Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    dinsdag 30 maart 2021 In het kort Netjes geholpen Ervaring Ongeveer 5 jaar geleden kochten we houten jaloezieen bij Bakker. Voor de tweede keer in deze tijd konden we de touwtjes die de stand van de lamellen kantelden niet meer gebruiken. Ivm corona duurde het even voordat er service kon worden verleend, maar de uiteindelijke service was top. De jaloezie werkt weer en uiteindelijk hoefden we zelfs niets te betalen voor de reparatie.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    woensdag 17 maart 2021 In het kort Fijne winkel en goed geadviseerd! Ervaring Fijn dat je een afspraak kon maken om alles in één keer uit te zoeken en dat ze dan écht de tijd voor je nemen. Dank je wel Merije voor het goede advies wat je ons hebt gegeven, het is echt prachtig geworden en we komen binnenkort de spullen uitzoeken voor de volgende kamer, overloop en trap. Deze winkel is zeker voor een ieder aan te raden!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 9 juli 2020 In het kort Bedankt voor alle inspiratie Ervaring Super advies Wij waren op zoek naar ideeën voor onze bovenverdieping : kleuren, behang, vloeren en raambekleding inmiddels is alles klaar . Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Nelleke heeft ons op nieuwe ideeën gebracht en geholpen met het uitzoeken van het behang . Heel erg bedankt.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    maandag 15 juni 2020 In het kort Petra is een leuke vrouw met mooie ogen Ervaring spannend
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    maandag 18 november 2019 In het kort Gave metamorfose Ervaring Op een regenachtige zaterdagmiddag liepen we binnen bij Bakker voor wat inspiratie. Een ander kleurtje op de muur was ons idee en we lieten wat foto's zien. Een uur later stapten we dolenthousiast naar buiten. Nu, 3 maanden later, hebben we een supergave woonkamer gekregen. Een toffe kleur op de muur, een inbouwhaard (even 'out-of-the-box denken' met Nelleke), leer op de schouw en een rustiger behangetje achter de bank als tegenhanger. Een sfeervolle, rustige, maar toch gewaagde woonkamer als resultaat. Helemaal blij!
    • Verf/Behang
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 8
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 22 augustus 2019 In het kort Uitstekend advies Ervaring We zijn een aantal malen langs geweest in de winkel, voordat wij tot koop overgingen. Altijd was er tijd en niets hoefde overhaast beslist te worden. We zijn zeer goed geholpen bij het kiezen van de juiste kleuren, waardoor ons nieuwbouwhuis een warm thuis is geworden. Heel erg bedankt voor jullie geduld en het vakmanschap waarmee alles gerealiseerd is.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 4 april 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring De trap is netjes gerenoveerd ,kundig gedaan. Alleen was het niet handig om een week van te voren het onder tapijt al te leggen. was een beetje gevaarlijk, omdat de randen nog niet geplakt waren ,hingen die over de trede, en was gevaarlijk om uit te glijden. Maar verder is het een mooie trap geworden ,ook met de strip bovenaan de trap. bvd gr b breedveld
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 4 april 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Top geadviseerd en een top levering! Bedankt!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 31 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Klantvriendelijk, goed persoonlijk advies, allemaal meedenkend personeel en de service is uitstekend, onze komplimenten en heel veel dank!! Wij zijn een zeer tevreden klant!! We zeggen het voort !!
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zondag 2 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer goede ervaringen met het team van Bakker. Super blij met het creatieve advies en de goede technische kennis van de producten. T is prachtig geworden bij ons!!
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 1 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    vrijdag 9 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn heel tevreden over de persoonlijke begeleiding en het advies bij het inrichten van ons nieuwbouwhuis. Nu alles klaar is, ziet het er fantastisch uit. De kleuren op de muren matchen prachtig bij de inbetween, de jalouzieën en de vloerbedekking. De trap is met pvc bekleed met een chique rvs randje. Het is een warm thuis geworden. Wij zijn er heel blij mee.
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    dinsdag 6 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Na uitgelegd te hebben wat mijn ideeen waren kwamen zij met de juiste kleuren en materialen. Samen met Merije nog op zoek naar gordijnen, zijn snapte helemaal wat ik zocht en toen de gordijnen werden opgehangen was het ECHT af! TOP!
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    vrijdag 7 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Er werd alle tijd genomen in de winkel voor het uitzoeken van behang, kleur van de verf en de raambekleding. Vriendelijk personeel en vakkundig advies, er wordt echt ' meegedacht'. Materialen zijn van goede kwaliteit. Keurig geverfd en behangen en de raambekleding hangt mooi ! In één woord SUPER.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    dinsdag 24 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn al vele jaren klant en altijd tevreden!!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 8 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies gehad met de restyling van onze winkel.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    maandag 5 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ontzettend prettige gesprekken waarin goed met ons werd meegedacht. Montage was perfect. Weinig overlast en vakkundige afwerking. In 1 worod: TOP!
    • n.v.t.
    • 10,0
    • n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zondag 17 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 16 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijn contact alles mogelijk, meedenken en goed begeleiden.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 16 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    woensdag 13 september 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijne winkel, goede service en communicatie. Zeker aan te raden en komen graag terug!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    woensdag 30 augustus 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima verfadvies gehad van Bakker hinself!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    maandag 7 augustus 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Mooi en vakundig bedrijf
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    maandag 24 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer goed begeleid in onze keuzes. er werd goed naar onze wensen gevraagd daarna volgde een zeer passend advies. Bovenverdieping moet volgend jaar, we gaan zeker weer naar Bakker toe.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zondag 25 juni 2017 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Geweldig netjes is mijn vloerbedekking gelegd. Ik wacht alleen nog op de rekening
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 6,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    vrijdag 23 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer plezierige samenwerking met Marja. De prijzen blijven aan de stevige kant.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 6,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 17 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede service en erg klantvriendelijk
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    zaterdag 17 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn prettig en vakkundig geholpen. Door het vertrouwen wat Bakker gaf, hebben naast behang, ook een pvc vloer besteld.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    donderdag 15 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijne winkel, ik kom er graag.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bakker Kleur & Sfeer

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ik wist wat ik hebben wilde, dus niet verder gekeken. Alleen wel jammer dat de jaloezieën niet goed doorlopen van het ene naar het andere raam.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • n.v.t.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging