Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Heerhugowaard

  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    donderdag 14 januari 2021 In het kort zeer goed bevallen Ervaring Zeer klantvriendelijk personeel dat me op mijn wenken bediende. Men kwam eerst meten, iets wat door een concurrent geweigerd was... Vergeten materiaal werd zonder morren in de winkel opgehaald. Fornuis en koelkast werden door personeel verplaatst. alles wer zeer schoon opgeleverd; ik hoefde niets te doen. Het was een genoegen zulke vaklui, die in een ontspannen en plezierige sfeer werkten. in huis te hebben
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 17 juli 2020 In het kort super tevreden met het resultaat Ervaring van het begin tot het einde was het een geweldige ervaring. Vanaf het moment van uitzoeken tot het moment dat alles klaar was, was iedereen behulpzaam en professioneel. Geen vraag te gek en niets is te veel moeite. Het is zeker de moeite om even binnen te lopen.
    • Vloeren
    • 8
    • 9
    • 7
    • 10
    • 9
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zaterdag 6 juni 2020 In het kort Na actief meedenken een prachtig resultaat! Ervaring Wij hadden een aantal klussen liggen in ons huis o.a. raambekleding en een lelijke trap. John, heeft heel goed met ons meegedacht, alles is mooi gemonteerd en gelegd. Super tevreden mee.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 31 mei 2020 In het kort Deskundig, klantvriendelijk, ruim gesorteerd Ervaring We werden met veel geduld geholpen. Er hangt een gezellige en ontspannen sfeer in de winkel en ons huis is een plaatje geworden. Ed, Kars en Sharon dank jullie wel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 1 mei 2020 In het kort Stipt, snel, service Ervaring Na een conflict over de aanleg van een vloerverwarming, bleef ik met een niet dichtgesmeerde vloer zitten. Hierdoor kwam mijn verbouwing stil te liggen. Ik moest op zoek naar iemand die dit kon regelen en op die manier kwam ik bij Thuisin terecht. In de winkel werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er was veel keuze en er werd goed meegedacht. Tevens konden zij de dag erna mijn vloer al egaliseren zodat de verbouwing verder kon. Helemaal top! Toen de vloer gelegd kon worden had ook Kars, de nieuwe eigenaar, snel tijd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de vloer ligt er mooi in! Wij zijn erg blij met het resultaat. Kort na het leggen van de vloer werden wij gebeld met de vraag hoe de vloer beviel. Ik had wat kleine dingetjes gezien (muggenzifterij) en die werden direct opgelost. Het overgebleven pvc moesten wij bewaren met de belofte dat mocht er eens een plank beschadigd raken, dit kosteloos word gemaakt. Super!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    woensdag 18 maart 2020 In het kort Lichtpuntje in duisternis. Ervaring Thuisin Heerhugowaard heeft zich van zijn goede kant laten zien. De weg van service en klantvriendelijkheid lijkt voorzichtig weer gevonden te zijn. Thuisin Heerhugowaard heeft een beschadiging kosteloos en snel gerepareerd. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht door de sterk verstoorde relatie. Ik moet zeggen dat ik sinds lange tijd positief verrast ben. Met stoffeerder Ed ben ik altijd blij. Bedankt Thuisin Heerhugowaard en Ed ook natuurlijk!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Deuren
    • 5
    • 5
    • 5
    • 5
    • 8
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 21 februari 2020 In het kort Bezint eer ge begint... Ervaring Vroeger was Thuisin Heerhugowaard een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Een dure winkel maar met kwaliteit en vakmanschap altijd voorop. Helaas is Thuisin Heerhugowaard tegenwoordig vergane glorie gebleken. Het werk wordt te vaak uitbesteed aan zzp-ers die veel meters willen maken om iets te kunnen verdienen met slechte kwaliteit tot gevolg. Een partner partij (bedrijf uit Almere met behangers en schilders uit Volendam) vinden het behaalde resultaat al snel goed. Een planning bij Thuisin Heerhugowaard klopt bijna nooit vanwege dat het werk simpelweg meer tijd vraagt. (regelmatig tot 50% meer tijd benodigd!). Ervaren mensen (op stoffeerder Ed na) ontbreken volledig waardoor fout op fout ontstaat en nog meer tijd nodig is om tot resultaat te komen. Je zult extreem veel geduld moeten hebben om te krijgen waar je recht op hebt. Daarnaast zijn de excuses/smoesjes/leugentjes erg storend. Zodra je als klant (altijd vooraf) aan je betalingsverplichting hebt voldaan ben je een 2e rangs klant. Bij thuisin Heerhugowaard is een groot verloop van personeel. De winkel is verkocht en per 1 maart 2020 neemt een weinig ervaren 22 jarige stoffeerder de leiding. De huidige eigenaar John E. blijft nog een jaar i.v.m. de overdracht. Toch verwacht ik verbetering in de toekomst omdat veel slechter mijn inziens simpelweg niet kan. Dhr. John E. vertrekt immers. Dit laatste is dan het enige positieve puntje dat ik benoemen. Over Banosol in Heerhugowaard hoor ik veel goeds. Banosol blijkt het betere alternatief voor Thuisin Heerhugowaard. Helaas heb ik daar zelf nu niet veel meer aan.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 5
    • 5
    • 5
    • 1
    • 1
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 21 oktober 2019 In het kort Vanharte aanbevelen bij potentiele klanten. Ervaring Prettige kundige collega's / werksfeer. Uitdagingen worden direct opgepakt / besproken en opgelost. In de winkel eveneens goed en met ervaring geholpen. Geen probleem om een staal een dag mee te krijgen. Eveneens kundig personeel.
    • Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zaterdag 19 oktober 2019 In het kort Top kwaliteit Ervaring Vloeren goed gelegd en netjes achter gelaten. Kasten, bureau keurig afgewerkt.
    • Vloeren / Kasten op maat
    • 7
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 18 oktober 2019 In het kort Echte service, en prachtige producten Ervaring Wij zijn heel blij met alle service! Onze verbouwing liep erg uit, waardoor het leggen van de vloer ook uitgesteld moest worden. Maar er werd heel goed mee gedacht over andere mogelijkheden. Zelfs toen bleek dat er iets niet goed was gegaan met de plinten, is er een wonder verricht door toch alles op tijd te leveren en te plaatsen. Wij zijn heel blij met de service en de klantvriendelijkheid!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zaterdag 28 september 2019 In het kort Goede adviezen en vloer netjes gelegd Ervaring In de winkel werd ik prettig geholpen. Er werd goed meegedachten goede adviezen gegeven. De vloer is uiteindelijk ontzettend mooi en strak gelegd. Heel blij mee.
    • Vloeren
    • 7
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 22 september 2019 In het kort goed advies Ervaring prima advies, vriendelijke medewerkers, alles op afgesproken tijd geleverd en geplaatst
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 20 september 2019 In het kort Prima service, vakkundig Ervaring Behulpzaam bij keuze materialen, vakkundig personeel
    • Vloeren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 12 juli 2019 In het kort Super geholpen met een verbluffend mooi eindresultaat Ervaring Super geholpen met de vloeren en raambekleding voor ons nieuwe huis.. het resultaat is verbluffend mooi geworden. Ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen en komen met adviezen waar je wat mee kan! Aanrader!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 24 juni 2019 In het kort Goede service. Ervaring Wel een keer erg lang in winkel gewacht, terwijl daar geen aandacht aan besteed werd. Bij navraag bleek verkoopster alleen te staan. Dat had even gemeld kunnen worden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 7
    • 10
    • 8
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    woensdag 19 juni 2019 In het kort Ruime keus en alles word goed geregeld Ervaring We waren op zoek naar een pvc vloer in combinatie met vloerverwarming. Alles werd goed en snel geregeld. Er werd ook netjes gewerkt bij ons thuis en het ziet er perfect uit.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 16 juni 2019 In het kort Fantastische service Ervaring Uitermate positief
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 11 juni 2019 In het kort Goed advies.Daarna prima geleverd/geplaatst. Ervaring Vriendelijk en kundig personeel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 27 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prettig en goed geholpen. Duidelijk advies en keurig geplaatst.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 10 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer goed geholpen, en meegedacht met mogelijkheden.ook het contact lekker open en spontaan.
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 6 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Buitengewoon goed hoe vanaf het moment van binnen wandelen in de winkel tot het ophangen van de laatste luxaflex, alles gaat qua persoonlijk service. Complimenten !
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 6 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer positief over het hele traject en de mooie vloer die we nu hebben.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 2 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 20 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima service
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 18 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prettig gevoel bij deze winkel. keurige afhandeling bij het ophangen v d gordijnen
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 12 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 12 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Hele fijne ervaring met verkoop, prijs, plaatsen vloer, vriendelijk en professioneel personeel. Ik kan iedereen deze zaak aanbevelen.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 11 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    donderdag 8 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Erg fijn geholpen bij een vloer voor m’n vader.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    donderdag 8 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima geholpen en problemen snel verholpen.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 26 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zaterdag 20 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Bedankt voor de herstelwerkzaamheden, ook na zo lange tijd.
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 16 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Uiterst prettige ervaring. Adequaat reageren op vragen en gemaakte afspraken. Meedenken en adviseren prima. Service en oplossen problemen prima
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 14 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Voor onze nieuwe woning heeft ThuisIn de opdracht gekregen voor het leggen van een PVC vloer (begane grond) en Laminaat (1e+2e verdieping), bekleden van de trappen met PVC, plaatsen van een kast op maat en de raamdecoratie. Wij hebben voor ThuisIn gekozen om hun professionele en persoonlijke manier van werken. Het zijn echt vakmensen en het resultaat is helemaal fantastisch. Voor de raamdecoratie kregen wij advies aan huis, nadat de vloer en keuken gereed waren. Hierdoor konden kleuren en stijlen perfect op elkaar afgestemd worden.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 12 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Klantvriendelijk, accuraat en vakkundig
    • n.v.t.
    • 8,0
    • n.v.t.
    • 8,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    woensdag 10 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Vanaf het begin hadden wij een zeer goed gevoel bij Thuisin. En bij het leggen etc kregen wij te maken met zeer nauwkeurige en plezierige mannen. En zij vonden het ook leuk bij ons te werken. De sleutel, de koffie enz. En bovenal: een prachtig resultaat wat door een ieder bewonderd wordt!
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 9 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Hele fijne ervaring. Bij toeval terecht gekomen, maar ontzettend goed geholpen door iedereen. Heel fijn meegedacht en zeker een aanrader!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    dinsdag 9 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 8 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Een fijne winkel waar wij goed advies kregen.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    maandag 8 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies, prima producten, prettig in omgang (zowel het winkel personeel als de klusjes mannen).
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    zondag 7 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede kwaliteit, goed meegedacht
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    woensdag 3 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We kwamen met een tekening van ons nieuwe huis binnen en wisten niet goed hoe we ons huis moesten inrichten. Deze winkel (lees John) heeft ons geholpen met het maken van de juiste keuzes. Uiteindelijk hebben wij een pvc vloer, raamdecoratie van Luxaflex en wat behang gekocht. De winkel heeft hierbij de volledige montage verzorgd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    woensdag 6 december 2017 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Op advies van een kennis naar Thuisin Heerhugowaard gegaan voor aanschaf vloer, raamdecoratie en hordeur. Prettig geholpen en geadviseerd. Na oplevering van mijn nieuwbouwhuis werd de vloer en de raambekleding geleverd, maar er was iets mis met de hordeur. Er zouden een paar onderdelen missen. Omdat de afspraak was dat alles tegelijk geinstalleerd zou worden had ik zoals afgesproken 500 euro achtergehouden die voldaan zouden worden als alle werk gedaan was. Toen begonnen de problemen. Men stond er op dat de 500 euro betaald werden terwijl ik maar moest afwachten wanneer de hordeur geinstalleerd werd. Beide zaken hadden niets met elkaar te maken volgens Thuisin. Toon en bejegening naar mij werden steeds onprettiger. Er werd gedreigd met een deurwaarder etc. Pas nadat ik de zaak ingebracht had bij de Geschillencommissie Wonen kwam men in actie en heeft de hordeur opnieuw besteld en geplaatst. Dit alles heeft maanden geduurd. De vloer en raambekleding zijn in mei 2017 geleverd, de hordeur is uiteindelijk in november geplaatst. Er is vakwerk geleverd, het ziet er allemaal prachtig uit, maar als er iets misgaat ben je bij deze zaak aan de heidenen overgeleverd. Ik zou hem daarom zeker niet aanbevelen.
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 1,0
  • Thuisin Heerhugowaard

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Nieuwe pvc vloer gekocht en laten leggen. Vakkundig gedaan! Aanrader
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging