Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Hoorn

  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 4 maart 2021 In het kort Uitstekend advies en deskundige montage Ervaring We hebben luxaflex welke in de ramen zijn geplaatst en in between gordijnen besteld. Alles is tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Plaatsing/montage is vakkundig uitgevoerd. Prima advies en professionele uitvoering.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    vrijdag 1 november 2019 In het kort Mooie winkel met vakkundig en prettig advies. Ervaring Hebben er gordijnen en vouwgordijnen gekocht, konden stalen mee naar huis nemen wat erg prettig is. Alles is netjes opgemeten en later gemonteerd en opgehangen. We hadden wat kleine probleempjes die snel en deskundig zijn opgelost, wat fijn is als je klacht gehoord wordt. Hele fijne winkel waar we zeker terug komen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    woensdag 30 oktober 2019 In het kort je wordt er heel goed geholpen en je krijgt goed advies Ervaring ze geven je goed advies in de winkel nemen ook de tijd voor je en voor je vragen en alles staan ze klaar wordt top geregeld bij het ophangen van de gordijnen en rolgordijnen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 24 oktober 2019 In het kort goed geholpen bij het kiezen van vloerbedekking en verf Ervaring Erg fijn om hier verf, behang enz te combineren. Goede service
    • Verf/Behang / Vloeren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 9
    • 8
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    zondag 13 oktober 2019 In het kort Vriendelijk en vakkundig geholpen Ervaring Mijn ervaring zijn goed je word vakkundig geholpen. De montage van de materialen netjes verlopen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    vrijdag 11 oktober 2019 In het kort Goed advies, vlotte en professionele afhandeling. Ervaring Professionele en vriendelijke medewerkers. Objectief advies. Duidelijke afspraken en vlotte afhandeling. Vakkundige plaatsing.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 10 oktober 2019 In het kort Uitstekend Ervaring We waren uit op lpvc (laminaat) vloer,kwamen toevallig langs Thuisin. Zijn naar binnen gegaan hebben onze wensen kenbaar gemaakt. We werden uitstekend met veel vakkennis geholpen. We namen stalen mee en hebben thuis een keuze gemaakt. Zijn terug gegaan en hebben de vloer met toebehoren besteld. Voor de definitieve afname werd onze kamer professioneel opgemeten. We hebben niets anders dan lof voor de geleverde diensten en service.
    • 8
    • 9
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 10 oktober 2019 In het kort zeer Goed Ervaring perfect geholpen ook als er iets niet goed gaat.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    dinsdag 1 oktober 2019 In het kort Duurt allemaal veel te lang Ervaring In juli gordijnen besteld, heb ze zojuist (3 maanden later) opgehangen. Het waren 4 simpele in betweens. Waarom dit 3 maanden moet duren is mij een raadsel. Vet irritant. Waren ze eindelijk klaar, gingen ze op vakantie, kan meneer ze eindelijk ophangen, zijn ze te lang. Weer wachten pffff. Ik zal er nooit meer iets kopen. Sorry.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 4
    • 4
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    zaterdag 17 augustus 2019 In het kort Bagger Ervaring Review volgt!! Fam. van Garderen
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    vrijdag 16 augustus 2019 In het kort Uitgebreide review volgt.......!! Ervaring Uitgebreide review volgt ........!!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
    • 1
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 23 mei 2019 In het kort Alles perfect Ervaring Wij zijn zeer tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    donderdag 31 januari 2019 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring En fantastische bedrijf, je wordt er erg goed geholpen en de service, kwaliteit en vakmanschap verdient een 10+
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    zaterdag 23 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Hele leuke winkel en fantastisch geholpen door de bedrijfsleider, op basis van een paar foto’s wist hij ons precies aan te bevelen waar we voor zouden moeten gaan, en het ziet er super uit! Dank jullie wel!!
    • 8,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    vrijdag 22 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Naast alle bovengenoemde punten vinden we ook dat de klantvriendelijkheid zeer goed is.
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
    • 10,0
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    vrijdag 22 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Prima advies, goed en vakkundig geholpen in de winkel. Ook in onze nieuwe woning heeft de stoffeerder zijn vakmanschap laten zien. Het ziet er prachtig uit. Thuisin Hoorn. Bedankt Top !!!
    • 8,0
    • 8,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 9,0
  • Thuisin Hoorn

    Beoordeling:
    maandag 18 december 2017 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Erg gezellige en professionele winkel. Er werd alle tijd genomen om mijn gedachten uit te werken tot een totaalpakket. Nu alles thuis klaar is ben ik erg tevreden met het resultaat. De muren en de vloer passen perfect bij elkaar. Als ik de bovenverdieping aan ga pakken zal ik zeker weer terug komen!
    • 9,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 8,0
    • 10,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging