Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Hendriks

  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    dinsdag 9 juli 2019 In het kort Goed bedrijf! Ervaring Goede Service! Aanrader! Na bijna 5 jaar liet op verschillende plekken de lijm los van ons top-down raamgordijn. Nieuwe besteld (dus vervangen) en gratis opgehangen! Toen na een poos de touwtjes niet goed liepen is dat gratis gerepareerd! Perfect! Snelle acties direct!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    zondag 26 mei 2019 In het kort Goede service, snel Ervaring Afspraken worden nagekomen. Bij ons kwam vloerenlegger die vakwerk leverde.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 6
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    donderdag 4 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring perfect advies en fijne mensen.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    dinsdag 20 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij hebben zowel een slaapkamer als trappenhuis opnieuw laten bekleden. Zijn uitstekend geadviseerd bij het uitzoeken van de vloerbedekking (zowel de plussen als de minnen van de verschillende soorten). De stoffeerder (Wilco) is een echte vakman die veel zorg besteed aan uitvoeren van het werk. Al met al zijn wij zeer tevreden over ThuisIn Hendriks in Nieuwegein!!
    • 7,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    zondag 7 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima advies in de winkel en de vloeren werden op een deskundige manier gelegd, (marmoleum)
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    dinsdag 28 november 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijne zaak met mooie producten en prettig personeel. Goede parkeergelegenheid voor de deur.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ik ben zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Ook werd er goed meegedacht.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We hebben verschillende soorten raamdecoratie bij Thuisin gekocht. We zijn erg tevreden over de expertise, het persoonlijk advies en het vakmanschap van Thuisin. De raamdecoratie is mooi en van goede kwaliteit. Wel is het aan de prijs.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 6,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Van advies in de winkel tot het monteren van de duettes niets dan lof. Gezellige en gastvrije winkel met heerlijk chocolade melk :-)
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn zeer fijn geholpen. De medewerkster kwam met advies en tips waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. We zijn super blij met ons nieuwe behang, verf en gordijnen op de slaapkamer.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij hebben een pvc vloer laten leggen en zijn zeer tevreden. Het personeel is vriendelijk en kundig. Het zal niet de allerlaagste prijs zijn, maar het resultaat is top.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Hendriks

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Al eerder raamdecoratie gekocht, maar wederom zeer tevreden. Prettig geholpen in de winkel en alles keurig opgehangen. Ook fijn dat de monteur netjes alle verpakkingsmaterialen meeneemt.
    • n.v.t.
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • n.v.t.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging