Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Boer Staphorst

  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 1 februari 2021 In het kort Prima zaak om zaken mee te doen Ervaring Altijd goede vaklui die de gekochte goederen monteren. Enige nadeel is dat de goederen eerder gebracht worden door een ander dan de monteur. Dit is soms een week van te voren. Ook bezorgen ze op de begane grond dus je spullen kunnen week beneden staan als je zelf niet kunt sjouwen.
    • Verf/Behang / Vloeren / Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 7
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 29 september 2020 In het kort Geweldig bedrijf. Ervaring Vandaag vloer gelegd door Vincent en Anton. Wat een kanjers voor jullie bedrijf. Ook waren wij al zo fijn geholpen in de winkel, zowel voor de vloer als voor de kasten die ze aanstaande maandag gaan plaatsen. Hier hebben wij het volste vertrouwen in dat het ook vakmensen zijn. Tot nu toe TOP!!!!
    • Vloeren / Kasten op maat
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 13 september 2020 In het kort prima Ervaring Klantvriendelijk Informatief, goede voorlichting betreft aankoop producten
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Kasten op maat
    • 8
    • 7
    • 7
    • 7
    • 8
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 27 augustus 2020 In het kort Fantastisch en tevreden. Ervaring De PVC laminaat en plinten zijn met zorg en vakmanschap aangebracht door Vincent, Anton en Gerco.
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 12 juli 2020 In het kort Alle hulde voor de harde werkers bij Boer Ervaring We hebben recent de badkamer laten verbouwen en ook een PVC vloer laten leggen op zolder. In de winkel werden we goed geholpen door Dennis bij het kiezen van de materialen en inrichten van de ruimte. Mark van Braam heeft bij ons de douche geplaatst, super, wat een vakman! We zijn enorm blij met zijn inzet; elke dag even vriendelijken vrolijk ging hij aan het werk, ondanks de hitte. We mochten zelf niks doen, alleen maar meekijken! Onze badkamer is prachtig geworden! Dankjewel Mark! Na het plaatsen van de badkamer is deze ook nog schoongemaakt en keurig opgeleverd. Later kwamen Vincent en Anton de vloer bij ons leggen en ook deze mannen hebben keihard gewerkt en waren erg aardig en zeer behulpzaam. Inmiddels hebben we ook een toilet uitgezocht, waarbij we zeer netjes en heel betrokken geholpen zijn door Esther. Nogmaals, een speciale pluim voor iedereen!
    • Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 8 juni 2020 In het kort Netjes en betrouwbaar Ervaring Goede ervaring met Boer Staphorst. Er was een verkeerde levering. Dit is netjes opgelost. Verbeterpunt; Levering van de maatwerk kasten niet van te voren, maar tijdens de montage zelf mee nemen.
    • Kasten op maat
    • 6
    • 7
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 26 mei 2020 In het kort Nauwkeurig, goed en klantvriendelijk Ervaring Werkzaamheden zijn keurig op het afgesproken tijdstip gestart. Het werk: gesloten trap bekleden, vloer nazien zijn prima, nauwkeurig uitgevoerd. De bereidheid tot extra service in de vorm van advies en aanleveren van eerder bestelde goederen was uitstekend.
    • Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 13 mei 2020 In het kort Top werk geleverd + goede kwaliteit product Ervaring Vincent en Anton hebben bij ons een pvc vloer gelged. Harde werkers die zorgvuldig en netjes te werk gingen. Omgang was prettig en het vloer boven verwachting.
    • Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 1 mei 2020 In het kort Mooie pvc-vloer en goede service Ervaring Mooie pvc-vloer, trap bekleding en plinten geleverd en geplaatst. Vincent en Anton van Boer Staphorst geven goede adviezen en leveren service. Zeer tevreden.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 8
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 26 maart 2020 In het kort Zeer prettige winkel Ervaring Kledingkast gekocht. We kregen rustig de tijd om rond te kijken, zonder dat er gelijk iemand bij je komt om je iets te verkopen. Zeer kundig personeel die met je meedenken. Er werd niet moeilijk gedaan over aanpassingen die later plaatsvonden.
    • Verf/Behang / Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 14 maart 2020 In het kort Zeer goede service Ervaring Alles netjea afgewerkt
    • Kasten op maat
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 24 februari 2020 In het kort Vakkundig bedrijf Ervaring Net en vakkundig personeel. Zeer goede service.
    • Vloeren / Kasten op maat
    • 7
    • 7
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 9 februari 2020 In het kort goed Ervaring vriendelijke mensen, goede service, flexibel in planning, netjes achter gelaten
    • Vloeren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 6 februari 2020 In het kort Ontzettend blij met onze nieuwe vloer van Boer Staphorst Ervaring We zijn door Ron van de afdeling vloeren heel goed geadviseerd over de keuze voor welk type vloer. Hij heeft ook uitgebreid bij ons thuis de situatie bekeken en ingemeten. Paul, Vincent en Anton hebben de vloer vervolgens bij ons thuis gelegd. Super tevreden over het resultaat, het ligt er heel mooi strak in ondanks moeilijke hoekjes. De mannen hebben vakwerk geleverd en alles na afloop nog heel netjes opgeruimd. Al met al een dikke 10!!!
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 12 januari 2020 In het kort Super Ervaring Mooie strakke vloer gelegd door vakmannen
    • Vloeren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 10 december 2019 In het kort uitstekende kwaliteit en vakwerk Ervaring onze ervaring met Anton en Vincent wil ik omschrijven als zeer prettig, heel goed samen werkend, vakmanschap, behulpzaam. kortom uitermate tevreden.
    • Vloeren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 24 november 2019 In het kort Slordige afwerking Ervaring Vloer BG niet strak gelegd
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 6
    • 6
    • 8
    • 5
    • 3
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 6 september 2019 In het kort Deskundig,service gericht,klantvriendelijk. Ervaring Goede ervaring
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 2 augustus 2019 In het kort Netjes en compleet afgewerkt. Ervaring We hebben een nieuwe keuken laten plaatsen en een nieuwe vloer laten leggen. We zijn er zeer content mee. We hebben goed advies gehad voor keuken en vloer. De afwerking was ook zeer netjes.
    • Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 26 juli 2019 In het kort Een wens die ik al lang had is waargemaakt. Ervaring Na het advies in de winkel en wat aanpassingen tijdens het opmeten is de kast geplaatst. Alles zeer vakkundig en zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden.
    • Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 1 juli 2019 In het kort tevreden Ervaring wij zijn tevreden over alles.....
    • Verf/Behang / Vloeren / Kasten op maat
    • 8
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 17 juni 2019 In het kort Uitstekend Ervaring Prima service en kwaliteit. Zeker een aanrader
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
    • 8
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 14 juni 2019 In het kort afgesproken dat ze eerst zouden komen opmeten maar hadden de zonwering achterzijde al besteld Ervaring ze belden dat ze langs zouden komen, het was inmiddels al in september, ik dacht om op te meten maar hadden de zonwering achter al bij zich, ze hebben dit opgemeten en deze paste de zonwering voor moest nog gemeten en gemaakt worden, voor deze zonwering heb ik goed advies gehad van de monteur/verkoper. met hem afgesproken, dat ze beide de zonweringen, na ons telefoontje in het voorjaar zouden plaatsen. bij het plaatsen gaf hij ook nog een tip om een anti storm module te plaatsen zodat bij onverwachte harde wind het scherm gelijk in gaat, deze hadden ze op dat moment niet in de bus, tot onze verbazing werd hij aan het begin van de middag nog afgeleverd en als service ook nog ingesteld en gemonteerd
    • Buiten Zonwering
    • 8
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 8 juni 2019 In het kort Goed advies, top samenwerking en vakmanschap bij monteren Ervaring Pvc vloer gekocht bij Boer. Door adviseur goed geholpen en ook bij ons thuis geweest voor inmeten en advies over aanpassing die gedaan moesten worden voor egaliseren.
    • Vloeren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 8 juni 2019 In het kort 10 Ervaring Prettige sfeer men neemt de tijd voor je prijs kwaliteit verhouding goed
    • Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 8 juni 2019 In het kort Goede service Ervaring Klantvriendelijk en uitstekend uitvoerend personeel vooral de jongens die het laminaat leggen uit de kunst
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 2 juni 2019 In het kort Inderdaad vriendelijk en verkoopgericht Ervaring Goede ervaring in winkel en thuis bij het plaatsen van 2 kasten
    • Kasten op maat
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 1 juni 2019 In het kort Vriendelijk en goede service Ervaring Na enkele vergissingen zijn de problemen na behoren op gelost.
    • Kasten op maat
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
    • 9
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 31 mei 2019 In het kort Vakkundig! Ervaring Wij zijn heel tevreden over Boer Staphorst. Van advies tot en met de installatie verliep het traject uitstekend. Er wordt goed meegedacht met ons als klant.
    • Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 19 mei 2019 In het kort Boer Staphorst heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Ervaring De PVC vloer is geweldig gelegd! Wij zijn zeer tevreden over Boer Staphorst. Bij de vochtmeting bleek de vloer nog niet droog genoeg. Een bouwdroger bracht uitkomst en bij een tweede vochtmeting kon er groen licht gegeven worden en kon het leggen van de PVC vloer gewoon volgens planning doorgaan. Wij hadden al goede ervaringen met Boer Staphorst, maar ook ditmaal hebben ze puik werk geleverd!
    • Vloeren / Kasten op maat
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 17 mei 2019 In het kort Personeel is vriendelijk. Ervaring Nou de onderlinge communicatie kan wel wat beter, wij hebben het mee gemaakt dat wij 2 maal zijn gebeld om te komen installeren en dan 5 a 10 minuten weer gebeld worden dat alles nog niet binnen is.
    • Kasten op maat
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 17 mei 2019 In het kort Netjes en professioneel Ervaring We hebben een vaste kast besteld. Netjes geholpen, en met een mooi eindresultaat. We zijn erg tevreden.
    • Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 16 mei 2019 In het kort Alles zeer zorvuldig Ervaring Alles zeer zorgvuldig
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 16 mei 2019 In het kort Prima service en fijne vakmensen Ervaring Prima service, mooi assortiment en fijne vakmensen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 16 mei 2019 In het kort Prima service. Uitstekende kwaliteit Ervaring Mooi bedrijf alles onder 1 dak. Mooie spullen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 16 mei 2019 In het kort Goed geholpen in de winkel, uitvoering ietwat slordig Ervaring We hebben gordijnen gekocht voor in de huiskamer. We zijn zeer prettig geholpen in de winkel. De gordijnen zijn overall ook goed gemaakt. Wel wat slordigheden, zoals ontbrekende loodjes en ene gordijn ietwat langer dan andere. We vonden het overigens niet van dien aard om hierover te klagen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 13 mei 2019 In het kort Prima Ervaring Prima ervaring met Boer Staphorst, we hebben er al heel veel gekocht.
    • Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 1 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring klein foutje in de geverfde deuren, is aangegeven door degene die de deuren heeft geplaatst, maar hier is niet op teruggekomen.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 1,0
    • 9,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 25 februari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Vriendelijk, betrouwbaar en degelijke uitstraling
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 23 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ik ben tevreden over u winkel
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 23 februari 2019 In het kort 2 sterren: slechter dan verwacht Ervaring alles wat mis kon gaan ging mis.zelfs na herhaalde afspraken. Plaatsing en montage was super.
    • 6,0
    • 6,0
    • 3,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 3,0
    • 2,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 22 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed werk geleverd en nette monteurs
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 21 februari 2019 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Ik moet nog bellen omdat er iets kleins niet geheel in orde is. Er zijn ook plinten geplaatst door andere werknemers. Er waren wat plinten over die ik al wel betaald had. Het teveel betaalde bedrag zou teruggestort worden. Het is inmiddels al maanden geleden maar heb niets ontvangen. Ook een klein bedragg wil ik graag terug
    • 7,0
    • 5,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 6,0
    • n.v.t.
    • 7,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 21 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring vakkundig personeel goede kwaliteit en zorg
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 21 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 21 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede prijs netjes gemonteerd
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Vaste klant en altijd zeer tevreden. Goede service en altijd klant vriendelijk.
    • 9,0
    • n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer grote winkel met veel goederen en vriendelijk personeel .
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Helaas was onze gordijnbestelling niet in orde. 4 gordijnen besteld, 2 ontvangen waarvan 1 ex 10 cm te lang was. Kan gebeuren maar de onduidelijkheid waar het mis gegaan is was er niet.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Aanschaf Altra trampoline (doorsnee 213). Netjes geholpen in de winkel en afhalen magazijn. Overzichtelijke winkel met mooi materiaal.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Een zeer plezierige woonwinkel waar alles te krijgen is. Je wordt daar echt als klant behandeld en krijgt genoeg informatie om tot een beslissing te kunnen overgaan. Wij gaan er met plezier naar toe en drinken dan altijd een lekker bakkie koffie. Zeer geschoold en vriendelijk personeel. Niets is h3n teveel.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer goed alles in goed overleg,personeel erg vriendelijk en zeer vakbekwaam.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn zeer tevreden over de aankoop in de winkel. Na een verkeerde levering is alles zeer vriendelijk opgelost. Plaatsing heeft wat langer geduurd, maar zeer tevreden over de levering en montage van de 2 monteurs. Het verliep alles volgens plan, ze hebben veel ervaring en kennis in huis, plaatsing binnen enkele uren gepiept.
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Als gevolg van een brand mijn complete woning opnieuw moeten inrichten. Van vloer tot en met plafond en alles er tussenin moest vervangen worden. Dan komt er veel op je af, A qua geregel, en B het maken van keuzes. Ik heb er voor gekozen om alles bij Boer Staphorst aan te schaffen, omdat ik al met zoveel verschillende partijen te maken had. Dit bleek 1 van mijn betere keuzes te zijn in deze chaotische periode ;-) Het uitkiezen van een vloer, meubels, een keuken, een badkamer, een toilet en raamdecoratie in een korte tijd lijkt misschien leuk.. maar niet onder tijdsdruk en met een boel gedoe erbij (wat bij een brand komt kijken). Ontzettend fijn geholpen door alle mensen van Boer van verschillende afdelingen. Er werd met me meegedacht, en niet moeilijk gedaan als ik een bepaalde keuze bij nader inzien toch wilde veranderen. Continu het gevoel gehad dat ik gehólpen werd in plaats van dat ze geld aan me aan het verdienen waren. Dat laatste is natuurlijk ook zo... en dat mag ook! Ging er dan niks mis? Jawel, waar niet! Maar ook dan gaat het mij niet zo zeer om de fout die gemaakt is, maar wel om hoe dat opgelost wordt. En ook daar ben ik uiteindelijk erg tevreden over. Ik raad dan ook iedereen aan om om voor Boer Staphorst te kiezen.
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 15 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring alleen maar positief, voor de 2e keer in 5 jaar weer een nieuwe badkamer en keuken gekocht wegens verhuizing naar een oude boerderij. Complete verbouwing door Boer Staphorst laten doen en meer dan tevreden, altijd goed en vriendelijk personeel, mooie winkel met beter assortiment dan de grote bouwmarkten, leuke akties enz enz
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 2 mei 2018 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring Verkoop alles goed.Twee derde bleek bij aankomt fout tot kitten aan toe. Vanaf eind augustus tot nu toe ergernis.
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 6,0
    • 7,0
    • 3,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 24 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Laatste tijd veel gekocht. Rolluik te laat. Moest zelf bellen. Goed opgelost met een nette korting
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 18 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Nette, klantgerichte service. Zeer tevreden!
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 9 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    donderdag 15 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 13 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zondag 3 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ga graag naar Boer Staphorst.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    maandag 27 november 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    woensdag 1 november 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring We zijn erg blij met onze nieuwe pvc vloer. Vincent en Berend hebben de vloer er vakkundig en netjes in gelegd. Samen met styliste Francien heb ik tijdens een adviesgesprek eerst gekeken naar de kleur, Ron heeft ons daarna super geholpen met het maken van de juiste keuzes.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 11 augustus 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 5 augustus 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 29 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 8,0
    • 6,0
    • 9,0
    • 8,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    zaterdag 29 juli 2017 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring We hebben plinten "moeten" accepteren die beslist niet bij de geleverde vloer passen, het geheel is hiermee net niet af. Bij de bouwmarkt later de precies passende plinten gezien ook nog tegen een prijs die veel beter was
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 2,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    dinsdag 13 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Uitstekend advies en heldere uitleg, afspraken worden goed nagekomen en mijn nieuwe PVC vloer is mooi en netjes gelegd door medewerkers met verstand van zaken. Kortom, ik ben een heel tevreden klant.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Boer Staphorst

    Beoordeling:
    vrijdag 2 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prima winkel, goed overzicht, aardige monteurs. kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe pvc vloer
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 7,0
    • n.v.t.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging