Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Fransen

  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    dinsdag 9 maart 2021 In het kort Wij zijn goed geholpen Ervaring In verband met de omstandigheden veroorzaakt door corona is het ook voor de medewerkers van Fransen moeilijk om een goed advies te geven in de winkel Desondanks zijn wij toch erg tevreden over hoe wij geholpen zijn.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    vrijdag 5 maart 2021 In het kort Prima de Luxe Ervaring Ondanks de beperkingen van en door corona zijn we bijzonder goed bediend en geholpen door het team van de Fransen groep.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    dinsdag 26 januari 2021 In het kort Thuisin Fransen komt gemaakte afspraken probleemloos na. Ervaring Uitstekend persoonlijk advies waarbij geput werd uit een brede collectie. Levering c.q. plaatsing volgens de gemaakte afspraken door ervaren vakmensen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    zaterdag 23 januari 2021 In het kort Uitstekend Ervaring Prima geholpen met uitzoeken gordijnen en uitstekende service
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    woensdag 20 januari 2021 In het kort Goed Ervaring Goede service
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 8
    • 10
    • 8
    • 8
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    woensdag 13 januari 2021 In het kort Slechte service Ervaring Wij zijn in de winkel geweest bij Thuisin Fransen. We hebben hier 2 soorten (patroon)behang laten bestellen en aan de hand van de strekkende meters heeft een medewerker ons geadviseerd hoeveel rollen behang wij nodig waren. Bij het ophalen van de eerste bestelling, bleek er verkeerd behang te zijn besteld door een medewerkster en moesten wij hen in eerste instantie overtuigen dat zij het verkeerd hadden besteld. Bij de tweede bestelling bleek dat de medewerker ons een rol teveel heeft geadviseerd, waardoor wij met een rol van ruim € 100,-- zitten. We hebben gebeld, maar zij geven aan dat het beleid is dat zij geen ongebruikte rollen terugnemen. Dit zou ergens achterin een behangboek staan, maar dit is ons nooit verteld. Kortom: met deze service hadden we net zo goed gewoon op internet kunnen bestellen. Had ons veel geld gescheeld.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 1
    • 10
    • 1
    • 1
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    donderdag 29 oktober 2020 In het kort super ervaring Ervaring Thuisin Fransen heeft in ons nieuwe appartement de hele aankleding (vloer, schilderwerk en raambekleding) verzorgd en wij zijn meer dan tevreden hierover en genieten dagelijks van het prachtige resultaat. Nadat een leverancier van een kast, schade heeft toegebracht aan onze PVC vloer, was één telefoontje naar Fransen voldoende om het binnen 2 dagen weer volledig te hebben hersteld. Dit noemen wij nu een super service.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    woensdag 28 oktober 2020 In het kort Alles perfect geregeld en goed werk verricht. Ervaring Wij zijn super tevreden over de service en kwaliteit van Fransen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    woensdag 28 oktober 2020 In het kort Uitstekend Ervaring Goede service, snelle levering, helemaal top
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    woensdag 28 oktober 2020 In het kort zeer goede eerste ervaring Ervaring Voor het eerst hier gordijnen gekocht, zeer tevreden hierover Prima service
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    maandag 26 oktober 2020 In het kort Uitstekende kwaliteit en service Ervaring Fransen heeft ons goed geadviseerd bij het kiezen van juiste kunstof kozijnen. De gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Goede service, korte lijnen en praktische benadering. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Top! Komen zeker terug.
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    maandag 26 oktober 2020 In het kort Vriendelijk personeel, geven goed advies, denken met je mee Ervaring Ik heb mijn keuken veranderd. Top advies over kleuren op de muur en op de grond. Ziet er geweldig uit. Had ik zelf niet gedurfd. Heel blij met het resultaat.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    vrijdag 19 juni 2020 In het kort Service van begin tot eind! Ervaring We werden vanaf de oriëntatie tot aan de uitvoering eerlijk en kundig geadviseerd. Er werd uitgebreid de tijd genomen om te sparren over mogelijke oplossingen en we konden alles bekijken en voelen. Ook een nachtje extra slapen over de keuze was geen probleem. Alles is kundig ingemeten en waar nodig dubbel gecheckt. Met als eindresultaat een prachtig gestoffeerd huis!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Fransen

    Beoordeling:
    dinsdag 23 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging