In het kort Vakkennis en kundige installatie Ervaring Uitstekende service
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 26 mei 2019 In het kort Prima service in de winkel, dienstverlening bij het egaliseren en leggen kan beter Ervaring De dienstverlening in de winkel en het verkoopproces was prima. Goed geholpen bij het kiezen van de vloer. Duidelijke offerte. Helaas was de vloer niet op voorraad waardoor we een week vertraging opliepen. Hier zijn we keurig door geïnformeerd. Het egaliseren ging op zich prima. Nette keurig heren. Vlot hun werk gedaan, maar helaas zonder bericht opeens vertrokken. Geen gedag of nog enige tekst en uitleg. Jammer. Het leggen van de vloer verliep ook prima. Alleen was de man het meeste tijd kwijt met het schuren van de vloer. Weet niet of dat hoort, maar je verwacht je niet wanneer er ge-egaliseerd is... Eindresultaat is een strakke vloer, maar nog wel wat druppels her en der. Ook hier leek de man last te hebben van haast. Al met al prima vloer en goed geholpen in de winkel, maar zeker nog ruimte voor verbetering.
    • Vloeren
    • 8
    • 7
    • 8
    • 5
    • 5
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 7 mei 2019 In het kort Goed advies en vakkundig Ervaring Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer. Prachtig! Goed advies gekregen en het is vakkundig gelegd. Echt een aanrader.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 5 mei 2019 In het kort Slechte service Ervaring Verkoop goed geholpen. Helaas bij het zomaar knappen van een vaas terug geweest 80 euro konden ze niets betekenen pech noemen ze dat moest ik maar aan de verzekering opgeven.
    • 8
    • 5
    • 5
    • 7
    • 2
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 1 mei 2019 In het kort goede service Ervaring We zijn tevreden over uw benadering bij onze aankoop.
    • Vloeren
    • 7
    • 8
    • 7
    • 7
    • 9
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 29 april 2019 In het kort Een fantastisch veelzijdige winkel. Ervaring Groot assortiment gordijnen en duettes. Adviseurs en monteurs die van wanten weten en bovendien erg vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 28 april 2019 In het kort Het materiaal is vakkundig bevestigd door een vriendelijke werknemer die zijn vak verstaat. Ervaring Over het algemeen tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 25 april 2019 In het kort Goede service en vakkundige en vriendelijke medewerkers. Ervaring Wij zijn heel content en blij met het resultaat. Heb ik ook tegen de medewerkers die bij ons thuis zijn geweest gezegd.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat / Buiten Zonwering
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 7 april 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn al jaren naar tevredenheid klant. Dit keer hebben wij tapijt laten leggen op de overloop en trap. Het is prachtig geworden. Vakkundig gelegd.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 6 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring De service is prima, alleen vind ik het jammer, dat ik geen duidelijke informatie kreeg over de plinten schilderen, Ze vroegen of ik ze ging schilderen, als ik het niet deed, werd alleen het siliconen randje aan de onderkant wat geliger, maar omdat de randen niet goed gekit waren, werd er snel actie ondernomen door jullie, super, maar de meneer die terug kwam, zei je moet ze wel schilderen, anders kun je de stof er niet meer afvegen, ik vind het jammer dat dit de eerste keer niet duidelijk verteld was
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 22 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring vakkundig en conform afspraken.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 22 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 26 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed geholpen in de winkel. Rienk die de gordijnen kwam ophangen heeft uitstekend werk afgeleverd.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 7 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettig geholpen in de winkel. Fijn om voorbeeld stoffen mee te mogen nemen naar huis en tijdelijk papieren plissé om voor de ramen te hangen. Duidelijk afspraken gemaakt die ook nagekomen worden. Bij ons thuis ook netjes gewerkt. Vakmanschap.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 5 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijn bedrijf,goeie service en toegewijd personeel.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 3 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettige ervaring, goed overleg. Vakmanschap
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 1 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prettig bedrijf kortom je krijgt waar voor je geld
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 29 januari 2019 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Er werkt een leuk team , de verkopers en verkoopsters hebben veel geduld. Heb betaald individueel advies gehad... stoffeerders kunnen misschien wat secuurder wer- ken. en door minder rommel achter te laten,..
    • 8,0
    • 5,0
    • 8,0
    • 6,0
    • 6,0
    • 7,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 29 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 25 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Correcte service en afhandeling.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 25 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring We zijn enorm blij met de door Thuisin van der Woude gelegde vloer! De mannen die bij ons de vloer hebben gelegd verdienen absoluut een pluim, echte vakmannen die hebben gezorgd voor een fantastisch resultaat.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 21 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn heel tevreden over het advies en de kwaliteit en uitstraling van ons PVC
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 21 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 17 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima uitgemeten en opgehangen.Alleen de kosten voor het ophangen voor ieder raam van €25 vind ik wel hoog.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 4 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Top geholpen...... Aanrader voor anderen Magreet in het bijzonder!!!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 2 november 2018 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Goed advies, nette service, prima kwaliteit!
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 6,0
    • 6,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 31 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Gewoon top, net alsde eerdere ervaringen met vloerbedekking
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 31 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies ontvangen over de raamdecoratie. Het is erg mooie geworden en gemonteerd door een vakman!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 19 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 13 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Super fijn bedrijf. Zeer tevreden
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 13 september 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 13 september 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 6 september 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettige winkel, goed geadviseerd, alles op tijd geleverd, aardig personeel, mooi resultaat
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 4 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Dit bedrijf is klasse
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 20 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 19 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer prettige bedrijf waar vakmensen werken en je goed advies krijgt.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 4 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring mooie winkel ,,werden goed geadviseerd, alles netjes opgehangen zeer tevreden en blij met het resultaat
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 1 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Is gewoon goed
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 1 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Heel netjes en professioneel te werk gegaan. Voelde mij ook erg welkom in de winkel en werd daar ook goed geholpen.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 31 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima presentatie, service en montage.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 25 juli 2018 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Nazorg en garantie was ook een 7 geweest als ik niet zelf had moeten bellen om te weten te komen wat het tijdstip van montage zou zijn. Afspraak voor de dag was in overleg al gekozen, dagdeel of tijdstip nog niet.
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 6,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 22 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 19 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 16 juli 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Vloerkleed, DOCK FOUR elementen, bank, poef, kussens en gordijnen. Prettig en professioneel geholpen door Margreet. Nu alles staat is ons huis af, bedankt daarvoor! Nog een vraag over registratie van textiel behandel spray, werken hier goed verder mee geholpen.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 10 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring vloermat in de berging gelgd, keurig. Netjes gebeld voor planning. Goed geholpen in de winkel
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 10 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn erg content over de wijze waarop het probleem met onze duette gordijnen is verholpen. Uiterst zorgvuldig, vakkundig en snel.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 3 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 3 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Tevreden
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 3 juli 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Mooie aanbieding van kwalitatief goede hordeur. Snelle montage en levering. Top!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 2 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 29 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Het werd zo netjes afgewerkt. De stofzuiger ging door de slaapkamer. Complimenten voor het plaatsen van de inbouwkast. Hij is al in gebruik en wij zijn er blij mee.
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 29 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettige winkel, ervaren personeel en een vakman voor het plaatsen. Top!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 28 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wat ze beloven doen ze. Geweldig goed
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 21 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring goed vakmanschap fijne mensen goed advies
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 21 juni 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 20 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede ervaring, vriendelijk, betrouwbaar en snel.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 18 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima geholpen in de winkel, alles goed opgemeten, niets te klagen over hoe alle raamdecoratie is opgehangen, voor mij persoonlijk een prima ervaring.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 17 juni 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 17 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 5,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 11 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Na aankoop pvc vloer hebben wij de informatie gemist ivm voorbereidingen voordat de vloer werd gelegd. Hoe bestaande vloer te reinigen, was de nieuwe cement vloer wel droog genoeg, de planning wilde ondanks dat ze dit wisten na 3 weken al de pvc vloer leggen. Via de medewerker die de vloer heeft gelegd hebben ee de juiste info ontvangen. Kortom besteed meer aandacht aan het voorbereidings traject na aankoop en voor de oplevering. Verder top en erg tevreden.
    • 6,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 9 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Mooi bedrijf waar je altijd kunt slagen voor hetgeen je zoekt en alles van goede kwaliteit, wat wij erg belangrijk vinden. Met name het advies van de eigenaar zelf vinden wij erg waardevol.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 8 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 8 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Heel erg blij met de bestelde producten van Thuisin Van der Woude. Netjes geholpen in de winkel, maar ook netjes gewerkt hier bij ons thuis. Mooie kwaliteitsproducten waar we heel lang plezier van gaan hebben.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 4 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Alles is prima verlopen en ik ben er blij mee.
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 31 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wie werkt maakt ook wel eens een foutje ,maar die wordt geheel hersteld en een goede nazorg
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 28 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Mijn ervaring met Besseling van der Woude is zeer positief! Van advies tot oplevering en nazorg, alles tot in de puntjes geregeld. Ik zal ze dan ook van harte aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 27 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Netjes werk geleverd!
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 15 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Uitstekend werk geleverd
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 14 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima kwaliteit en vooral goed personeel. 1 gordijn hing niet helemaal goed maar dit werd direct opgelost zonder dat we er lang op moesten wachten.
    • 8,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 12 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 12 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zeer positief over de winkel, het assortiment en de medewerkers. Vriendelijke mensen die meedenken en goed advies geven.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 7 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ontzettende mooie winkel met vriendelijk personeel. We hebben samen met hun het interieur van ons droomhuis kunnen realiseren. Werken allemaal zeer correct.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 5 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 4 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 2 mei 2018 In het kort 1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar Ervaring Ik geef bewust heel lage scores omdat ik wil dat de totaalscore flink omlaag gaat. Uitzonderlijk slecht advies gehad, in een zaak waar je hier toch echt voor betaalt. Op vrijdag na 15 u al meerdere keren slecht geholpen, personeel heeft dan de vrijmibo? Dan zijn er de vreselijk uit de hoogte Besselink dame en sr nog wel die zich vervaardigde mij te helpen. Zo uit de hoogte geholpen worden heb ik nog niet eerder mee gemaakt. Het was me duidelijk hoor; normaal doen jullie dit niet meer. Het ergste moest nog komen na een klacht van mij. Ingediend bij Jack vd Woude. Na flinke discussie waarin hij al het advies waarop wij onze aankopen hadden gedaan reduceerde ‘het ís maar een advies’ (dus dan is het de bedoeling dat ik na dat advies de gamma inloop en daar alles koop? Het is tenslotte maar ‘een’ advies, zoveel stelt dat dus niet voor) zou hij nog even nadenken over een tegemoetkoming. We hadden nl een paar honderd euro teveel uitgegeven. Het is inmiddels 2 maanden geleden. Nooit meer wat gehoord. Vreemd genoeg voelden we dat al aankomen. Paar jaar geleden nog een fijne zaak. Inmiddels vooral erg vol van zichzelf. Ons rest alleen nog een negatieve recensie plaatsen, met een beetje geluk hebben andere klanten hier wat aan.
    • 8,0
    • 1,0
    • 4,0
    • 1,0
    • 1,0
    • 1,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 8 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Aardig personeel en werken netjes
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 26 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Deskundig en vriendelijk personeel. Uitstekend advies, goede service, goede prijs-kwaliteit-verhouding.
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 19 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn erg prettig geholpen en hebben zeer deskundig advies gehad!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 16 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 16 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prima service!
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 16 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer goede zaak
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 12 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede eerlijke producten en goede behandeling,trap maken goed. Komt afspaken na!
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 12 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn erg prettig geholpen en hebben zeerdeskundig advies gehad, hartelijk dank daarvoor
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 12 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Erg tevreden over de goede service. Vriendelijk personeel die eerlijk advies durven geven. Binnen drie dagen lag de nieuwe pvc vloer erin en hingen de jaloezieën. Super blij met het resultaat.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zaterdag 25 november 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Mooie winkel met prima advies. Ze maken de beleving af door ook uitstekende én nette vakmensen in dienst te hebben die thuis bij je komen afleveren, behangen of ophangen.
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 28 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Er werd tijd genomen en aandacht geschonken om het inmeten met precisie uit te voeren. Het resultaat is er dan ook naar, de shutters passen perfect en staan heel mooi, het advies over kleur en materiaal komt terug in het resultaat.
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 27 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed meegedacht over de invulling van de woon- en slaapkamer.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 27 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima werk/Prima sevice
    • n.v.t.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    zondag 9 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ikzelf was van huis uit een van de Woude mens maar sinds dat jullie samen gevoegd zijn met Besselink/van de Woude vind ik het ook super samen gaan prachtige winkel met een super uitstraling. Ga zo door en dat jullie veel werk mogen krijgen ik maak altijd reclame voor jullie fijne service en afspraak altijd precies op tijd en anders wordt er wel gebeld. Vriendelijke groet Josien van Hulst
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 7,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    donderdag 6 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies in combinatie met mooie producten en top service
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    woensdag 5 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettige zaak met goede degelijke producten tegen een normale prijs.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    dinsdag 4 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Keurig resultaat we zijn er erg blij mee
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 19 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Super fijn geholpen door de binnenhuisarchitecte Margreet. De mannen die de vloer hebben gelegd en de shutters hebben geplaatst zijn netjes, verzorgd en behulpzaam en hebben gezorgd voor een fantastisch resultaat!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    maandag 19 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Heel prettig geholpen in een bijzonder mooie inspirerende winkel. Ook de uitvoering is super en zijn we erg blij mee.
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed geholpen, erg tevreden met resultaat.
    • n.v.t.
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring "Slaapkamer opgeknapt, nieuwe pvc vloer, verf gekocht voor de muren, en houten jaloezieen voor de ramen, en men heeft een schuifdeurkast geplaatst. Ik had zelf geen idee hoe ik dit aan moest pakken, maar ze hebben werkelijk een fantastische combinatie geadviseerd. Alles netjes uitgelegd en alles is later netjes door hun monteur geplaatst. Echt superblij mee. Zeker een aanrader"
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Van der Woude Doetinchem

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettig geholpen door meedenkende mensen en mooie inspirerende winkel.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging