Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Rijssen

  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 13 april 2021 In het kort oor alles is een oplossing en problemen worden perfect opgelost!! Ervaring oor alles is een oplossing en problemen worden perfect opgelost!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 10 april 2021 In het kort Warme ontvangst en een top advies! Ervaring Wij hebben een bijzonder goede ervaring gehad bij Thuisin Rijssen. We voelden ons enorm welkom en hebben een prima advies gekregen voor onze raamdecoratie. We hadden hiervoor een afspraak gemaakt en er was alle tijd voor ons. Het assortiment is zeer uitgebreid. Als ze het bij Thuisin niet hebben dan bestaat het niet!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 1 april 2021 In het kort vakmanschap en netjes werken Ervaring Bij ons huis is op de slaapkamers raamdecoratie aangebracht in een oud huis (1938). Vakmensen de oplossend kunnen denken en werken. Want bij een oud huis is niets recht of gelijk. Toppers
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 11 februari 2021 In het kort Prima bedrijf Ervaring Goed advies, keurig verzorgd en opgehangen. Erg tevreden met resultaat. Rolgordijnen, duetten en gordijnen, inbetween.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 7 februari 2021 In het kort Zeer goed Ervaring Wij hebben alle wanden en zolderplaten laten doen door Woningbehangen en het eindresultaat is super mooi en strak. Wij zijn er ontzettend blij mee! De jongens die kwamen behangen en schilderen werken heel netjes en schoon. Willard is een vriendelijke man, denkt met je mee, het contact loopt soepel. We zagen een paar dagen later een soort van vlek/veeg op de muur, 's ochtends een appje gestuurd of dit te verhelpen was en 's middags stonden de schilders al op de stoep. Wat een service! En dat allemaal voor een scherpe prijs. Ik kan en zal het echt iedereen aanbevelen!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 3 februari 2021 In het kort Zeer tevreden. Ervaring Zeer tevreden met de op maat gemaakte gordijnen. Ook de montage is keurig uitgevoerd door de medewerkers van Thuisin.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 18 januari 2021 In het kort Zorgvuldig, snel Ervaring Klantvriendelijk en zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen van de klant. Tevens fijn om het gevoel te ervaren dat er ruimte is voor ontdekken, samen zoeken naar een oplossing voor de klus.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 7
    • 9
    • 9
    • 9
    • 7
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 8 januari 2021 In het kort Geweldig advies en goede service Ervaring Ik heb advies gekregen over behang en woonstijl. We zijn geweldig geholpen. Ook tijdens de loc down doen ze er alles aan om de klanten voort te helpen. Top!
    • Verf/Behang
    • 8
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 8 januari 2021 In het kort Een op de klant gerichte woonwinkel die kwaliteit én service levert! Ervaring Laagdrempelig, goede kwaliteit, verregaande service (levering, montage, persoonlijk advies zowel gevraagd als ongevraagd gericht op de klantwens) en vriendelijk.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 6
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 4 januari 2021 In het kort Keurige en snelle service Ervaring Ondanks de huidige covid situatie zijn ze goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Ik kwam een rol behang te kort, hierover gebeld. Toen ik het kwam ophalen stond het al bij de deur klaar, top service!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 23 december 2020 In het kort Keuze is reuze en het personeel is niets te veel Ervaring Een afspraak gemaakt tijdens de lockdown. Keurig op tijd. Koffie gehad, vitrage en rolgordijn uitgezocht. Stonden binnen 45min voldaan weer buiten. Het inmeten thuis ging ook zoals het hoort en het ophangen van alles was ook goed verzorgd en zo gepiept.... Bijzonder goede service in alles......
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 22 december 2020 In het kort Fijne winkel deskundige adviezen en top service Ervaring Heb al diverse keren gebruik gemaakt van hun deskundige service ten aanzien van kleurgebruik van verf en behang. Het resultaat is dan ook altijd geweldig. Dank je wel thuisin Rijssen.
    • Verf/Behang
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 21 december 2020 In het kort Erg klantvriendelijk en meedenkend in jouw inrichting en smaak Ervaring Bij Thuisin Rijssen zijn wij erg klantvriendelijk geholpen. Er werd uitgebreid stil gestaan bij onze huidige inrichting en onze smaak. Op basis daarvan werden diverse mogelijkheden voor wat betreft raamdecoratie met ons besproken. Inmiddels hangt alle raamdecoratie in ons huis. Erg tevreden. Goede ervaring en zeker een aanrader!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 17 december 2020 In het kort hele goeie service! erg klantvriendelijk Ervaring al jaren kom ik bij Thuisin, het is een vertrouwd adres, kwaliteit en prijs zijn goed!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 14 november 2020 In het kort Ga je naar Thuisin, dan krijg je het naar je zin! Ervaring Prima geholpen in de winkel bij het uitzoeken van het product. Daarna inmeten en later de montage. Zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 3 november 2020 In het kort Je wordt klantvriendelijk geholpen Ervaring Je wordt klantvriendelijk geholpen maar niet altijd door even deskundige collega’s.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 3
    • 8
    • 6
    • 6
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 3 november 2020 In het kort Goede service en klantvriendelijk Ervaring Onlangs hebben we gebruik mogen maken van thuisin. Ze geven goede adviezen en denken mee. Heel inspirerend. Ze hebben veel keuze en zijn klantvriendelijk. Ook de mensen die de vloer hebben gelegd mogen veel lof ontvangen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 30 oktober 2020 In het kort Gewoon goed Ervaring We zijn meerdere malen erg prettig geholpen, waarbij alle tijd genomen werd om ons zo goed mogelijk te adviseren.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 26 oktober 2020 In het kort Perfecte zaak! Ervaring Rolgordijnen en multi-shades goed en vakkundig opgehangen. Bedrading keurig weggewerkt. Alle rommel meegenomen. Vriendelijke en meedenkende monteurs. Ook goed advies gegeven.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 23 oktober 2020 In het kort Is niet meer wat het is geweest. Ervaring In de winkel netjes geholpen, maar bij verdere afhandeling minder. 3x over kwam de stoffeerder te laat en contact per mail en telefoon was niet altijd prettig.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 7
    • 10
    • 5
    • 4
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 9 oktober 2020 In het kort Uitmuntend Ervaring Fantastisch geholpen door Monique Neemt er alle tijd voor Dineke-Jan
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 2 oktober 2020 In het kort Heel mooi ingericht zaak en heel vriendelijk vakvrouw Ervaring Heel vriendelijk en meedenkend vrouw die haar vak verstaat. Zal in de toekomst vaker laten adviseren en wat kopen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 1 oktober 2020 In het kort zeer klantvriendelijke winkel Ervaring zowel tijdens het uitzoeken van onze vloer als ook tijdens de uitgevoerde werkzaamheden zeer klantvriendelijke medewerkers. Meedenkend en altijd de gemaakte afspraken perfect nakomend. zeer zeker aan te bevelen bij anderen!!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 28 september 2020 In het kort Super goed Ervaring Wij hebben van thuis in rolgordijnen en een nieuwe vloer gekocht. De rol gordijnen zijn super opgehangen door thuis in. Onze vloer is een pvc vloer gelegd in visgraat en met band en bis. Ook deze vloer is zeer vakkundig gelegd. Voor ons is thuis in een aanrader goed personeel zowel bij ons thuis als in de winkel. Ze weten wat ze verkopen,en geven daar vakkundig advies over.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 8 september 2020 In het kort Uitstekend werk Ervaring Leveren goed werk ,komen afspraken na. Er was iets niet goed en gezamenlijk zijn we daar uit gekomen. Zeker tot mijn tevredenheid. Fijn dat het op deze manier is opgelost Zeker een winkel die ik aan beveel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 3 september 2020 In het kort Goed geholpen vanaf de verkoop tot de service in ons huis. Ervaring Vriendelijke medewerkers, die bereid zijn om een stapje extra te doen. Wij hadden gordijnen en een vloermat uitgezocht voor de hal. Om deze te kunnen ophangen moest er nog het een en ander gebeuren wat eigenlijk niet standaard is en zij hebben alsnog die werkzaamheden verricht zodat de gordijnen nu perfect hangen! Zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 21 augustus 2020 In het kort Prima service, als vanouds! Ervaring Nieuwe eigenaar, maar zelfde service en vriendelijkheid.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 21 augustus 2020 In het kort Prettig, snel en persoonlijk! Ervaring Horren laten plaatsen door Thuisin, een aangename ervaring! Van A tot Z goed geregeld en de montage door de vriendelijke monteur maakte het feestje compleet. Erg tevreden!!!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 15 augustus 2020 In het kort Vakkundig personeel die uitstekend doen wat ze beloven. Ervaring Personeel denkt mee en bedenkt goede oplossingen voor onze situatie in ons huis met geen standaardafmetingen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 8 augustus 2020 In het kort Klantvriendelijk Ervaring Goed advies gekregen en er Word met je meegedacht, zeer tevreden over het resultaat en netjes gemonteerd. Heb al tegen meerdere mensen verteld dat we zo tevreden zijn over de geplaatste plisse horren.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 6 augustus 2020 In het kort Altijd een passende oplossing voor iedere situatie Ervaring Goede service en vakmanschap.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 25 juli 2020 In het kort Perfect! Ervaring Super fijn geholpen en alles wordt perfect opgehangen! Super goede service!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 17 juli 2020 In het kort prima bedrijf Ervaring we hebben er tot nu toe een prima gevoel aan overgehouden. we zullen jullie zeker aanbevelen als er naar gevraagt wordt .
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 6
    • 6
    • 8
    • 6
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 8 juli 2020 In het kort Geweldig!! Ervaring Super service, snelle levering. Komen afspraken na en de kwaliteit is goed! Erg blij met alles wat we aangeschaft hebben!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 1 juli 2020 In het kort Kon niet beter Ervaring Zeer deskundig advies, denken mee, vriendelijk personeel en netjes en vriendelijk uitvoerend personeel.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 1 juli 2020 In het kort Perfecte service Ervaring Komen afspraken perfect na, heel goede kwaliteit en deskundig personeel, in één woord heel erg tevreden.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 25 juni 2020 In het kort Perfect geholpen Ervaring Fijne en gemotiveerde medewerkers
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 9
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 25 juni 2020 In het kort Top Ervaring Alles is naar wens
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 juni 2020 In het kort Vriendelijk en behulpzaam Ervaring Ik heb goede ervaringen, goed advies. Helaas de laatste keer de horretjes niet besteld waardoor 2 weken 2 maand werd. Maar ja kan gebeuren. Het zijn ook mensen!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 7
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 18 juni 2020 In het kort Onwijs goed bedrijf !!!!! Ervaring Doen.... meer als je verwacht!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 16 juni 2020 In het kort Uitstekend Ervaring Vriendelijk personeel , goed geholpen
    • Verf/Behang
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 23 mei 2020 In het kort zeer klantvriendelijke winkel Ervaring PRIMA WINKEL
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 7
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 18 mei 2020 In het kort Super Ervaring Hoef niet te beoordelen, het is gewoon super
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 15 mei 2020 In het kort Perfect behang en sauswerk Ervaring Geruisloos vakwerk. Alles goed geregeld. Begeleiding top. Gewoon ronduit een 10 zonder reserves
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 13 mei 2020 In het kort Goed geholpen. Ervaring Goed geholpen door de verkoper. Goed op de hoogte gehouden ivm de bestelling en levering plisse hordeur. Goed en snel gemonteerd.
    • Deuren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 13 mei 2020 In het kort Ervaringsdeskundig Ervaring Luisteren wat wij willen / meedenken / goed advies geven / kijken echt niet wat in hun voordeel is
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 12 mei 2020 In het kort Inmeten, plaatsen, goede service Ervaring Een hor laten plaatsen bij onze schuifpui. Eerst in laten meten en 3 weken later kwamen ze hem al plaatsen. Goede service en uitstekend werk.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 7 mei 2020 In het kort Alles is ondanks corancricis nog snel geleverd. Ervaring Eerst zou het behang later geleverd worden, maar dat viel mee. De gordijnen en de plissé een week later komen door de omstandigheden, maar deze werden ondanks dat toch nog snel geleverd en binnen de normale tijd geleverd. Ze zijn door Bertus en zijn collega keurig op gehangen. Hij is erg precies en gaat niet weg voor dat goed hangt en werkt.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 5 mei 2020 In het kort Geweldige service en topvloer! Ervaring PVC vloer Sarcelles gekozen voor onze woonkamer/keuken, de vloer is prachtig en is vakkundig geplaatst door Thuisin. Qua service werd erg goed meegedacht. Ook de door hen geplaatste plisse-hor bevalt erg goed.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 30 maart 2020 In het kort Geweldige service Ervaring Behang en verf gekocht voor onze woonkamer, goed geadviseerd en geholpen bij keuze! Top
    • Verf/Behang
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 11 maart 2020 In het kort Geweldig! Ervaring Alle verf hier vandaan! Super hulp en goeie kwaliteit.
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 25 februari 2020 In het kort Super ervaring! Ervaring Goed geholpen, snelle service. Duidelijk in afspraken en goede uitleg!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 5 februari 2020 In het kort Vakwerk! Ervaring Goed geadviseerd aan huis over raamdecoratie. Alles op de juiste manier ingemeten, zodat de jaloezieën mooi op elkaar aansluiten. Binnen 4 weken geleverd en gemonteerd door vakmensen! Prachtig eindresultaat!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 3 februari 2020 In het kort We worden altijd netjes en vriendelijk geholpen Ervaring We worden altijd netjes en vriendelijk geholpen. Producten zijn van goede kwaliteit
    • Verf/Behang
    • 7
    • 7
    • 9
    • 7
    • 7
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 3 februari 2020 In het kort Zeer tevreden met hun klantvriendelijkheid Ervaring Doordat wij met beperkt budget zitten, maar toch alles vernieuwd willen hebben. Hebben wij met hun een regeling kunnen treffen. Waar we wat aan hebben. Top, echt top.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 31 januari 2020 In het kort Uitstekend Ervaring Buiten een afspraak foutje prima schilderwerk gelevert en vakkundig en snel
    • Verf/Behang
    • 8
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 31 januari 2020 In het kort Multi inzetbare, meedenkende professionals, one stop shop voor binnen en buiten Ervaring Multi inzetbare, meedenkende professionals. Zowel in de winkel als bij ons op locatie. Alles laten doen, van vloer tot behang- en schilderwerk, binnen en buiten. Gratis gebruik mogen maken van een binnenhuis architect, en daardoor inspiratie opgedaan en mooie kleurstelling voor onze nieuwe aanbouw/keuken aanbevolen
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Deuren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 31 januari 2020 In het kort Vriendelijk Ervaring Houden zich aafaanspraken.vriendelijk. En snelle communicatie.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 21 januari 2020 In het kort Prima Ervaring Vriendelijk, ter zake kundig en prima advies
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 21 januari 2020 In het kort Vakmanschap Ervaring Personeel denkt mee en geeft goede adviezen om tot een juiste keuze te komen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 16 januari 2020 In het kort Kwalitatief en klantvriendelijke winkel Ervaring Klantvriendelijk personeel die je altijd helpt met een goed en eerlijk advies. Het assortiment is erg uitgebreid en modieus. Ik zou het iedereen aanbevelen om naar deze winkel te gaan.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 16 januari 2020 In het kort Perfect ! Ervaring Een bijzonder prettige en kundige begeleiding van de gehele stoffering van onze nieuwe woning. Goede adviezen en voorstellen m.b.t. vloeren, raamdecoratie en kleuren. De laatste ster zullen ze moeten verdienen met de uitvoering van de werkzaamheden van het geheel. Maar ……. daar wordt door ons niet aan getwijfeld.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 10 januari 2020 In het kort Super!!! Ervaring Ontzettend fijn bedrijf, Veel, mooi, zeer vriendelijke mensen, goed advies en ga zo maar door! werken nauwkeurig en netjes, echt super gewoon! Ik ben Fan! Thuisin, ontzettend bedankt!!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 10 december 2019 In het kort Thuisin hun vak, onze goedgekozen vloer ligt superstrak Ervaring Deskundige voorlichting, begeleiding in keuze en vakmanschap in het leggen. Het was een genoegen zaken te doen met Thuisin Rijssen.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 30 november 2019 In het kort Vertrouwd, toegankelijk, service Ervaring Goed contact, vriendelijk. Medewerkers zijn betrokken, behulpzaam, deskundig. Alle aanpassingen kunnen laten doen door 1 bedrijf is super handig. 1 offerte, 1 contactpersoon, 1 persoonlijk contact, huisbezoek, stylist. Goede acties, veel keuzes in de winkel, veel voorbeelden in de winkel. Geven goed en uitgebreid advies. Kortom; zeker een aanrader!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 25 november 2019 In het kort Tevreden Ervaring Mail contact was uitstekend. Werd goed op de hoogte gehouden
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 7
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 20 november 2019 In het kort Vakwerk vind je hier! Ervaring Ik kan iedereen aanraden om voor zijn/haar woninginrichting naar Thuisin Rijssen te gaan. Onze PVC vloer in visgraatmotief is zéér netjes en vakkundig opgeleverd. Vakmanschap! De uitgezochte multishades werden uiteindelijk 3 dagen later geleverd en gemonteerd dan gepland, maar hierover is altijd duidelijk gecommuniceerd. Nu ze hangen maken ze de woning echt 'af'. Goede communicatie, kennis op de werkvloer, complete ontzorging en vakmanschap in de uitvoering maken Thuisin Rijssen dé partij voor jouw woninginrichting!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 25 oktober 2019 In het kort Mensen met ervaring Ervaring Ik kwam met ideeën om mijn kamer, keuken, Kastjes te schilderen...... Gelukkig adviseerden hun mij op de juiste manier, anders was het niet goed gekomen ;) Nu erg blij met mijn mooie muren en Kastjes!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 30 september 2019 In het kort Super Ervaring Veel keus.vriendelijk personeel. Goede prijzen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 29 september 2019 In het kort Duidelijk vakbekwaam personeel. Goede sfeer mooie zaak Ervaring Top geholpen, gezellige middag. Tevreden naar huis.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 17 september 2019 In het kort Goede schilders die meedenken met de klant. Ervaring Mijn hele nieuwe woning is door deze schilders onder handen genomen. De mannen denken mee en werken zeer netjes. We zijn daarom ook zeer tevreden over het eind resultaat. Echte vakmensen die flink doorwerken.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 9
    • 8
    • 10
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 14 september 2019 In het kort Goede ervaringen met al onze aankopen. Gedegen advies! Ervaring We zijn altijd netjes en correct geholpen. Ook meedenken over de aankopen is heel prettig.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 10 september 2019 In het kort vriendelijk maar niet veel ervaring Ervaring Erg vriendelijke geholpen door meerdere medewerkers, ook goede service dmv behang wat over is geretouneerd kan worden. De medewerkers kwamen echter geen van allen heel ervaren over bijv. behangboeken die niet gevonden konden worden, niet kunnen berekenen welke hoeveelheid behang nodig is, rekening splitsen lukt niet etc.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 6
    • 8
    • 5
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 8 september 2019 In het kort tóp service, super klantvriendelijk. Dikke 10 Ervaring Zoals boven beschreven, top service: helpen waar het kan, denken goed met je mee, komen met leuke ideeen. Tonen veel interesse in wat je plannen zijn. Collega’s zijn goed op elkaar ingespeeld. Kan alleen maar positief zijn. Dikke 10 voor deze mensen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 8 september 2019 In het kort Vriendelijk personeel en goede service Ervaring Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel en uitstekend vakmanschap
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 8 september 2019 In het kort Vooral de communicatie was top! Ervaring We hebben veel aangeschaft bij Thuisin, nadat we kundig en pretttig advies hebben gekregen in de winkel. Meerdere keren zijn we geholpen, niets was teveel. Het schilder en behangwerk voor onze nieuwe woning, maar ook een pvc vloer, houten jaloezieen, traplopers, etc. wat een aantal bezoekjes kostte. Heel professioneel, maar ook praktisch mee denkend (handig met 2 kleine kinderen). Ze hebben werkelijk super secuur mooi werk afgeleverd. Mooi meegenomen, maar eigenlijk mag je daar vanuit gaan als je ergens iets koopt. Uitzondelijk vond ik vooral de communicatie rondom het werk. Ze belden steeds, kwamen zelf even kijken en namen tussendoor polshoogte of wij als klant tevreden waren. Zo voel je je als klant dus koning :)
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 2 september 2019 In het kort Soepel en snel, zonder kwaliteit uit oog te verliezen Ervaring One-stop-shop, je wordt goed geadviseerd maar krijgt ook ruimte om je eigen keuzes te maken. We hebben een vloer laten leggen en advies van de styliste ingewonnen. Alles verliep soepel, mede dankzij de ervaren en vriendelijk staf.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 7
    • 9
    • 9
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 26 augustus 2019 In het kort Levert top kwaliteit en doet wat ze belooft Ervaring Bij ons is in hal en toilet over een marmeren vloer een pvc vloer gelegd. Het staat geweldig, niet alleen door het gebruikte materiaal, maar vooral door de wijze waarop het gelegd is. Gelegd in visgraadmodel en perfect aansluitend op bestaande vloeren in keuken en kamer. Zeer zorgvuldig uitgevoerd en gelegd met "liefde" voor het vak.
    • Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 20 augustus 2019 In het kort Fantastische ervaring, de experts helpen mij de juiste keuzes te maken voor mijn interieur! Ervaring Ik ben super tevreden over thuisin. In alle opzichten zorgen zij voor mij als klant. De service, expertise en klantvriendelijkheid is ongekend! Zelfs als ik even snel naar een winkel dichtbij rijd, eindig ik toch weer bij thuisin. Het is voor mij de 15-20 min. extra rijden meer dan waard.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 17 augustus 2019 In het kort Uitstekend! Ervaring Schilderen in en aan ons huis is niet mijn stokpaard Toch maakt goed schilderwerk het huis meer waard. Daarvoor is perfecte verf nodig en goede raad Als je dan zelf voegt het woord bij de daad Dan zie je na veel heen en weer gestrijk en uren Dat anderen vergenoegd naar jouw huisje turen. Gevolg van eigen meesterkunst? Welnee! Maar wel van goede hulp, dat stemt je pas tevree. Daarom bezoek ik “In Rijssen Thuis”* Voor een opknapbeurt van mijn kostbaar huis! * Vrijheid van de auteur om de naam “Thuis_in Rijssen” rijmend te maken.
    • Verf/Behang
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 9 augustus 2019 In het kort Echte aanrader!! Ervaring Door diverse mensen uiterst soepel, correct en vakkundig geholpen. De keuze in verf, vloeren en raamdecoratie is zeer uitbebreid. De keuze in behang is overweldigend... echt kwaliteit! Top!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat
    • 7
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 29 juli 2019 In het kort Klantvriendelijk en goed product! Ervaring Door het personeel vriendelijk en deskundig geholpen! Offerte mag iets duidelijker. Product ziet er mooi uit en door een vakman gemonteerd (hordeuren)!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 27 juli 2019 In het kort Goede Kwaliteit! Prima Service! Ervaring We zijn goed geholpen bij Thuisin Rijssen! We hebben verf gekocht, deze is van goede kwaliteit. Ze hebben een ruim assortiment verf, behang en andere producten, de keuze is reuze! Echt een aanrader!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 24 juli 2019 In het kort Deskundig advies Ervaring We werden geholpen door een jongedame. Toen zij het e.e.a. niet zeker wist haalde ze er een collega bij. Dit vonden we fijn. Ze hielp ons verder heel goed en correct Paar jaar gelden ook aanbieding voor woonkamer besteld, ook goed advies en service
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 24 juli 2019 In het kort Hardwerkend en eerlijke bedrijf. Ervaring Schilderwerkzaamheden werden netjes en vlot gedaan.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 24 juni 2019 In het kort De kleurstylliste heeft ons zeer goed geadviseert Ervaring We hebben de verf,vloer en raamdecoratie van jullie besteld, hier en daar van jullie kant wel wat communicatie problemen,ook kleine kinderkwaaltjes jullie zijn tenslotte ook nog maar net goed en wel bezig als nieuw team. Ga jullie zeker aanbevelen, want alles is van zeer goede kwaliteit. Succes Gr Jan en Ina
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 16 juni 2019 In het kort Prima service en goede, snelle afhandeling Ervaring Prima advies en keurig gemonteerd en verder goede info
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 8 juni 2019 In het kort Zeer correcte behandeling en nakomen van alle afspraken Ervaring Je wordt als klant behandeld en vooraf goed geïnformeerd. Heldere offerte en 100 % uitvoering van de werkzaamheden
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 2 juni 2019 In het kort Goede kwaliteit en nette service Ervaring Nette service en goed vakmanschap, netjes werk geleverd. Top kwaliteit.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 27 mei 2019 In het kort meedenkend bedrijf Ervaring Bij Thuisin kopen is logisch, omdat vertrouwen altijd wint
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 11 mei 2019 In het kort goede en vlotte afhandeling, mooie zaak. Ervaring PVC vloer. goede inlichting en vlotte afhandeling. Keurig netjes gelegd
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 2 mei 2019 In het kort PVC vloer Ervaring Kennis en behandeling in de winkel is goed. Helaas laar de communicatie ter wensen over. Is een paar maal beloofd dat je gebeld en/of gemaild zou worden, dat is dan niet gebeurd. Stoffeerders hebben de vloer mooi gelegd.
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
    • 6
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 25 april 2019 In het kort Super nette klantvriendelijk service Ervaring Perfecte en snelle service van thuis in Rijssen!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 20 april 2019 In het kort Klantvriendelijk! Ervaring Zeer goede ervaring met uitzoeken, kwaliteit en levering. Ook de service is uitstekend te noemen! Dit bedrijf is zeker een aanrader!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 14 april 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring We zijn zeer goed en vakkundig geholpen. Wij zullen Thuisin Rijssen aanraden.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 10 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ruime winkel, veel keus, goeie service.
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 1 april 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Altijd snelle service, en overal een oplossing voor! Is het nu voor behang, verf of vloerwerk, altijd strak werk! De bedrijfsbus kun je nog wel eens inhalen, maar de service niet!
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 28 maart 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Vriendelijke mensen met oog voor de klant.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 19 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring In ons vorige huis hebben we alle raamdecoratie en horren via Thuisin laten opmeten en laten plaatsen. Goede kwaliteit en snelle levering! Na een tijdje bleek er iets mis met de hordeur. Na contact te hebben gehad met Thuisin zijn ze langs geweest en is het snel gerepareerd. Geen twijfel om ook voor ons nieuwe huis weer raamdecoratie uit te zoeken bij Thuisin. Een paar maand voordat we de sleutel kregen, waren de gordijnen in de aanbieding. We konden ze al bestellen en ze mochten zolang bij Thuisin in opslag blijven. Top service! Hebben we weer wat nodig? Voor ons wéér Thuisin!
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 19 maart 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 19 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijne winkel, mooi assortiment. Je krijgt goed en eerlijk advies, en ze hebben echt kennis van zaken.
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 19 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 19 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 19 maart 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ruime keus, wordt goed meegedacht.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 4 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Wordt goed geluistert als je uitlegd hoe je het graag hebben wilt. Nemen alle tijd voor je.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 27 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Via een collega bij jullie terecht gekomen om te kijken voor een pvc vloer. Wat een mooi assortiment en goede uitleg over de vloeren. Zodra we de sleutel van ons huis hebben, gaan we zeker een vloer bestellen.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies en service naar de klant toe Goede kwaliteit
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 30 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 23 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer kundig advies en vakmanschap. Prettig geholpen
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 17 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede service Goed manschap werk geleverd. Top kwaliteit.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 16 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer goed en vriendelijk geholpen, ook oog voor de kleine kinderen die erbij waren. Men denkt goed mee in keuzes maken, zonder opdringerig te zijn.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 10 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Mooie winkel en groot assortiment vriendelijk personeel Nette aflevering
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 10 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Super vakkundig bedrijf! Er wordt meegedacht met wensen en ideeën! We hebben dankzij thuisin Rijssen ons droomhuis gekregen !
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 24 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring wij hebben een vervolgschade wegens lekkage en zijn goed geadviseerd door seino baan hoe te handelen. n.v.t. het moet aangebracht worden.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • n.v.t.
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 21 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bij Thuisin wint altijd het vertrouwen
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 19 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Elke keer als we kwamen, werd er goed geluisterd naar hoe wij de inrichting van ons huis voor ogen hadden en werd daar goed op ingespeeld. Er is goed verstand van zaken in deze winkel. Toen de verkeerde kleur behang binnen was gekomen, werd er meteen voor gezorgd dat een paar dagen later de goede kleur op voorraad was. Top service!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 15 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een top bedrijf. Gul met korting en een goede service. Als het moet komen ze thuis advies geven. Erg klantvriendelijk. Ga zo door.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 15 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Van contact in de winkel en advies prima tevreden. Vloer leggen en rolgordijnen plaatsen ,perfect. Wij zij bijzonder tevreden. M.v.g.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 14 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wat een top service!!! Prettige verkoper , kwamen vakkundig opmeten. De monteur heeft alles mooie opgehangen ,dacht mee,gaf goed advies, alles snel geregeld.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 11 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We hebben van alles al van Thuisin gehaald en tot op heden zijn we erg content met de kwaliteit van de geleverde goederen, het meedenken van de verkopers en de montage door de vakmensen.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 8 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Op advies van een vriendin naar Thuisin omdat ik rolgordijnen nodig had. Ik ben sinds kort alleenstaand en niet zo handig in meten etc. Ik moet zeggen een geweldige ervaring, goede advisering, korte lijntjes, goede communicatie. Voordat ik het wist hingen de gordijnen, geweldig
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 4 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Heel erg goed geholpen En erg goed advies gekregen Het leggen gebeurde door vakmannen We zijn heel erg blij met onze mooie vloeren en de trapremovatie
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 2 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring "What you see is what you get!" No nonsense winkel. Aardige mensen in de winkel die ons voorzagen van goed, eerlijk en betaalbaar advies en vakmensen die vervolgens onze prachtige keukenvloer ten uitvoer brachten. Wij zijn enthousiast en komen voor een volgende klus zeker terug!
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 1 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn jaren vaste klant bij thuis in Rijssen Dit is om dat wij zeker zijn van goede kwaliteit, service en garantie.
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 1 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Prima kwaliteit en service.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 1 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Netjes gemonteerd Ziet er prima uit
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 1 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Géén koud en afstandelijk verkoop maar welgemeend eerlijk warm advies die je terugvindt in de keuze van kleur materialen van je woning. Fijn team !
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 9 november 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring We zijn erg goed geadviseerd en fijn personeel. Vak bekwame mensen die de vloer hebben gelegd, plinten gemonteerd en geschilderd en de raamdecoratie hebben opgehangen. Zal Thuisin zeker aanbevelen!!
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 8 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn goed en eerlijk geadviseerd. Ook was de service en nazorg erg goed.
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 6 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Groot en veelzijdig assortiment,alles volgens Afspraak,prijs en levering! Goede Service. Zeker een Aanrader!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 3 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We blijven terug komen. Nadat we nieuwe vloeren en behang uitgezocht hadden voor onze nieuwe woning 2 jaar geleden hebben we nu nieuwe gordijnen uitgezocht. Netjes gemonteerd. Goede afspraken en duidelijke communicatie. Ook als er een keer iets defect raakt of iets niet helemaal goed is wordt het netjes opgelost en dat is heel wat waard.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 24 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bij ThuisIn Rijssen zijn voor voor verschillende zaken goed geslaagd. We konden altijd binnen lopen en de collecties behang bekijken. Ook hebben we zonnewering afgenomen. Deze is vakkundig en snel geleverd en bevestigd. Bij een reparatie die later nodig was, is snel gereageerd en werd de reparatie binnen twee dagen geregeld. Prima zaak!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 23 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 18 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Klantvriendelijke benadering en goede advisering en perfecte aflevering
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 18 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Mijn ervaringen met Thuisin Rijssen zijn prima. Vorig jaar is er een keer wat fout gegaan. Men heeft er toen alles aangedaan om de fout zo spoedig mogelijk en prima te herstellen. Dit gaf toch wel zoveel vertrouwen, dat wij dit jaar duettes voor boven hebben gekocht. Prima services
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 12 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zelden zoveel service gekregen als bij Thuisin. Er wordt meegedacht, oplossingen aangedragen en de planning is uitstekend
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 11 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Keurige winkel, met leuk en vakkundig personeel
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 9 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring 2015 vloer in de kamer en hal vernieuwd mooi en goed advies ontvangen. Nu 2018 vloer slaapkamer van zelf weer thuisin en tevreden.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 4 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Al jaren klant van Thuisin, voor onze nieuwe woning ook hier weer alle verf en overige materialen gekocht. Deskundige medewerkers in de winkel. Schilderwerk beneden laten doen door Gerald Janssen, netjes en deskundig gewerkt.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 1 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ik kom al jaren bij Thuisin in Rijssen. Het personeel is vriendelijk en heel behulpzaam en weten waarover ze praten. Gordijnen enz. worden thuis bezorgd en netjes opgehangen. Al met al een fijne zaak waar ik met plezier mijn spullen koop.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 26 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Prima winkel. Heel goed advies. We zijn heel erg tevreden over Thuisin en kunnen het iedereen aanbevelen.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 26 september 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijne winkel met goed advies
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 26 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Mijn moeder koopt altijd bij Thuisin in Rijssen, echt een super winkel!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 26 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ik kom al jaren bij Thuisin in Rijssen. Het personeel is vriendelijk en heel behulpzaam en weten waarover ze praten. Gordijnen enz. worden thuis bezorgd en netjes opgehangen. Al met al een fijne zaak waar ik met plezier mijn spullen koop.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 24 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ik ben zeer tevreden over thuisin. Vriendelijk en bekwaam personeel. Nemen echt de tijd voor je. Producten zijn uitstekend
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 14 september 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Mooie zaak met goed en professioneel personeel.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 4 september 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een zaak waar je perfect geholpen wordt. Goede adviezen met producten van hoog niveau. Een aanrader !!
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 1 september 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima service en goed geholpen.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 29 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Bij Thuisin moet je zijn als je goed advies wilt en gedegen kwaliteit in producten en diensten! Je kunt altijd binnenlopen voor een vraag en ze komen zonder problemen nog een keer extra langs om te meten of mee te denken. Top-service gewoon!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 27 augustus 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zeer prettig en kundig advies gekregen! Ook ervaring met prima nazorg een paar jaar geleden!
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 27 augustus 2018 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 6,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 22 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Snelle en correcte offerte , daarna een snelle en correcte levering en montage, afspraken worden goed na gekomen.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 19 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Door een ongelukje liep onze hond de hordeur er finaal uit. Thuisin heeft de deur opgehaald, hersteld en kosteloos weer geplaatst. Dat is pas service!!!
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 17 augustus 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring zeer goede omgang met klanten en de service is uitstekend
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 11 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies tijdens inmeten en alles netjes gemonteerd / geplaatst
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 10 augustus 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ik ga graag naar Thuisin in Rijssen omdat je zeker weet dat je een gedegen advies krijgt en ze goed meedenken met je wensen en uiteindelijk kiest voor het juiste product
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 3 augustus 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring In één woord....geweldig!!! Super tevreden over zowel het advies als de montage. Dankjewel!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 2 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 2 augustus 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Altijd vriendelijk, erg professioneel en goed advies. Kunt altijd terugkomen met een vraag van je aankoop. Alles wordt opgeslagen, erg handig! Kortom een winkel om aan te bevelen !
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 26 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 23 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Keurig uitleg gehad. Daarna komen opmeten. Volgens afspraak precies op juiste moment geleverd en gemonteerd. Het paste helaas niet perfect, maar ter plekke hebben ze verschillende handelingen gedaan om het kloppend te maken. Blij mee.
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 23 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 21 juli 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Goede voorlichting en aflevering!!!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 16 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn erg prettig geholpen en geadviseerd en zijn erg tevreden over de geleverde raamdecoratie en vloer.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 6 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Uitstekende hulp en advies bij keuze van materialen en kleurkeuze. Planning werkzaamheden grotendeels op eigen voorkeuren af te stemmen. Vakwerk qua schilderen en behangen
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 5 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn zeer tevreden over thuisin. Alles was dan ook naar onze zin. Vloer, gordijnen en verf op de muur. Ze denken mee over kleur en structuur. Alles met vakmanschap gedaan,. We bevelen thuisin bij iedereen aan!!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 24 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn fijn geholpen bij het uitzoeken van vloer- en wandafwerking en de raambekleding. De wanden zijn afgewerkt (super tevreden!). Over enkele dagen volgt de vloerafwerking en de raambekleding.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 17 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettig geholpen met het uitzoeken van een vloer, gordijnen en duettes. Daarna is bij ons thuis alles keurig verzorgd door het vriendelijke personeel.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 16 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 8 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Thuisin Rijssen heeft heel vriendelijk personeel dat met de klant meedenkt. We werden steeds goed geholpen en kregen steeds waardevol /goed advies. Ook de service / nazorg verdient een compliment. Thuisin is onze woonwinkel!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 6 juni 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Aangekochte verf op kleur bij nader inzien van ons aangepast op nieuwe kleuren. Hierbij de oude verf gebruikt en ongebruikte potten verf teruggenomen.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 6 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prettig geholpen door Thuisin en Gerald Janssen B.V. Goede producten, goede/snelle service en alles perfect gemonteerd!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 4 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 4 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij hebben zeer goede ervaring met thuis in. Heb je klachten. Ze komen het zo snel mogelijk verhelpen. Komen zeker bij jullie terug.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 4 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima zaak en zeer klant vriendelijk
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 23 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een professioneel bedrijf dat klantvriendelijkheid, kwaliteit en goede service klaarblijkelijk hoog in het vaandel heeft staan. Goede service en nette medewerkers.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 15 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Perfect geholpen! Heel tevreden met de kleuren in huis. Mooie gordijnen, netjes gemaakt. Bij het ophangen heeft de vakman zelfs de gordijnenroedes waterpas gemaakt (hing scheef). Echt vakmanschap en oog voor detail!
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 9 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Die kast, die willen wij wel!! Onder leiding van Seino Baan hebben wij een prachtige kast gekregen in de slaapkamer en voor 5 grote ramen in de woonkamer luxaflex. Zeer prettige samenwerking en perfecte installatie door twee zeer deskundige heren. Helaas is Rijssen niet naast de deur, maar we zullen in de toekomst zeker aan jullie denken, wanneer we weer aan vernieuwing toe zijn. Met vriendelijke groet, Wouter en Margreet Gerth
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 7 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Klantvriendelijke personeel, deskundig advies gekregen en kwalitatief goede product binnen leveringstermijn ontvangen.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 7 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Je vraag wordt professioneel behandeld, krijgt nuttige adviezen. Hun service is klantgericht. Ik ben tevreden !
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 16 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring ik ben zeer tevreden over de geleverde rolgordijnen, vloerbedekking en behang.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 13 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Deskundig advies en fijne en prima afhandeling!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 12 april 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Ik ben altijd heel vriendelijk en vakkundig geholpen in Rijssen. De keuze is enorm. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens. IN Augustus is mijn huis klaar en heb de Thuisin dan weer volop nodig met advies en producten. Ik heb net de oplevering van mijn dochters huis achter de rug en de service en het advies was geweldig en het huis is prachtig geworden
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 5 april 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Super goed geholpen. Goed advies over een vloer en behang voor een seniorenwoning. Klasse. Was zelfs mogelijk een gehaakt kantje aan een rolgordijn. Waar vindt je dat nog. Echt alle wensen van mijn moeder waren mogelijk. Ze ging met een goed gevoel de winkel weer uit. Dit verdiend een dikke duim.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 4 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima geholpen in de winkel. Offerte duidelijk. Plannen om gordijnen op te hangen ging snel en de klus was met een uurtje klaar. Top!
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 4 april 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn door de mensen van Thuisin heel goed geadviseerd bij keuze en aanschaf van verf en raamdecoratie. Onze complimenten.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 30 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn op een heel prettige wijze geholpen bij het uitkiezen van onze pvc vloer. Na de offerte, is het traject uitstekend gepland en uitgevoerd. Gewoon klasse! Wij hebben geen haperingen en terwijl er een plankje van fabriekswege fout was, werd die er de volgende sessie gewoon uitgehaald en een ander gelegd. Prima jongens aan het werk. Ook de ingehuurde krachten verdienen een compliment. Het was allemaal perfect voor elkaar. Thuisin: hulde!!
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 30 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Van advies tot het uiteindelijk resultaat prima tevreden. Afwerking is prima en alles is netjes opgeruimd achtergelaten. Bij advies gaan wij jullie zeker aanbevelen.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 24 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring De winkel zit vlak bij het adres waar we wonen en we gaan er zeer regelmatig heen. Gemiddeld genomen een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een groot assortiment. Daar gaan wij niet voor omrijden en stad en land afstruinen om te kijken of we alternatieven kunnen vinden. Tot op heden super goed geslaagd altijd en tevreden over de service !
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 24 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies gehad en vlotte levering bij thuis in. Ga zo door.
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 23 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 23 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring fijne winkel, goed advies, goede vakmensen!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 18 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Goede hulp bij het maken van keuze's. Duidelijke adviezen. Ik ben zeer tevreden, nog nooit zo goed geholpen door deze vakmensen bij deze winkel.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 18 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een leuk, gezellig maar vooral professioneel team, grote kennis van zaken, goed advies, uitstekende garantie. Denken altijd mee en bieden diverse oplossingen! In een woord TOP
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 10 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Vakkundig en flexibel.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 8 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een mooi bedrijf wat kennis en kwaliteit levert. 100% vakwerk
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 6 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Altijd als er weer eens iets in huis valt te klussen, vragen wij vaak advies bij Thuis in. Onze ervaring is dat hier al jaren vakmensen werkzaam zijn en weten wat er in een woning moet gebeuren en wat de trend is. Er werd niet moeilijk gedaan over de emmer met niet de juiste kleur saus. Omdat dit niet dezelfde kleur bleek te zijn die wij in gedachten hadden, kregen wij gewoon gratis een nieuwe emmer.. dat noem ik nou meedenken en service. Thuis in Rijssen bedankt!
    • 6,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 4 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Bevalt goed, behulpzaam, kundig en klantvriendelijk personeel
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 3 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring geweldige servise
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 3 maart 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij hebben bij thuisin Rijssen nagenoeg alles voor onze woning gekocht Denk aan raamdecoratie /aanpassen bestaande raamdecoratie/ pvc vloeren boven en beneden/ plinten / trap renovatie en schilderwerk(via Gerald Janssen ) In alle details werd er met ons meegedacht ! Zelfs qua planning was er van alles mogelijk , zij hebben het voor ons mogelijk gemaakt om binnen 5 weken onze nieuwe woning te betrekken. Geweldige ervaring om hier het totaalpakket voor je huis te laten verzorgen !! sociaal,meedenkend,specialistisch,correct,prijs qualiteit ! Kortom , Voor ons een geweldige ervaring!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 3 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Vanuit Laren kiezen we voor dit bedrijf omdat ze zeer professioneel zijn, maar ook geïnteresseerd en meedenkend. Even komem opmeten in Laren was geen enkel probleem. Volop keuze en artikelen die er niet meer waren, maar wij toch graag wilden, werden opgezocht en besteld voor ons. Hele prettige ervaringen met dit bedrijf.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 2 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Alles is naar wens verlopen.
    • n.v.t.
    • 9,0
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 1 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Alles is volgens wens uitgevoerd. Ik ben dus tevreden. Misschien is de volgende tip iets voor Thuisin: bij kennissen die een half jaar geleden een nieuwbouwwoning hebben betrokken, kregen van het bedrijf die de vloeren legde, voor 3 maanden een grote inloopmat te leen omdat het de eerste periode erg vies naar binnen loopt omdat de bestrating nog niet is aangelegd. Die kennissen hebben daar niet om gevraagd, het bedrijf doet dat als service. Daarna kregen ze de bestelde inloopmat. Dit sprak mij zo aan dat ik het jammer vond dat Thuisin dat niet deed. Als het binnenkort weer begint te regenen dan zal mijn inloopmat waarschijnlijk binnen de kortste keren heel vies zijn omdat de bestrating nog niet klaar is.
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 28 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 27 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies!hebben een groot assortiment(kleine stukjes/voorbeelden). Wil je iets kopen maar je twijfelt voor de kleur of als het past, dan kan je het meenemen naar huis om te kijken. Echt een super winkel!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 27 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Betrouwbaar/ goed / maakt waar wat is beloofd
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 27 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 26 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring fijne winkel, alles op maat, alles perfect geregeld en hele goede service topbedrijf!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 26 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij hebben de afgelopen jaren meerdere malen gebruik gemaakt van het klantvriendelijke en vakkundige advies van Thuisin. Medewerkers weten onze naam, dat komt heel vertrouwd over. Erg klantgericht. Denken mee en zijn altijd bereid om even de situatie in het echt te bekijken zodat ze weten waar het over gaat. We hebben een mankement gehad in onze raamdecoratie en dit werd super opgelost! Wij zijn heel tevreden en komen graag terug! Groet familie Mondeel
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 26 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bij onze nieuwe woning in het Opbroek super geholpen door de medewerkers van Thuisin Rijssen. Verf, behang voor het hele huis, PVC vloer en trapbekleding hier uitgezocht. Alles werd keurig ingemeten/ opgemeten en wij werden hierbij goed geadviseerd. Veel kennis van zaken hier, en uiteindelijk ook nog een mooie korting op de totaalprijs gekregen. Wij zijn zéér tevreden!
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 21 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring wij hebben onze muren in de woonkamer laten behangen met vliesbehang. Dit is allemaal zeer naar wens gegaan. Ook kregen wij na afloop tips voor enkele zaken die hen waren opgevallen en die in de toekomst problemen zouden kunnen geven. Top!
    • n.v.t.
    • 10,0
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 10 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Altijd goeie service , vriendelijk en prima vakmanschap
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 10 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring De vakmensen bij thuis-in Rijssen staan altijd met raad en daad voor je klaar. Wat je vraag ook maar is. Ze zijn altijd vriendelijk en luisteren goed naar wat je vraagt. Ook zijn ze belangstellend hoe het is gegaan met de producten die je bij hun hebt gekocht. Petje af.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    donderdag 8 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Er is altijd persoonlijke aandacht en men neemt de tijd voor je. Elk probleem kan worden opgelost en je krijgt goede adviezen of doorverwijzingen mocht je probleem iets betreffen dat ThuisIn zelf niet kan doen of leveren. En wat de prijs betreft, men denkt echt mee en praat je ook zeker niet richting de duurste oplossing! Supertevreden dus.
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 6 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij hebben bij vrienden gezien hoe mooi de plinten en de PVC-vloer op elkaar kunnen aansluiten. Dus wij ook naar Thuisin Rijssen (waar we toch al regelmatig komen) want daar kwam het vandaan. Goed advies in de winkel, bij ons thuis perfect ingemeten en werkelijk grandioos gelegd door een jonge vakman Christiaan, die rustig, snel en heel netjes en goed werkt. Dus voor een mooie en mooi gelegde PVC-vloer raden wij Thuisin Rijssen aan.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 6 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Klantvriendelijk en service!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 5 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Heel blij met m’n nieuwe rolgordijnen. Snel en vakkundig
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 5 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 5 februari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zeer goede ervaring. En top service..
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 2 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Gewoon super goed
    • 7,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 30 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies gekregen van div. mensen die bij Thuisin Rijssen werken en alles onder 1 dak, de schilder die ik verleden week thuis hebt gehad is een vakman, Bedankt Gerald Jansen en Seino en collega's! Het was mij bekend dat het een fijn bedrijf is om mee samen te werken, mij moeder heeft 3 jaar geleden haar nieuwe appartement ook laten doen door Thuisin en meerdere die daar kwamen te wonen! Helemaal top!
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 30 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Snel handelen, correcte en snelle levering, goed communiceren
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 28 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Geweldige winkel. En nu die is opgeknapt helemaal. Lekker snuffelen tussen de behangetjes heerlijk. Wij kopen de verf en de kwasten bij jullie. Altijd goed advies. Heel fijn.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 28 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Professioneel, vakkundige, duidelijke uitleg en goed advies! Vriendelijke mensen. Bij Thuisin Rijssen hebben wij fe vloerbedekking op de trap laten maken, goed geholpen qua keuze maar ook de medewerkers van het leggen waren erg professioneel! Behang en verf is van goede kwaliteit, diverse kleuren en varianten. Het rolluik is perfect gemonteerd, voor de tijd krijg ingemeten. Wij zijn erg tevreden over ThuisIn Rijssen!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 28 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Super geholpen en mooie afwerking! Zeker een aanrader!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 28 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 23 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zeer goed advies en fijne bediening in alle producten. Ik heb Thuisin Rijssen aanbevolen bij mijn vriendenkring en familie.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 23 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Er is iemand op locatie geweest voor het opmeten maar ook om advies te geven voor geschikte raamdecoratie wat aan veel eisen moest voldoen (niet vlek-besmettelijk, moet passen bij interieur, 1 ruimte moest verduisterd zijn. Super geholpen!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 23 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede service en persoonlijk advies!
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Top winkel
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Bijzonder plezierig is de wijze van 'meelopen' in het denkproces van de klant. Zonder enerzijds opdringerig of anderzijds laatdunkend te doen. Klantenbinding wordt bij thuisin nog echt gezien als een ambacht.
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goeie service en klantvriendelijk personeel.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Perfecte service! We komen graag bij thuisin Rijssen!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijne winkel met ruim assortiment en goed advies.
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Vloerbedekking laten leggen op dichte trap, open trap en overloop. Offerte met goede/scherpe prijs-kwaliteit-verhouding. Super netjes gelegd. Top! Wij zijn erg tevreden en komen met een volgende klus zeker terug bij Thuisin Rijssen.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Fijne winkel. Mooi assortiment!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    maandag 22 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 17 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Goede zaak met goede uitleg en vriendelijkheid Ik kom ook namens ons werk regelmatig
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 17 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Alles snel en op maat, ook het vervangen van glas en de afwerking er van is geen probleem, en vooral ook goede afwerking met raamdecoratie en gordijnen! 1 dag alles gereed! Top geregeld! Ik zeg doen!
    • 8,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 17 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Toen wij 8 jaar geleden onze nieuwe woning inrichten hebben wij een compleet inrichtingsplan laten maken door Rita en Wim. Na een aantal jaren moet er opnieuw geschilderd worden en ook nu werd er weer meegedacht en kwamen er toch andere kleuren dan wij in eerste instantie van plan waren. Het eindresultaat mag er zijn. Ook al er tussendoor iets moet bijgewerkt staan ze altijd klaar. Wij zijn nog altijd zeer tevreden over de adviezen en de service bij Thuisin-Rijssen. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    woensdag 17 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 16 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zijn zeer tevreden, goed geholpen en alles is keurig opgehangen
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 16 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Top service, en top advies!!! Personeel is vriendelijk en ze behandelen producten die ze afleveren en plaatsen met Zorg.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zondag 14 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Thuis in Rijssen heeft pvc-vloer, wandafwerking en raambekleding geleverd. Erg blij met eindresultaat. Alles voor de inrichting van je huis onder één dak. Ruime keuze, goede adviezen, prettige samenwerking en alle werkzaamheden werden en volgens afspraak uitgevoerd. Kortom, zeer aan te bevelen.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 9 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Vakkundige adviezen
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 30 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij hebben, door de jaren heen, al verschillende producten van Thuisin gekocht en onze ervaringen zijn keer op keer zeer positief: DE reden dat we telkens bij deze zaak terug komen voor advies en aanschaf van producten. Behalve dat Thuisin Rijssn erg goed meedenkt, ze leveren volgens afspraak en is er iets niet naar wens/ gaat iets kapot:geen probleem, het wordt kosteloos opgelost! Als ik iets nieuwsmoet hebben/ advies nodig heb: ik ga naar Thuisin!! (Lijkt wel een commercial, hè?)
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 22 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn erg prettig geholpen door het hele team bij het uitzoeken en combineren van de wanden en vloeren in ons nieuwe appartement . Niets was te veel gevraagd. De afwerking is prima. Afspraken zijn steeds goed nagekomen. Het hele personeel is een perfect team. Onze welgemeende dank hiervoor.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 16 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We willen even reageren op de vorige review: vandaag kregen wij bericht dat ze zelfs het wassen van de auto vergoeden terwijl dit van ons een tip was en niet eens kritiek. Wij waren al zo tevreden en blij met het eindresultaat . Dit is wel echte service!
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 15 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Super tevreden over resultaat. Vakmanschap!! Advies: Met buiten zagen plinten graag even meer overleg met klant. Bij ons werd wel onze auto weggezet, maar wij konden niet overzien wat de gevolgen waren. Door Thuisin wel alles schoongespoten, zelfs auto buren, maar deze waren niet blij. Wij hebben de wastraat (€ 14,50) voor ze betaald.
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    dinsdag 12 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Na diverse keren zakelijk met thuisin gewerkt te hebben . hebben wij nu ook prive van deze diensten gebruik gemaakt. onder deskundig advies en met het vakmanschap wat het gehele team van thuisin bezit kunnen wij oprecht zeggen dat het geleverde eindresultaat Opnieuw Aan onze wensen is voldaan Ga zo door Fam.schulenburg
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 8 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een "All in" pakket gehad van Thuisin Rijssen. Behangen, sausen, trappen schilderen, plinten + schilderen, vloeren en raambekleding laten aanbrengen. Allemaal evengoed! Super service, goede communicatie onderling en waanzinnig mooi afgewerkt allemaal. En niet te vergeten, echte vriendelijke vakmensen met respect voor andermans spullen. Complimenten! Een echte aanrader!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    vrijdag 1 december 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Zeer vriendelijk en deskundig personeel; er werd goed meegedacht; geen moeite was teveel; ruime keuze... kortom: wij zijn zeer tevreden. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!! We wilden overal een 9 invullen, maar niets had beter gekund; daarom een dikke, welverdiende 10 voor Thuisin Rijssen!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Rijssen

    Beoordeling:
    zaterdag 4 november 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Deze week een supermooie PVC vloer laten leggen door Thuisin. Ik ben er heel erg blij mee!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging