Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Pelgrim

  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    maandag 12 april 2021 In het kort Betrouwbaar en vakkundig Ervaring Ons huis was toe aan een opknapbeurt v.w.b. vloeren, wanden en plafonds. Via de site van Quickstep vloeren zijn wij terecht gekomen bij Pelgrim in Westervoort. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij zijn geadviseerd door Wilma m.b.t. de PVC vloer en hoe Maurits Pelgrim met ons mee heeft gedacht over het schilderwerk op de muren en plafonds. Alle medewerkers die bij ons het werk hebben uitgevoerd zijn echte vakmensen, vriendelijk, netjes en komen keurig op tijd. Ook toen er in februari een pak sneeuw lag. Wij zijn met het eindresultaat zeer tevreden en genieten er elke dag van. We zijn blij dat we voor Maurits Pelgrim hebben gekozen.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    zaterdag 26 december 2020 In het kort heel sterk persoonlijk advies Ervaring Ik leerde Maurits van Pelgrim kennen in crisis: ik had net mijn eerste huis gekocht, een nauw window door mijn drukke baan voor verhuizen inclusief vloer leggen en tot overmaat van ramp was de vloer die ik bij een ander besteld had vertraagd! En dan ben ik ook nog een twijfelaar die 5x van keuze kan veranderen. Maurits heeft me geholpen om in sneltempo een vloer uit te kiezen die helemaal bij mij past en waar ik nu, een jaar later, nog steeds ontzettend blij mee ben. Maurits paste zijn advies aan op mijn leefsituatie met hond en modderschoenen, mijn beperkte kluservaring, mijn budget en uiteraard de enorme spoed;). De maanden erna kwam ik graag terug voor mijn raambekleding, verf.. zo'n beetje alles, haha.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 9
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    vrijdag 10 april 2020 In het kort Alles bij elkaar een uitstekende advies, service en klantvriendelijkheid. Ervaring Onlangs hebben wij besloten ons huis van binnen op te knappen. Omdat wij het belangrijk vinden dat er lokale winkels blijven bestaan zijn we rond gaan kijken in de buurt en zijn dan ook bij Pelgrim naar binnen gegaan. We zijn daar geweldig geholpen door Wilma die ons adviseerde over het behang, verf, muurverf en PVC vloer zonder opdringerig te zijn. Het advies wat we kregen over de kleuren konden we thuis eerst testen met A4 kleurvoorbeelden en het waren precies de kleuren die we graag wilden. Onze ( geplastificeerde) kasten moesten dezelfde kleuren krijgen als de muren en we kregen een uitstekende primer mee en de verf en muurverf werden op juiste kleuren gemengd. De PVC vloer hebben we zelf gelegd en omdat we geen voldoende ruimte hadden voor de vele dozen kon de voorraad bij Pelgrim worden opslagen en deze in delen weer ophalen. Uiteraard hebben we ook op internet gekeken maar dit advies, service en klantvriendelijkheid krijg je absoluut niet bij Online bedrijven en daarom zijn we blij met Pelgrim.
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    dinsdag 14 januari 2020 In het kort Het personeel is betrokken en deskundig, zowel bij advisering als ook bij uitvoering. Ervaring We maken al sinds 2016 gebruik van Woon-, Project- en Verfwinkel Pelgrim BV en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Het personeel is betrokken en deskundig, zowel bij advisering als ook bij uitvoering.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Deuren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    donderdag 22 augustus 2019 In het kort Vakkundig geholpen met een garantiekwestie Ervaring Wij hebben al enkele jaren ervaring met goede raambekleding via Pelgrim. De duettes van luxaflex ging stuk door loslaten van lijmdelen aan de zon kant. We hebben 3 duettes van hetzelfde type en kleur. Bekleding was 4 jaar oud maar nog binnen de garantietermijn van 5 jaar kunnen vervangen. Pelgrim heeft goed bemiddeld en garantie prima verwerkt en uitgevoerd. Luxaflex heeft in deze situatie ook goed afgehandeld.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 9
    • 9
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    dinsdag 6 augustus 2019 In het kort zeer goed advies gehad. Ervaring Zeer nette winkel met vakkundig personeel . Ik heb daar raamdecoratie en een nieuwe pvc vloer gekocht en heb daar prima advies en uitleg over gehad. tevens heb ik daar een prima advies gehad over buitenschilderwerk. Kortom voor een goed advies en een goede kwaliteit materiaal kun je daar goed terecht.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
    • 9
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    woensdag 24 juli 2019 In het kort Goede service! Ervaring Goed advies gehad over pvc vloeren. Voor elke ruimte is wel een oplossing, er word meegedacht over de juiste keuzen. Met vakmanschap is de vloer gelegd. Zeker aan te bevelen!!!
    • Vloeren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    maandag 22 juli 2019 In het kort Ik werd hartelijk ontvangen en werd ook heel goed geholpen. Ervaring Hallo allemaal, Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij het bedrijf Pelgrim Westervoort. Compliment aan het bedrijf hoe zij in al die jaren ons geadviseerd en geholpen hebben m.b.t. het kopen van verfmaterialen, luxaflex, reparatie van kozijnen etc. Ook vanmiddag toen ik twee liter verf verf ging halen, was de service niet anders: open, belangstellend, adviserend, meedenkend en heel warm. Ik kreeg advies en tips over o.a. : hoe de kozijnen te behandelen en hoe je om moet gaan met het verfmateriaal. En bij de twee liter verf kreeg ik een mooie verfkwast cadeau. Dus al met al een zeer positief gevoel aan het bezoek aan Pelgrim Westervoort overgehouden. Bedankt voor de fijne ontmoeting en tot de volgende keer.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    vrijdag 19 juli 2019 In het kort Heel mooi vakwerk! Ervaring Kleur op de wanden is fantastisch! De pvc-vloer is top! Planning is gerealiseerd, wij kunnen er weer vele jaren plezier van hebben. Dank voor jullie vakwerk/inzet!
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 9
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    zaterdag 25 mei 2019 In het kort Geen goede kwaliteit geleverd Ervaring Je mag van uit gaan voor zo,n prijs. Ze vergeten stukken onder raam te schildren, ze hebben bijna 3 uur pauze. Je moet eerst boos worden voor ze aan werk gaan ik vind dit niet normaal wat ik voor zo hoge onkosten moet doen je moet concant boven op zitten.
    • Verf/Behang
    • 5
    • 3
    • 3
    • 1
    • 1
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    donderdag 7 februari 2019 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima en duidelijk geholpen in de winkel. Bij het opnemen in huis heel goed geadviseerd v.w.b. kleurstelling verf. Het werk zelf was klasse. Heel netjes gedaan. We kunnen weer jaren vooruit.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    donderdag 22 november 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring Nadat bleek dat een blik verf klonten bevatte werd hierop heel service gericht en oplossingsgericht gehandeld. Laminaatvloer ziet er prachtig uit, netjes afgewerkt en qua planning werd alles klantgericht uitgevoerd.
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    dinsdag 18 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Kort geleden besloten om de overloop en trap van ons huis te renoveren. Vloerbedekking er uit en muren verven. Na enig overleg toch besloten om te kijken wat er mogelijk was ten aanzien van de vloer. Ons idee was om er nieuwe planken overheen te leggen ipv vloerbedekking en de trap te opnieuw te schilderen. Wij besloten om bij Pelgrim te kijken naar eventuele vloeren en verf. Na advies van Dhr Maurits Pelgrim, besloten wij om de huidige ondervloer bestaande uit originele planken te renoveren, echter zaten er wat stukken tussen die er niet in hoorden. Na een goede offerte van Pelgrim, waarin werd beschreven om nieuwe planken op maat te maken en te installeren, besloten wij om dit uit te laten voeren. Dit kon snel gebeuren zodat wij minimale vertraging opliepen t.a.v. het kluswerk. D.m.v. afbijtmiddel op advies meegenomen was de klus redelijk snel geklaard en was de trap klaar voor grondverf en kleur. Wij hebben gekozen voor de kleur van Farrow&Ball Dimpse ook op advies van Pelgrim ivm de hardheid en de goede ervaringen met dit merk. De werkzaamheden die door Pelgrim zijn uitgevoerd zijn zeer netjes gedaan, de timmerman was op tijd en zeer kundig. Binnen de afgesproken tijd was alles geplaatst en zeer netjes gedaan zodat wij verder konden! Wij zijn er heel blij mee dat dit op zo'n korte termijn kon worden uitgevoerd! Nogmaals hartstikke bedankt voor de goede adviezen en het goed uitvoeren van al het werk. Mvg Justin Adamson en Maartje Wildenberg
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • n.v.t.
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    woensdag 12 juli 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Erg tevreden over Pelgrim. Waarom geen 10? Er moet altijd nog een beetje ruimte zijn voor verbetering. Beveel Pelgrim van harte aan.
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
  • Thuisin Pelgrim

    Beoordeling:
    vrijdag 23 juni 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Door mijn vriendin ben ik 12 jaar geleden op jullie zaak geattendeerd. Dit keer zijn wij weer met hetzelfde probleem naar u toegekomen. Het gehele appartement moest worden opgeknapt. De opname is door Maurits Pelgrim gedaan, hij heeft alle tijd genomen en de kosten inzichtelijk gemaakt. De uitvoering is in goed overleg gepland. Dik tevreden over alle producten te weten behang, sauzen, nieuw tapijt en raamdecoratie. Ook het ophangen van diverse items was geen probleem. Iedere werkdag was er overzicht en ordelijkheid. Klasse, dank!
    • 10,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 9,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging