Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Makado

  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    maandag 21 december 2020 In het kort thuisin Alblasserdam Ervaring Zeer goed geholpen en geadviseerd in Alblasserdam, daarnaast heb ik het behang laten behangen door een ervaren behanger, het resultaat is heel mooi geworden. Bedankt. Annemarie Dordrecht
    • Verf/Behang
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 8
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    maandag 9 maart 2020 In het kort Goed advies en eindresultaat Ervaring In de winkel is een groot assortiment en wordt je goed geholpen om een keus te maken. Ze denken met je mee. Het nakomen van de afspraken kan beter maar het eindresultaat mag er zijn.
    • Verf/Behang
    • 6
    • 9
    • 8
    • 7
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    woensdag 4 maart 2020 In het kort Hebben verstand van wat ze verkopen Ervaring Hebben verstand van wat ze verkopen en geven goed advies
    • Verf/Behang
    • 8
    • 8
    • 7
    • 8
    • 8
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    zondag 24 november 2019 In het kort Uitstekend geholpen. Ervaring Goede service in de winkel, thuis en vakkundig geplakt.
    • Verf/Behang
    • 7
    • 10
    • 8
    • 9
    • 10
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    zaterdag 23 november 2019 In het kort Fantastisch Ervaring Leuk bedrijf met een uitnodigende sfeer. De medewerkers weten veel van verschillende klussen af, wanneer het nodig is hebben ze ook iemand voor je klaar staan die de klus voor je kan doen. Er is zoveel inspiratie dat je eigelijk elke week wel een ander interieur wilt! Alleen maar lof voor deze toppers ❤️
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Kasten op maat
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    zaterdag 23 november 2019 In het kort Heel goed advies Ervaring Goed geholpen en het juiste advies gekregen. Qua afspraken maken kunnen de puntjes nog op de i gezet worden.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 10
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    woensdag 20 november 2019 In het kort Het is al wel meer dan een jaar geleden, maar de hulp was goed. Ervaring N.vt.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    dinsdag 19 november 2019 In het kort Goede service is normaal voor hen Ervaring Diverse aankopen gedaan,altijd goed en vriendelijk geholpen
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 7
    • 9
    • 10
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    dinsdag 19 november 2019 In het kort gewoon top Ervaring Zeer klant vriendelijk , grote kennis van zaken. Altijd bereid te helpen of mee te denken. Ruim assortiment en goed overzichtelijk. Ook op gebied van woning inrichting zeer goede kennis door gediplomeerde binnenhuis adviseuse
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren / Buiten Zonwering
    • 9
    • 9
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    vrijdag 8 november 2019 In het kort aankopen doen in gezelligheid Ervaring het moment dat je de winkel instapt word je gelijk geholpen met een grote glimlach. vriendelijk personeel en goede service.
    • Verf/Behang
    • 8
    • 9
    • 10
    • 9
    • 9
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    donderdag 11 januari 2018 In het kort 5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Ervaring n.v.t.
    • 8,0
    • 10,0
    • n.v.t.
    • 9,0
    • 10,0
    • 10,0
  • Thuisin Makado

    Beoordeling:
    woensdag 10 januari 2018 In het kort 4 sterren: goede service, goed behandeld Ervaring Geweldige winkel met fantastisch personeel!
    • 8,0
    • 10,0
    • 9,0
    • 9,0
    • 10,0
    • 8,0
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging