Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Bunte Kleur en Interieur

  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 18 maart 2021 In het kort Alles zeer goed geregeld en kennis van zaken Ervaring Keurig personeel, dat keurig netjes werk hebben geleverd
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 16 maart 2021 In het kort Super Ervaring Erg vriendelijk geholpen en alles super snel geleverd. Zeer netjes gelegd de vloer en snel.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 13 maart 2021 In het kort Uitermate tevreden! Ervaring Alles klopt: goed advies, goede service en het leggen van de vloer gebeurt netjes en vakkundig! We zijn heel tevreden met onze vloer.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Ze gaan voor kwaliteit Ervaring Ten eerste prettig advies in de keuze voor een vloer. Er wordt goed meegedacht en je mag iedere keer een vloer meenemen om de juiste keuze te maken. De stoffeerder heeft bij ons ook de vloer erg mooi gelegd, er is echt kwaliteit geleverd en er werd goed meegedacht.
    • Vloeren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 8 maart 2021 In het kort Goed netjes betrouwbaar, goede communicatie en eerlijke tips Ervaring Net voor de corona nog in de winkel geweest. Goed gesprek gehad en er een goed gevoel bij gekregen. Alles door hen laten doen.. vloer, plinten, raam decoratie ook op de 1ste verdieping. Verf en materiaal.. tijdens het klussen kon ik nog spullen halen om verder te gaan. Helemaal goed.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 22 februari 2021 In het kort Mooie winkel met prima service. Ervaring Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Mooie kwaliteitsproducten en veel keuze. Aanrader dus.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 17 februari 2021 In het kort Kies Bunte voor kwaliteit en service Ervaring Wij hebben door Bunte een pvc vloer laten leggen. De communicatie verloopt fijn, de nemen de tijd voor je en hebben ruime keuze! Ze komen gemaakte afspraken na, denken met je mee en leveren goed werk! We zijn ontzettend blij met de vloer. Wij raden Bunte zeker aan!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 2 februari 2021 In het kort Vertrouwd Ervaring Erg goed en deskundig geholpen. Alles ging altijd netjes in overleg.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 6
    • 8
    • 7
    • 8
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 27 januari 2021 In het kort Top winkel met goed advies. Ervaring Na de keuken was de kamer aan de beurt. Voor erker en achter groot raam totaal zes ramen voorzien van duettes Luxaflex. Ook nu weer een prima advies van Sjors. Alles netjes geplaatst en vormen een geheel met de inrichting. Bedankt Sjors voor jouw advies en service top!!!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 21 januari 2021 In het kort Een betrouwbare zaak Ervaring Goed advies en alle ruimte om rustig na te denken wat je wilt. Ze geven deskundig advies.
    • Vloeren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 30 december 2020 In het kort Zeer klantvriendelijk Ervaring Vanaf het eerste moment zijn wij goed geholpen en konden met al onze vragen terecht. Alles wordt in goed overleg snel en correct geregeld. Heel fijn als je in een nieuwbouwhuis komt.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 9
    • 9
    • 8
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 15 december 2020 In het kort Super service! Ervaring Vriendelijk geholpen in de winkel. Ook helpen ze goed met de keuze qua kleuren e.d. De stoffeerder ook erg netjes en heeft een prachtige pvc vloer gelegd.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 10 december 2020 In het kort Vriendelijk personeel en snelle service Ervaring Mooi bedrijf met vriendelijk personeel. Goede en snelle service
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 19 november 2020 In het kort Uitstekend Ervaring Bunte doet wat hij beloofd en beloofd wat hij doet .
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 18 november 2020 In het kort Top bedrijf! Ervaring Ik ben heel tevreden over mijn pvc vloer, deze werd gelegd door Maarten die mooi werk heeft geleverd en een aardige en harde werker is.Ben zeker van plan om vaker iets aan te schaffen bij deze winkel, netjes en behulpzaam, echt top!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 9 november 2020 In het kort Uitstekende service! Ervaring Van onze 5 jaar oude Dupli’s begon vorig jaar de lijm tussen de twee lagen los te laten. Dit werd steeds erger totdat ze met een zucht middendoor scheurden. De fabrikant gaf eerlijk toe dat er destijds een partij met verkeerde lijm op de markt was gekomen en bood gratis nieuwe aan. Dit moesten we via de dealer regelen. De winkel waar we ze destijds gekocht hebben bestaat echter niet meer. Daarom hebben we Thuisin Bunte Kleur en Interieur in Hengelo ons probleem voorgelegd. Zij hebben dit voor ons geregeld en de nieuwe dupli’s gratis thuisgebracht en gemonteerd. Hulde voor deze uitstekende service! Als we weer iets nodig hebben op interieurgebied weten we nu al waar we naar toe gaan.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 26 oktober 2020 In het kort Geweldig Ervaring Alles opgeleverd zoals besproken en met hoge kwaliteit en service.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 20 oktober 2020 In het kort Goede kwaliteit en zakelijke adviezen Ervaring We kennen ze al lang.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 7
    • 7
    • 7
    • 7
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 2 oktober 2020 In het kort Prima geholpen en uitstekende service Ervaring In de winkel prima advies gehad en er wordt tijd voor je genomen. Vakkundig voorgelicht. Producten zien er prima uit en de service is goed.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 15 september 2020 In het kort Kundig advies, meedenkend, excellente uitvoering! Ervaring Wij hebben een nieuw huis laten bouwen en daar uiteraard een vloer voor nodig. Bij meerdere partijen in en rondom Hengelo wezen kijken, maar wat voor ons doorslaggevend was om voor Bunte te kiezen was: - kundig advies, erg meedenkend met onze wensen maar ook mogelijkheden en situatie (kleine kinderen bijv, wat PVC bepaalde voordelen geeft boven hout) - erg flexibel en behulpzaam, heb meerdere malen wat grote panelen met pvc mee mogen nemen om zo de kleur juist in te schatten in de nieuwe woning (met verschillende lichtinval), en zo rustig de juiste keuze kunnen maken - prijs: prima, marktconforme prijs Uitvoering: - super! Binnen 2 dagen is circa 160m2 PVC, in prachtig visgraatpatroon, gelegd door Bunte. Er was 1 hoekje die later 1mm omhoog kwam tijdens het verhuizen, maar binnen een paar uur kwam een monteur om dit te fixen (had ik zelf ook kunnen doen bleek achteraf, maar top dat ze zo snel een expert weer even langs sturen) After-sales is dus ook goed geregeld.
    • Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 28 augustus 2020 In het kort Bij Bunte krijg je altijd goede service en waar voor je geld. Ervaring Leuk contact. Snel geregeld en goede service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 22 juli 2020 In het kort Veel keuze en goede service Ervaring Onze ervaring met Thuisin Bunte is zeer positief. We werden erg goed geholpen bij de keuze in onze vloer, behang en muurverf. Deze service vind je niet in de bouwmarkt. Bij Thuisin Bunte word je professioneel geholpen en we konden er terecht met al onze vragen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 22 juli 2020 In het kort Gewoon goed en mooi Ervaring Vanaf het eerste gesprek is de begeleiding en opvolging door Sjors erg goed! Het leggen door Maarten was top, hij legt snel en is slim in het leggen, hij zorgt dat je nergens de herhaling in het patroon ondekt!! Qua raambekleding kan ik nog niks zeggen daar dit nog geleverd word maar zal vast ook goed zijn!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 7
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 10 juli 2020 In het kort Persoonlijk advies en goede service Ervaring Persoonlijk advies en goede service, vakmensen werken netjes. Erg tevreden!
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 8 juli 2020 In het kort Geweldig advies, mooie producten met een prachtig eindresultaat! Ervaring We zochten een PVC vloer (ca. 90m2) met hoge strakke plinten. Na diverse winkels bezocht te hebben, kwamen we hier binnen en het voelde goed. Voor onze nieuwe woning kregen we kundig en eerlijk advies over de diverse mogelijkheden. Kritisch zijn naar wensen van de klant is vakmanschap. Een vertrouwd gevoel en een mooi eindresultaat. Onze vloer ligt er strak in en de plinten maken het af. Ook hebben we na goed advies, gekozen voor pvc tegels op een muur, erg creatief met een verrassend mooi resultaat. Dank aan Bunte Hengelo !
    • Vloeren
    • 7
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 18 juni 2020 In het kort Goed gelegde vloer Ervaring We hebben een pvc vloer gekocht bij Bunte. Het personeel was erg behulpzaam en de vloer is netjes gelegd.
    • Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 17 juni 2020 In het kort Top ! Ervaring Klantvriendelijk, afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden met de pvc vloer. Aanrader !
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 3 juni 2020 In het kort Top geregeld Ervaring Keurig ingemeten, product netjes en vlot geleverd.
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 26 mei 2020 In het kort Prima en zeer vakkundig personeel. Geven prima advies. Erg Flexibel. Ervaring Pvc vloeren hier gekocht. Vaak achteraf kun je het pas echt beoordelen maar Bij Bunte was het advies t.o.v. de werkelijkheid/verwachting echt TOP. Geven Ook Prima verf/behang adviezen wat je het beste kunt doen in jou specifieke toepassing. Zowel binnen als buiten
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 19 mei 2020 In het kort Wij zijn uitstekend geholpen en zeer tevreden over het resultaat Ervaring Wij zijn door goede ervaringen van familie terecht gekomen bij Thuisin Bunte, en ook wij zijn zeer tevreden. Een paar positieve punten: - Persoonlijke benadering door Sjors - Goede communicatie - Goed stijladvies - Goede kwaliteit van de producten - Hoog afwerkingsniveau Wij zouden Thuisin Bunte zeker aanraden.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 15 mei 2020 In het kort Prima service Ervaring Goede service alles netjes afgewerkt .
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 13 mei 2020 In het kort Persoonlijke aandacht en prima advies. Ervaring Duidelijke afspraken die op tijd worden nagekomen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 11 mei 2020 In het kort Vakwerk Ervaring Met Sjors diverse mogelijkheden besproken over raamdecoratie. Prima advies gekregen. Prima service ben dik tevreden. Keuken ziet er weer perfect uit met de decoratie van Thuisin Bunte. Nu nog de woonkamer in het najaar en uiteraard met de decoratie van Bunte.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 26 maart 2020 In het kort Marmoleum op twee verdiepingen: perfect gelegd Ervaring Klantvriendelijk door steeds offerte aan te passen aan onze wensen, zonder moeite. Uiteindelijk na overleg tot mooie oplossing gekomen die paste bij wat we wilden. Stalen aangevraagd, onderaannemer kwam van tevoren langs, navraag voor extra info bij leverancier geen probleem. Service van de hoogste plank.
    • Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 25 maart 2020 In het kort mooie producten, maar niet goedkoop Ervaring Voor onze nieuwe woning kochten we gordijnen voor de woonkamer, een verduisterd gordijn voor de slaapkamer en plissegordijnen voor onder meer de keuken. Het duurde wel een tijd voor de gordijnen kwamen. Eerst de gordijnen voor de woonkamer, toen het gordijn in de slaapkamer, want eer set had de monteur geen rail bij zich (!). Uiteindelijk kwamen ook de plissegordijnen en nu hangt eindelijk alles. Service en garantie beoordeel ik nog niet, want we hebben de gordijnen nog maar net.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 25 maart 2020 In het kort Goed advies, snelle levering en zeer nette afwerking! Ervaring Goed advies, snelle levering en zeer nette afwerking!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 24 maart 2020 In het kort Hele goeie service Ervaring Bunte heeft verstand van zaken en komt afspraken goed na ! Het plaatsen van de raamdecoratie is zeer goed gedaan door de monteur . En ze zijn zeer vriendelijk en correct!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 9
    • 7
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 13 maart 2020 In het kort Vakmensen en gaan overal zorgvuldig mee om. Ervaring Goed advies en komen hun afspraken na. Alles wordt keurig bevestigd!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 28 februari 2020 In het kort In 1 woord, ontzorging Ervaring Uitstekende ervaring, mooie kwaliteit producten en zeer professionele montage.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 28 februari 2020 In het kort geweldig Ervaring ten eerste een service waar je u tegen zegt en de monteur, super vriendelijk, dus ik ben uitermate tevreden, ga zo door, het is ontzettend mooi mijn raam decoratie, ik kan het iedereen aanbevelen, maar nogmaals bedankt voor de geweldige service, als ik wee wat nodig heb, kom ik weer naar Bunte
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 26 februari 2020 In het kort heel goed Ervaring Afspraken nagekomen en ik ben zeer tevreden!
    • Vloeren
    • 8
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 14 januari 2020 In het kort Kwalitatief materiaal, goed advies en super service Ervaring Voor ons huis 5 duettes besteld. Prima advies gekregen bij aankoop en eerst thuis ingemeten door een specialist (geen gedoe met zelf inmeten via internet). Resultaat prachtig. Na drie jaar liet de aanhechting in 2 duettes op plekken los. Foto's gestuurd naar Bunte en binnen een maand 2 vervangende duettes gekregen. Zonder extra kosten: top service!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 25 december 2019 In het kort Prachtige winkel en vriendelijke benadering. Ervaring Veel keuze en behang en gordijnen, vriendelijke en deskundige begeleiding en super service.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zondag 27 oktober 2019 In het kort Prachtig resultaat! Ervaring Sinds dit weekend wonen wij in onze prachtige woning in Enschede, welke geheel is ingericht door Thuisin bunte. Het schilderwerk, de vloeren, de raamdecoratie, kortom een prachtig resultaat! De lijnen bij Bunte zijn kort waardoor alles goed met de klant wordt besproken, en er uitstekend met de klant wordt meegedacht. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze prachtige woning en bedanken Thuisin bunte voor de perfecte service en het prachtige eindresultaat! Gr. Peter en Sanne
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 26 oktober 2019 In het kort organisatie rommelig, uiteindelijke resultaat naar tevredenheid Ervaring Ik vond de organisatie voorafgaand aan het leggen, niet goed: elkaar tegensprekende informatie, niet heldere offertes na inmeten, tijdstip van egaliseren vloer verschoven.... …. het uiteindelijke resultaat zijn we tevreden over.
    • Vloeren
    • 7
    • 3
    • 8
    • 5
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 12 oktober 2019 In het kort One-stop-shop met prima service Ervaring Hele vriedelijke hulp met een zeer uitgebreid assortiment aan behang, vloerbedekking en raamafwerkingen (en waarschijnlijk nog veel meer). Ze komen hun afspraken na! 's Woensdags en op afspraak is er professioneel interieuradvies beschikbaar!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 10 oktober 2019 In het kort Top geregeld !! Ervaring Goede uitleg en top service, erg blij met het eindresultaat.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 2 oktober 2019 In het kort Goede kwaliteit en correcte communicatie Ervaring Goede kwaliteit producten gecombineerd met vakmanschap en goede communicatie. Precies zoals beloofd! Een aanrader voor een perfecte finetuning van uw woning!
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 13 september 2019 In het kort Top advies en ruim assortiment. Ervaring Deskundig advies, zeer vriendelijk en heel veel keus in kwalitatieve topproducten. Echte aanrader.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 12 september 2019 In het kort Tevreden Ervaring Goede ervaring!
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 7 augustus 2019 In het kort Mooi assortiment, goede materialen, goed advies Ervaring Het team van Bunte heeft een mooie zaak. De kwaliteit is prima en de levertijd ook.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 6 augustus 2019 In het kort Goede voorlichting en Prettige beniedingo Ervaring Klantvriendelijk, komen afspreken na, vakkundig v.w.b. hun stoffering.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 5 juli 2019 In het kort Prima ervaring Ervaring Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. In de winkel was Sjors erg meedenkend en gaf ons alle tijd en ruimte om een keuze te maken, erg prettig! Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben was het lastig om direct een week af te spreken maar ook hierin werd fijn meegedacht. Tevens de communicatie rondom het laten leggen van de vloer was erg prettig. Wij hebben pvc, vinyl laten leggen op de verdiepingen en de trap en de raamdecoratie laten plaatsen. Alles naar volledige tevredenheid.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zondag 9 juni 2019 In het kort Deskundig en vriendelijk Ervaring We zijn erg tevreden over het advies en het meedenken. Vanwege de grote drukte hebben we iets langer moeten wachten tot de werkzaamheden bij ons werden gedaan, maar uiteindelijk toch allemaal soepel verlopen!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 9
    • 8
    • 9
    • 8
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 6 juni 2019 In het kort Uitstekende service Ervaring Reeds eerder bij Bunte gekocht. Net als de vorige keer uitstekende service. Nu pvc vloer gekocht. Super netjes gelegd. Meer dan tevreden
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 29 mei 2019 In het kort In 1 woord, perfect! Ervaring Bij Bunte wordt u geholpen door kundige en vakbekwame adviseurs. Het resultaat van de geplaatste PVC in visgraat en Novilon vloer zijn prachtig. Wij zijn zeer tevreden en prijzen alle betrokkenen voor de prettige service!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 18 april 2019 In het kort Vriendelijk Familie bedrijf. Klant gericht. Prettig overleg. Ervaring Plezierig ontvangen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 17 april 2019 In het kort Goed advies, snelle service, goed resultaat Ervaring Goed geholpen bij de keuze voor de vloer. Daarbij goed advies. Service prima, werd altijd gebeld en navraag gedaan of het naar wens was. Het eindresultaat is top!
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 16 april 2019 In het kort Prima service. Geen vraag was teveel. Ervaring We hebben een prima ervaring met Thuisin Bunte. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Het eindresultaat mag er zijn. Het ziet er prima uit. Er werd zeer strak gewerkt en zijn dus supertevreden.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 28 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Heel prettig geholpen en super eindresultaat
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 4 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima ervaring, vakkundig geholpen.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 26 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn enorm tevreden over het team van Bunte. Er is veel keuze binnen alle producten die ze hebben; dus voor ieder wat wils én ze zijn zeer servicegericht. De klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit zijn naar mijn mening de kernwaarden van Bunte 👌🏽.
    • 9,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 25 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn erg tevreden over het persoonlijk advies en het vakmanschap! Wij zouden dit bedrijf ook zeer zeker aanbevelen bij anderen!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 20 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Echt een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Goede voorlichting dit hadden we wel echt nodig.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 28 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prettige winkel met goede degelijke producten en dito service.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 24 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gordijnen en de trapstoffering. Alles is ook mooi en vakkundig aangebracht.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 19 november 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring We zijn hier goed geholpen. Breed assortiment. Afspraken worden nagekomen en in overleg is alles mogelijk. De samenwerkende partijen zijn zorgvuldig geselecteerd en even betrouwbaar.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zondag 11 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Gedegen advies, goede services en een mooi eind resultaat!
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 1 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Erg prettig geholpen. Alles was duidelijk en goed geregeld. De vloer is ook prachtig!
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 25 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Voor ons was de nieuwe PVC vloer in ons bedrijf een behoorlijke operatie. Lang van te voren gepland en vakkundig en professioneel door Thuisin Bunte uitgevoerd. Wij zijn zeer content met onze nieuwe vloer.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 18 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring zeer goede ervaring en afhandeling van geleverde vloerbedekking, lamellen en verf
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 15 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 22 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zeer tevreden over alle geleverde diensten in onze nieuwe woning. Thuisin Bunte heeft onze woning voorzien van strakke pvc vloeren en rolgordijnen. Daarnaast hebben ze alle nodige verf op kleur geleverd. Wij zijn bijzonder tevreden over de afwerking, kwaliteit en communicatie. Staan altijd klaar met passend advies en komen alle afspraken keurig na. Aanrader!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 11 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zéér prettig en deskundig advies en levering. Klantvriendelijkheid staat hier op nummer één.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
    • n.v.t.
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 10 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Vakmanschap geleverd. Zeer tevreden met alles!!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 10 augustus 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Super service: vriendelijk en deskundig.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zondag 29 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 24 juli 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Van begin tot eind zijn we op een vriendelijke, deskundige en betrokken manier geholpen door Sjors. Voorafgaand aan onze verbouwing hebben we veel vragen gesteld over de specifieke situatie van ons nieuwe huis. Zo hadden de vorige bewoners bijvoorbeeld veel gerookt. Met goede tips, het nakomen van afspraken, een prima prijs en vriendelijke service van hebben we nu een superstrakke woning waarin geen spoortje nicotine meer te vinden is. We zijn dan ook op alle vlakken supertevreden en kunnen ThuisIn Bunte dan ook van harte aanbevelen!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 21 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 12 juni 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Altijd een leuke ontvangst en het gevoel, dat er alle tijd en aandacht aan je wordt besteed.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 5 juni 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Sjors is elke afspraak in zowel tijd als financieel 100% nagekomen. Dankzij de nieuwe visgraat vloer die zij hebben gelegd zijn wij weer verliefd op ons huis!
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 5 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed geholpen en mankement aan geleverd product goed en adequaat opgepakt en verholpen
    • 7,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 27 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn erg goed geholpen. Zowel qua verkoop als het leggen van de vloer. Thuisin Bunte is een fijne en deskundige zaak. Er wordt goed meegedacht en de service is top. Kortom een aanrader.
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 24 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We waren opzoek naar een bedrijf wat de complete inrichting van onze nieuwbouwwoning kon doen en dat is met Thuisin Bunte uitstekend gelukt. Een mooi assortiment en een goed advies. Hier voel je je nog echt klant!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 6 april 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Perfect
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 31 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Dankzij de goede service van thuisin bunte is ons huis supermooi geworden en op tijd klaar. We zijn meer dan tevreden!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 23 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    donderdag 1 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 27 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Uiterst vertrouwen gevende, zeer persoonlijke en empathische aandacht em begeleiding! Kortom: We ervaren meedenkend advies waarvoor uitgebreid de tijd wordt genomen 👍
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 26 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij hebben meerdere dingen aangeschaft via Bunte. We werden top geholpen. Er werd met ons mee gedacht. Goede verdere begeleiding. Ook toen er iets mis ging stonden ze er gelijk. Heel fijne service. Ze zien ons zeker terug.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zondag 18 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima, niks mis mee!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 12 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring We worden altijd op een leuke, klantvriendelijke en vooral deskundige manier geholpen!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    maandag 15 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 10 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn erg goed geholpen door Bunte. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar! Voor een volgende aankoop zullen we zeker weer naar Bunte gaan!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 16 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ik ben zeer tevreden tot nu toe.vind ook dit een goed initiatief. Mis alleen als grote klant iets waar je voor kunt sparen. Geeft toch nog een betere binding met de winkel.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    dinsdag 5 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn superblij met onze PVC-vloer. Ideaal in onderhoud met 3 pubers. De gordijnen maken het huis af. Niet de goedkoopste, maar tijdens een drukke verhuizing is het heel erg fijn dat er met je meegedacht wordt. We kunnen weer jaren verder. Binnenkort nog een kleurtje verf ophalen (wit is maar wit). Dankjewel voor de goede service.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    woensdag 2 augustus 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij hebben onze gehele woning laten inrichten door Thuisin Bunte! Uitstekende service, korte lijnen en alles in zeer goed overleg! Top advies op het gebied van verf en de PVC vloer welke gelegd moest worden over de vloerverwarming. Super tevreden met alles!
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zondag 25 juni 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Goede service, mooie nieuwe winkel, top kwaliteit.
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    zaterdag 24 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Van begin tot eind goed geholpen bij het uitzoeken en monteren (door Bunte) van onze gordijnen. Gewoon een degelijk bedrijf. Prima.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 23 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Top service! denken mee met de klant, kennis van zaken en afspraken worden super nagekomen! Bij de volgende verhuizing / verbouwing ga ik 100% weer naar Thuisin bunte kleur en interieur.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 23 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Schitterende winkel met zeer uitgebreid assortiment! Wij hebben ons gehele huis laten inrichten met PVC van Moduleo, vouwgordijnen van BeCe en prachtig behang van Arte. Personeel denkt super mee met de klant, op advies van Bunte alle muren voorzien van matte afneembare muurverf in kleur van Painting The Past! Top
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Bunte Kleur en Interieur

    Beoordeling:
    vrijdag 23 juni 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ik heb heel goed advies en service gekregen over de jaloezieën en gordijnen. Daarnaast heb ik supergave behang gekocht voor een schappelijk prijsje. Het is een leuk familiebedrijf.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging