Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Corpaint

  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Goed advies en ze denken mee met de klant Ervaring Goed advies van medewerkers
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 18 februari 2021 In het kort Super advies! Ervaring We gingen eigenlijk voor advies over de lak voor in onze nieuwe keuken, maar we kwamen aan de praat op een zeer prettige en ongedwongen manier. We zijn nog een paar keer terug geweest om de materialen en kleuren op elkaar af te stemmen en nu genieten we elke dag van de mooie gordijnen, behang en vloerbedekking!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 5 februari 2021 In het kort Prima geadviseerd! Ervaring Mijn ervaring was helemaal goed. We werden door de monteur nog op een goed idee gebracht vwb de jaloezieën. Vond het erg fijn dat er meegedacht werd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zaterdag 23 januari 2021 In het kort Super Ervaring Zeer goed advies ,alles op tijd ,mooie raambekleding en professioneel gemonteerd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 22 december 2020 In het kort Mijn woonkamer heeft een zeer warme uitstraling, dankzij het professionele advies van Lizzy. Ervaring Ik heb een goed advies gekregen en een zeer prettige begeleiding, met keuze uit een zeer groot en divers assortiment.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 9
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 1 december 2020 In het kort Een winkel met zulk team waar je graag naar terug gaat. Ervaring Een warm welkom, met een goed gespecialiseerd team. Je voelt je begrepen en gehoord. Goed advies en er wordt met je mee gedacht. Super fijn geholpen. Een winkel waar we zeker naar terug gaan.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 20 november 2020 In het kort Professionele benadering Ervaring Prettige club mensen
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 8
    • 10
    • 7
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 13 november 2020 In het kort Vakwerk, maatwerk, kwaliteit! Ervaring Dank team Cor Paint voor de prachtige shutters en jaloezieën! Vanaf het eerste moment heel prettig in gesprek, goed en eerlijk advies en met veel zorg geplaatst. Tot op de millimeter nauwkeurig en ook nog een uitstekende aftersales. Een 10 krijg je alleen bij uitstekend vakwerk, dit is uitstekend vakwerk! Groetjes Daan en Janneke Koningstraat Tegelen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 13 november 2020 In het kort Prima Ervaring Goed advies en uitvoering volgens afspraak.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 7
    • 7
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 13 november 2020 In het kort Fijn geholpen, keurig gewerkt! Ervaring In de winkel werden we heel prettig geholpen en kregen we goed advies. Het leggen van de vloer werd netjes gedaan, aardige heren.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 15 oktober 2020 In het kort Fijn en goed geholpen Ervaring Er is geluisterd naar de wensen en daardoor gevonden wat we wilden hebben.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 10
    • 8
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 13 oktober 2020 In het kort Erg mooie materialen en zeer goede service Ervaring Wij hebben onze slaapkamer onder handen genomen. Bij Cor paint werden we prima geholpen in het kiezen van een pvc vloer, gordijnen en een mooi behang. Volgens afspraak is alles geleverd en gemonteerd, gelegd, met een goed advies over het voorbehandelen van de vloer. We zijn heel tevreden.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 9 oktober 2020 In het kort Top bedrijf!!!!!!! Ervaring Zeer vriendelijke en deskundig advies. Ze voelen precies aan wat je wilt en dragen goede ideeën aan. Perfect geholpen en tot de vierde keer.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 6 oktober 2020 In het kort Deskundig advies! Ervaring Een winkel waar je deskundig interieur en kleur advies krijgt. Ze denken mee vanuit de klant zijn wensen en kijken of dit in de ruimtes van het huis past. Ze maken er echt een plaatje van. Top!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 24 juni 2020 In het kort Deskundig en klantgericht team dat echt de tijd voor je neemt. Ervaring Vanaf het begin hadden we meteen een goed gevoel bij Corpaint. Er werd ruim de tijd genomen om alles voor ons huis kloppend te maken. Vitrages, verf, vloer, behang, veel keuzes die gemaakt moesten worden en waarbij we telkens een prettig en goed advies kregen. Inmiddels zitten we alweer een ruime tijd in ons huis en zijn we nog altijd heel blij met de keuzes die we gemaakt hebben! Afgelopen week is onze trap gerenoveerd, ook hierbij weer erg tevreden met het resultaat én wederom professionele en vakkundige montage. Ons huis is nu echt af!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 23 juni 2020 In het kort Zeer tevreden Ervaring Prettig ontvangen in de winkel. Goed advies gekregen. Er is goed naar mijn wensen geluisterd.Gesprek met betrekking tot de offerte was prima. Het leggen van de vloer en het plaatsen van de Shutters en het gordijn is goed verlopen. Keurig personeel, aardig. Netjes gewerkt.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 6
    • 9
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 19 juni 2020 In het kort Deskundig, professioneel, meedenkend Ervaring Wij hebb Een medewerkster is bij ons thuis gekomen en heeft goed geluisterd naar wat wij wilde. Ook heeft ze ons goed advies gegeven. Wij zijn ontzettend blij met de raamdecoratie en vloer. We genieten ervelke dag van en hebben brengen elkaar gezegd dat het jammer is dat we jullie niet weder ontdekt hebben. Maar we weten jullie de volgende keer te vinden!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 19 juni 2020 In het kort Super! Ervaring Goede service bij de keuze voor gordijnen. Ook begrip ervoor dat wij wilden wachten op de btw- actie. De heren die de raambekleding kwamen hangen waren netjes en werkten vlot. Zelfs de moeite genomen om de gordijnen zo te hangen, dat ze overal even ver van de vloer hangen (onze vloer loopt iets bol).
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 4 juni 2020 In het kort Niet goedkoop wat je koopt, wel goed en mooi! Ervaring We hopen nog heel lang te kunnen doen met met de mooie duette plisségordijnen. Er zit wel een onderdeeltje los, dat hebben we gemeld en wordt opgelost als het los blijft zitten! Ze belden netjes een week na plaatsing hoe alles beviel. Houden wij van: netjes!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 29 mei 2020 In het kort Altijd vriendelijk, goede service Ervaring Had een stukje koord nodig voor plichegordijn, hoefde er niks voor te betalen!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 4 mei 2020 In het kort Zeer goede en deskundige advisering Ervaring We kwamen om advies en hebben deze gekregen door een zeer vriendelijke mevrouw. De service is heel goed. De medewerker die het bij ons kwam ophangen was vriendelijk en werkte heel netjes. Zeer treden met onze nieuwe raamdecoratie
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 28 april 2020 In het kort Denkken met de klant mee en goede service Ervaring vriendelijke en vakbekwame medewerkers die met de klant meedenken.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 2 maart 2020 In het kort Prima Ervaring Fijne hulp Vriendelijk personeel Vakkundige mensen Prettig dat er met je mee gedacht wordt
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 21 februari 2020 In het kort Goed advies en service Ervaring Gevraagd voor advies voor raamdecoratie, hier een goed advies in gekregen. Zowel het meten als het ophangen van de raamdecoratie gebeurde door echte vakmensen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 7 februari 2020 In het kort Corpaint heeft veel keuze aanbod en zijn ruim meedenkend. De klant is koning! Ervaring Wij hebben onlangs spullen gekocht bij corpaint. We zijn vriendelijk en behulpzaam ontvangen door het personeel. Ook de afwerking van het product leveren en alles monteren is netjes gedaan. Naderhand nog een telefoontje gekregen of alles naar wens was. Ik zeg een perfecte winkel, ruim de keus, zeer mee denkend ( ik start een gastouderopvang Het Eekhoorntje) en ze gingen gelijk op zoek naar passend behang. Ik straal iedere keer opnieuw als ik het gewenste resultaat op de muur zie. Prachtige afwerking van raamgordijntjes. Het is zeker de moeite waard om de winkel te bezoeken en te vragen naar jullie wensen. Qua prijsverhouding kun je het zelf zo duur maken als je zelf wilt, maar kwaliteit is het zeker!!! @ Een aanrader!!!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 6 januari 2020 In het kort Voortreffelijk Ervaring Bij het opmeten gaf de adviseur een zeer goed advies. Het getuigde van ervaring, kennis en professionaliteit. De levertijd van de shutters werd exact aangehouden. Het plaatsen en bevestigen werd zeer kundig en netjes gedaan. De medewerkers werkten snel, doch zeer netjes en nauwkeurig. Derhalve een groot compliment. Wij zijn uitermate tevreden.
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 17 december 2019 In het kort Goede service, mooi product! Ervaring Van advies in de winkel tot offerte en uiteindelijk plaatsing ben ik zeer tevreden. Vriendelijk personeel die met je meedenken.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 16 december 2019 In het kort krek wak wooi Ervaring getuigen van goed vakmanschap en ondernemerschap
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 16 december 2019 In het kort Zeer vakkundig geschilderd en behangen. Ervaring Er word keurig gewerkt en alles netjes opgeruimd. Goed advies gekregen wat betreft trap schilderen en bekleden. Horren en hordeur snel en vakkundig gemonteerd.
    • Verf/Behang / Buiten Zonwering
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 9 oktober 2019 In het kort Uitstekend advies en montage Ervaring Vriendelijke en kundige medewerkers die ons het juiste advies gaven m.b.t. kleur en materiaal. Perfect gemonteerd en naar afloop een bosje bloemen toe. Bedankt we zijn er blij mee.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 17 september 2019 In het kort Compleet advies met vakkennis met oog en oor voor de klant Ervaring De items die je hebt uitgezocht liggen klaar bijeen volgende afspraak. Het maakt niet uit als je hiervoor vaak / vaker terug komt. In een hele prettige sfeer bespreek je samen de items die zijn uitgezocht en de mogelijke alternatieven. Om uiteindelijk tot een mooi bij jou passend resultaat te komen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 9
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 13 september 2019 In het kort Top Ervaring Heel professioneel en vakkundig
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 8
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 7 augustus 2019 In het kort Heel goed en professioneel Ervaring Goed advies bij uitzoeken van kleur
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 24 juli 2019 In het kort goede inlevingsvermogen en goede technische know-hoe van monteurs Ervaring ik werd heel klantvriendelijk benaderd en wat ik zocht voldeed volledig aan mijn wensen, goede prijs-kwaliteit maar bovenal omdat t een op maat gemaakt product is, wat voor een karakteristiek huis met verschillende maat toleranties essentieel is.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 9 juli 2019 In het kort Goede service Ervaring Vanaf het 1e contact, vriendelijk personeel wat met je meedenkt en goede adviezen geeft. Agenda's worden zo mogelijk aangepast om je tegemoet te komen qua datum opmeten/ophangen raambekleding. Enige minpuntje was dat, toen ze de raambekleding kwamen ophangen. er één plissé-gordijn ontbrak. Blijkbaar was deze niet meegeleverd c.q. men kon deze nergens terug vinden. Gevolg was dat deze laatste plissé pas later werd opgehangen. Daarom 1 puntje aftrek. Later werd ik nog gebeld en werd gevraagd hoe het allemaal gegaan was, of ik tevreden was etc. Later die dag werd nog een bos bloemen bezorgd. Erg attent allemaal.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 2 juli 2019 In het kort Goed advies en meegaand in onze wensen. Ervaring Goed advies. Afspraken worden snel gemaakt en nageleeft. Meten wordt snel na advies uitgevoerd. Afspraak voor plaatsen wordt ruim van te voren gepland. Op de dag van de afspraak wordt alles netjes afgewerkt, de verpakkingen en dergelijke worden meegenomen. Een week na de montage wordt er geïnformeerd of ales naar wens is verlopen. Heb dit kunnen bevestigen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 26 juni 2019 In het kort Goede service Ervaring Wij zijn erg goed geholpen en heel tevreden met de service!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 24 juni 2019 In het kort Geweldige service Ervaring Mooi geplaatste schutters. Zeer goed advies.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 9 juni 2019 In het kort Goed advies en kwalitatief goede producten Ervaring Wij zijn tevreden. Vaker bij jullie aankopen gedaan en altijd goed. Wij vonden wat onduidelijk over hoe lang het duurde wat we konden verwachten. Als tip zou ik meegeven meer verwachtingen managen dan is het duidelijk wat we als klant mogen verwachten. Succes Verder!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
    • 8
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 21 mei 2019 In het kort Topwerk afgeleverd Ervaring We gingen naar de winkel om eens te oriënteren in wat ons aansprak qua gordijnen, stijl etc. We werden meteen vriendelijk en professioneel ontvangen en geholpen. We hadden snel de keus gemaakt en alles in gang gezet.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 7
    • 6
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 8 mei 2019 In het kort exorbitante prijs verf Ervaring Een prijsverschil tussen online en verfwinkel vindt ik begrijpelijk maar een pot verf waarvan de prijs 65% hoger ligt als online, bij dezelfde merkketen, is exorbitant!
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
    • 6
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 16 april 2019 In het kort Perfecte service van A tot Z Ervaring Het begon bij de verkoop. Ik had natuurlijk alles op kort termijn nodig in een te strak schema, gecombineerd met mijn werk. Meggy & Peggy deden beiden hun best hierin en uiteindelijk gelukt, qua planning. Ik weet zijn naam niet meer, die de vloer van te voren moest egaliseren en daarna de pvc heeft gelegd. Perfect gedaan! Chapeau voor Corpaint.
    • Vloeren
    • 10
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 25 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Gewoon een vertrouwd adres, met vooral goede servive, denken mee.
    • 7,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 25 maart 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Meer dan 10 jaar klant bij Cor Paint Venray. Begin dit jaar gordijnen gekocht, maar toen ze eenmaal hingen was het niet wat we hadden verwacht, wij vonden ze toch niet passen in onze woonkamer . Contact gehad met Stan en Cor Paint is ons heel positief tegemoet gekomen. Nu hebben we nieuwe en mooie gordijnen die geheel naar onze wens is. Cor Paint nogmaals bedankt. Groetjes Monique en Wilma.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 14 maart 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Voor deskundig advies en goede kwaliteit producten ben je bij Corpaint aan het goede adres. Mocht er onverhoop iets niet goed gaan, wordt dit moeiteloos opgelost.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 4 maart 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Top service en persoonlijk advies - bij het plaatsten van mijn inloopkast bleken de gordijnrails te lang te zijn. Dezelfde dag is het probleem verholpen
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 20 februari 2019 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
    • 7,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 18 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Met name het advies is prima. Corpaint is niet de goedkoopste maar kan zich tov de concurrentie onderscheiden door het juiste advies en goede kwaliteit materialen.
    • 7,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 15 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij waren erg blij met de manier hoe CorPaint ons geholpen heeft bij het vinden van de juiste kleurencombinatie die past bij ons huis en interieur. Daarnaast leveren zij kwalitatief hoogwaardige producten en goede service door mensen die hun vak verstaan.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 15 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Zeer tevreden
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zaterdag 12 januari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies en goede service. Komen gemaakte afspraken na
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 24 december 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 16 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Als je dingen los wilt laten, heb vertrouwen en schakel CorPaint in. Advies, kwaliteit en service is helemaal top!
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 12 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Fijn en geduldig geholpen door de dames en heel tevreden!
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 7 december 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 28 november 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring we zijn zeer goed geholpen en geniet elke dag van de mooie gordijnen die jullie met ons hebben uitgezocht. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 7 november 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We hebben de laatste maanden geregeld contact gehad met CorPaint: Erg goed kleurenadvies van Eva, de gordijnen zijn keurig vermaakt en de trap is mooi met tapijt bekleed. Last but not least... de keurige hulp van iedereen in de winkel. Wij zijn 100% tevreden en zullen zeker iedereen richting CorPaint sturen!
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 29 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 15 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Heel fijn bedrijf met keer naar keer een top product. Vakmanschap (waar vind men dat vandaag de dag) is hier dik in orde! Een bedrijf dat haar verantwoordelijkheid neemt in de breedste zin van het woord. De iets hogere prijs wordt door de hogere kwaliteit en vakmanschap op termijn dik en dubbel terug verdient. (goedkoop is duurkoop) Corpaint krijgt een warme douche!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 11 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Corpaint... als wij slechts 1 woord mogen gebruiken dan zou dat zijn TOPPIE. Als wij max. 3 punten mogen opgeven waar men bij Corpaint met kop en schouders boven uitsteekt zouden dat zijn; - klantvriendelijkheid - persoonlijk advies - vakmanschap. Het enthousiasme wat de medewerkers uitstralen komt je al tegenmoet als je de winkel inloopt. Als klant heb je echt het gevoel dat er geluisterd wordt en komt men met een goed advies.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 9 oktober 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Eva heeft ons boven verwachting geholpen en zeer goed geadviseerd. Ga zo door. Fam. Kern uit Venlo
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 7 oktober 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed geadviseerd, verblijd met een bloemetje achteraf, nazorg rondom fotobehang,.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 30 augustus 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 30 juli 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Ons huis heeft na kleuradvies een volledig nieuwe uitstraling gekregen waarbij de schilders Koen en Theo tijdens onze vakantie wederom vakwerk hebben geleverd. Tussentijds voldoende contact gehad over de voortgang en ook de laatste puntjes worden tijdens een gesprek met Stan keurig opgelost. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zaterdag 21 juli 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zaterdag 30 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 29 juni 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Goede hulp bij het uitzoeken van een vloer en van welk materiaal. Toen bleek dat de geleverde en voor de helft al gelegde vloer grote afwijkingen in kleur vertoonde met de uitgezochte vloer, is Stan nog langs gekomen en zei direct dat wij een andere vloer mochten uitzoeken. Ik ben zeer tevreden over en waardeer het hoe Corpaint ons hierbij heeft geholpen en gerust gesteld. Nogmaals bedankt.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 18 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Erg fijne winkel waar klant koning is! Had mn plissegordijn v achterdeur stuk( enkele stroken waren gaan scheuren). Nieuwe gekregen plus ook n nieuwe plissegordijn voor t grote raam woonkamer ivm mogelijk kleurverschil! Echt top. Mooie kwaliteit en goede service
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 15 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 11 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn dik tevreden met het resultaat. Bedankt voor jullie service en samenwerking.
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 7 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Alles is naar onze tevredenheid afgehandeld en geinstalleerd
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 3 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring De eerste ervaring met CorPaint was al heel prettig, daarom zijn we hier weer terug gegaan.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 1 juni 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 29 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 7,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 27 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goede service en geleverde kwaliteit!
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 25 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 21 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zaterdag 19 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij hebben voor het behang, de verf en gordijnen een heel goed en uitgebreid advies gekregen van Eva. Ze is duidelijk vakvrouw. Ze had ook veel geduld. We zijn erg blij met het resultaat
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zaterdag 19 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Corpaint is een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. zeer gericht en goede kwaliteit.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 18 mei 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Vakkundig, goed advies, secuur inmeten en perfecte kwaliteit!!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 18 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 17 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Deskundig en goed interieur advies. Goede voorbereiding in de winkel, zodat wij al een heel goed beeld kregen. Prettige samenwerking met Eva.
    • 7,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 16 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring klantvriendelijk personeel, ruime keuze en afspraken worden nageleefd.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 16 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Betrokken en bevlogen bij elk advies en uitvoering!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 10 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring prima samen gewerkt
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 4 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Eva heeft heel goed meegedacht met mijn wensen en mogelijkheden. De gratis adviesafspraak aan huis vond ik een uitkomst. Voor mij werd alles toen ineens duidelijk. Nu alles hangt is het boven verwachting mooi geworden.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 4 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Uitstekend advies gekregen, resultaat is echt fantastisch.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 1 mei 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Wij zijn zeer tevreden over corpaint. Geven goed advies. Ook als er iets niet goed is staan ze altijd voor je klaar!
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 26 april 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Mooie zaak, prima ontvangst, deskundig personeel die tijd voor je hebben als klant. Zeer aanbevelingswaardig
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 25 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Goed advies en goed geleverde vakmanschap
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 24 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Erg blij zijn wij met het steeds weer vakkundige en persoonlijke advies. Altijd wordt er goed meegedacht met onze wensen en de mogelijkheden voor ons huis. En de door Corpaint geboden service blijft bij ons toch ook heel belangrijk, en deze zorgt er ook mede voor dat wij nog vaak als klant terug zullen komen!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 24 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 24 april 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Wij zijn snel en goed geholpen, zeer tevreden!
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 22 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 17 april 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Helemaal top.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 23 maart 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Gemoedelijke sfeer in de winkel, heel vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. Er wordt met je mee gedacht, niks is teveel.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 26 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Onze ervaring met CorPaint was zeer positief. Er is keurig vakwerk geleverd. De werknemers zijn erg goed en flexibel. Wij zouden een volgende keer zeker weer voor CorPaint kiezen.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    zondag 25 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Tevreden over advies, product en afwerking.
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 21 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima geholpen erg blij mee
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    vrijdag 9 februari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    woensdag 31 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring We zijn de laatste tijd veel in de winkel geweest. Het advies was altijd zeer deskundig. Ook het personeel is zeer vriendelijk en haalt alles uit de kast om zo goed mogelijk van dienst te zijn. Afspraken worden altijd nagekomen. Ik geef niet snel een 10 maar CorPaint is in onze ogen bijna perfect. Ook het werk thuis is vakkundig en snel gebeurd met nog een goede naservice.
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    maandag 29 januari 2018 In het kort 3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring Ervaring n.v.t.
    • 6,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 5,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 25 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    donderdag 25 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima en vlot geholpen met onze nieuwe gordijnen. Goed advies van Stan. Fijn dat hij komt kijken en adviseert.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 23 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Voor nieuwe woning verf en gordijnen bij Cor Paint gekocht. We zijn heel tevreden: alle tijd, goede service en advies. Snel geleverd en netjes geplaatst en opgehangen. Ook fijn dat er achteraf nog even gebeld wordt om te informeren of alles naar wens is.
    • 8,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 7,0
    • 8,0
  • Thuisin Corpaint

    Beoordeling:
    dinsdag 14 november 2017 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring TOP Service met een persoonlijke tint! Vakmanschap, klantgericht en persoonlijk advies. Zowel directie als medewerkers weten waar ze over praten of zorgen dat de juiste persoon advies geeft. Niet het meeste resultaat staat centraal maar juist de tevredenheid van de klant. Dat kan ook resulteren in het geven van een advies om het niet te doen. Hierdoor blijf je uiteindelijk wel terugkomen omdat je weet dat je goed en vakkundig wordt geholpen.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging