Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    dinsdag 9 februari 2021 In het kort Gastvrij en goed geholpen. Ervaring Goede service en communicatie ook in coronatijd. Assortiment is breed. Leuk geholpen en goede afspraken.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    dinsdag 9 februari 2021 In het kort Gewoon TOP, Ervaring Zoals gewoonlijk goed geïnformeerd, ruime keuze, vriendelijk personeel, snelle levering en montage! Dank jullie wel! Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en als ik weer iets nodig heb weet ik jullie te vinden!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    maandag 8 februari 2021 In het kort fijn advies op maat Ervaring .
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 8
    • 8
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    maandag 8 februari 2021 In het kort Ik ben voortreffelijk geholpen Ervaring Het was voor in 1 woord geweldig!!!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    maandag 8 februari 2021 In het kort betrouwbaar en deskundig Ervaring goed
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    vrijdag 5 februari 2021 In het kort Goede service Ervaring Goede uitleg en goed advies en alles netjes thuis gebracht
    • Verf/Behang
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    donderdag 4 februari 2021 In het kort Helemaal Super Ervaring Zeer goede keus geweest ! Vakkundig, meedenken en alles keurig geregeld. Niks was teveel. Prachtige materialen en ook weer vakkundig opgehangen.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    donderdag 4 februari 2021 In het kort Klantvriendelijk Ervaring Klantvriendelijk geholpen, Raamdecoratie is zeer nauwkeurig opgemeten en netjes opgehangen !
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Hanneke Dictus Thuisin Mooi Wonen

    Beoordeling:
    woensdag 22 juli 2020 In het kort Geweldig Ervaring Voor 2de keer bij Hanneke voor advies geweest voor kleuren in huis. Altijd goede adviezen en is niet beroerd om te komen helpen als het niet lukt. Kom graag in de winkel en is hier dan ook altijd gezellig.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging