Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Zeewolde

  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    dinsdag 26 november 2019 In het kort Super mooie kantoor inrichting/reisbureau Ervaring Cees en Bryan hebben voor mijn reisbureau aan huis, een mooi bureau plus kasten plus tableau gemaakt, op maat. Het is prachtig geworden, en ik kan Thuis in Zeewolde daarom van harte aanbevelen ! Mvg Linda The Travelclub Huizen
    • Kasten op maat
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    dinsdag 22 oktober 2019 In het kort uiteindelijk prachtige gordijnen Ervaring De service bij het uitzoeken van de juiste gordijnen was geweldig. Daarna de rest erbij zoeken en de bestelling was een feit. We hebben even wat problemen gehad met de lengte van de gordijnen maar alles werd keurig opgelost.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 10
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    zondag 13 oktober 2019 In het kort Uitmuntend vakwerk Ervaring Een ernstig beschadigd designtafeltje is op professionele wijze hersteld: als nieuw ! Zowel begroting als afwerking: proficiat
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    zaterdag 12 oktober 2019 In het kort Zeer netjes opgeleverd Ervaring .
    • Kasten op maat
    • 7
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    donderdag 10 oktober 2019 In het kort Prima vakwerk Ervaring Goede prijs kwaliteit verhouding! Vakwerk geleverd!
    • Vloeren / Kasten op maat
    • 9
    • 9
    • 10
    • 9
    • 10
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    woensdag 25 september 2019 In het kort goed advies, ze hebben er echt alles. Ervaring opzoek naar een vloer kwam ik binnen. ik vertrok met goed advies voor een vloer maar ook voor mijn plannen met de keuken en een kast op mijn kamer. Vriendelijk personeel met kennis over de materialen.
    • Vloeren / Kasten op maat
    • 7
    • 10
    • 10
    • 10
    • 7
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    vrijdag 19 april 2019 In het kort Slechte communicatie en niet nakomen van afspraken Ervaring Wij hebben bijna ons hele woning laten doen maar door slechte communicatie, inmeten en planning zijn de deadlines niet gehaald. Kasten, pvc vloer, vitrage en rolluiken verkeerd ingemeten waardoor dit vetraging op liep. Het uiteindelijke resultaat is prima maar de bedoeling was ons te ontlasten en niet juist extra zorgen te geven. Voor de trap netjes afmaken zijn ze nooit meer terug gekomen. Wij hebben helaas geen vertrouwen meer in dit bedrijf en raden hun dan ook af.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat / Buiten Zonwering
    • 2
    • 5
    • 4
    • 3
    • 1
  • Thuisin Zeewolde

    Beoordeling:
    donderdag 17 augustus 2017 In het kort 1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar Ervaring Thuisin komt afspraken niet na. Kwaliteit van geleverde PVC vloer slecht. Na 1 jaar op meerdere plekken kieren van meerdere centimeters. Ze zijn langs geweest en dan moet je het doen met de dooddoener, zet je tafel er maar overheen.
    • 7,0
    • 3,0
    • 7,0
    • 1,0
    • 1,0
    • 1,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging