Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1786 beoordelingen van klanten.

Reviews

Onze graadmeter of wij het in jouw ogen goed doen: de reviews. Goed of slecht, wij zijn blij met alle beoordelingen. Daar leren wij van en daar halen andere klanten hun informatie uit. Daarom, vanuit het hele team van Thuisin, bedankt voor je review! En wil je graag weten wat mensen zeggen over jouw Thuisin winkel? Zoek hem op en oordeel zelf.

Reviews van Thuisin Briedé

  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    zaterdag 27 maart 2021 In het kort uitstekend Ervaring correct en volgens afspraak
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 9
    • 9
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 26 maart 2021 In het kort Top! Heel professioneel. Ervaring We zijn erg blij met de service. De voorraden liep heel voorspoedig en plezierig (het opmeten en de advisering in kleur en stijl) en de levering en montage verliep ook heel vlot en kundig. We zijn zo blij met alles. Het is erg mooi en af. We hebben rolgordijnen, overgordijnen en plissé gordijnen afgenomen.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 26 februari 2021 In het kort Zeer Matig qua uitvoer Ervaring Contact met Monteur verliep moeizaam; div keren moeten vragen mondkapje op te doen. Wilde helpen met trap op dragen van jaloezieën ivm raken/ daardoor nu hout beschadiging van trap ) maar dat werd niet op prijs gesteld. Men zou ook reparatie uitvoeren voor bestaande raambekleding maar dat “ stond niet op de bon “ dus daar moest ik maar voor bellen ....
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
    • 3
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    woensdag 24 februari 2021 In het kort Schitterend bedrijf - deskundig, klantgericht en klantvriendelijk Ervaring We zijn hier sedert 4 maanden in Het Benoordenhout komen wonen omdat onze dochter en haar familie (Fam. de la Mar/Purvis) hier woont. Op hun aanraden/advies (blijkens hun uitstekende ervaring) zijn wij met Briede Wonen in contact gekomen. Het eerste (toen nog fysieke) contact in de winkel aan de Laan van NO was al direct goed en vertrouwenwekkend. Wij hebben daar deskundig advies gekregen en na een meer technisch advies thuis aan de Waalsdorperweg prima alle maten goed opgemeten voor zowel onze gordijnen als de Luxaflex. De levertijd (mede a.g.v. de Corona toestanden) iets langer maar geheel binnen de afgesproken tijd. Kwaliteit van de levering uitstekend ! We zijn zeer tevreden ook m.b.t. de jongeman die ze deskundig heeft opgehangen en daarvoor de rails plaatste.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 10
    • 7
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    dinsdag 23 februari 2021 In het kort Good quality and service! Ervaring I'm very satisfied with the service I received. Always very helpful and giving me good advice for my needs. Very formal and friendly and always in time for their appointment.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Uitstekend Ervaring Zeer vriendelijke medewerker, die secuur werkt.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 7
    • 10
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Prima levering en montage Ervaring De gevraagde artikelen waren er sneller dan gedacht en werden prima gemonteerd. De monteur heeft ook alles netjes opgeruimd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 19 februari 2021 In het kort Wederom top! Ervaring Voor de tweede keer hebben wij bij Briede op de Theresiastraat in Den Haag raamdecoratie besteld. Dit was beide keren een hele goede ervaring. Deskundige hulp bij zowel het uitkiezen van de raamdecoratie als de montage. Zeker een aanbeveling waard!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    donderdag 10 december 2020 In het kort Goed bevallen Ervaring Het bestelproces is enigszins moeizaam verlopen, maar uiteindelijk, na nog wat nabellen, zijn ze van de week opgehangen naar volle tevredenheid. Prima kwaliteit en aardige medewerker. De prijzen liggen bij Briede wel wat hoger dan gemiddeld.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 9
    • 8
    • 8
    • 9
    • 8
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    donderdag 10 december 2020 In het kort Prima behandeling. Ervaring Heb al meerdere keren gebruik gemaakt van hun diensten. Altijd tevreden.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    dinsdag 24 november 2020 In het kort Helpful and quality products Ervaring In the store the people were helpful and knowledgeable about the products. Appointments were made and kept on time. The people who came to the house to measure and install were polite. The products (blinds) were exactly what we had ordered and of good quality. My only complaint is that I have asked twice for a longer stick/cord for opening and closing the blinds but still have not received it. But I am confident that that will be solved.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 7
    • 9
    • 9
    • 9
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    maandag 23 november 2020 In het kort Goede service Ervaring Houden zich goed aan de afspraak Werken netjes
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 8
    • 6
    • 8
    • 6
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 20 november 2020 In het kort Alles volgens afspraak geregeld Ervaring Alles correct geleverd en vloer prima gelegd. Schilderwerk prima afgeleverd.
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 9
    • 8
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    donderdag 19 november 2020 In het kort geduldig en snel geholpen Ervaring geduldig geholpen en snel geleverd.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren / Vloeren
    • 7
    • 8
    • 8
    • 7
    • 8
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    donderdag 19 november 2020 In het kort prettige en vriendelijke service Ervaring Na verschillende woonwinkels bezocht te hebben in regio Haaglanden hebben wij gekozen voor Briede. In de winkel werden wij vriendelijk en servicegericht te woord gestaan. Het monteren van de gordijnrails en ophangen van de gordijnen werd als niet-storend ervaren (vanwege Covid-19 werkten wij beide vanuit huis). Tekortkomingen die later werden geconstateerd werden zonder discussie correct en prettig opgelost.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
    • 8
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 6 november 2020 In het kort Perfekte service en hele aardige mensen. Ervaring Prettig contact en snelle levering van het gevraagde. Prima service.
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 10
    • 10
    • 10
    • 10
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    woensdag 21 oktober 2020 In het kort Zeer deskundige en creatieve advisering en snelle levering van producten en diensten! Ervaring Prettige winkel met veel aanbod in behang, gordijnstoffen, vloeren en verf. Ik ben zeer deskundig geholpen door het personeel, dat vriendelijk, geduldig en behulpzaam is. Zeker een aanrader voor wie zijn/haar huis wil gaan restylen!
    • Verf/Behang / Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 8
    • 9
    • 8
    • 8
    • 9
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    woensdag 21 oktober 2020 In het kort Alles verliep soepel en het resultaat is schitterend! Ervaring Van advies tot uitvoering: alles had kwaliteit!
    • Raamdecoratie / Gordijnen / Horren
    • 6
    • 8
    • 8
    • 10
    • 8
  • Thuisin Briedé

    Beoordeling:
    vrijdag 16 oktober 2020 In het kort Bedrijfsvoerder spoort niet Ervaring Via Briede behang gekocht waar iets mis mee was. Toen mijn vrouw hiervoor bij de winkel terug kwam was de bedrijfsvoerder van de winkel erg onbeleefd en legde de verantwoordelijkheid voor de kwaliteits controle bij ons als klant. Bij het ophalen van het nieuwe behang heb ik iets gezegd van de onbeleefde behandeling waarna de bedrijfsvoerder simpelweg stelde dat ik er niet bij was en dus niet kon weten of hij onbeleefd was geweest. Ik vroeg vervolgens of hij suggereerde dat mijn vrouw hierover gelogen had. Daar op antwoordde hij dat dat het geval was of dat ik hier over loog. U begrijpt dat ik van mijn geloof viel door de behandeling in de winkel. Ik wil er bij zeggen dat de rest van het personeel wel heel aardig en begripvol is. Mocht u toch besluiten langs te gaan in deze winkel dan raad ik u aan de lange kale mijnheer te mijden.
    • Verf/Behang
    • 1
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging