Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1548 beoordelingen van klanten.

Semi-transparante raamdecoratie

Wil je licht en privacy in je kamer? Kies dan voor semi-transparante raamdecoratie. De semi-transparante stoffen zijn verkrijgbaar voor duettes, plissés, rolgordijnen, multishades en voor vouw- en paneelgordijnen. Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Duettes

Met semi-transparante duettes krijg je toch volop licht in je huis, maar kun je niet naar binnen of naar buiten kijken. Ze geven voldoende licht in huis zonder zicht naar buiten. Het geeft je overdag de privacy die je wenst, ‘s avonds met verlichting aan in huis iets minder. De semi-transparante duettes filtert het zonlicht, houdt warmte tegen en maakt je kamer sfeervol.

Plissés

Onze semi-transparante plissés geven je privacy, maar laten voldoende licht door in je kamer. Met deze semi-transparante versie van plissés is het lastig om van buiten naar binnen kijken, mits het overdag is. Als het binnen donker is en je hebt een lamp aan, is het wel iets anders. De semi-transparante plissé filtert het zonlicht en maakt je kamer sfeervol.

Rolgordijnen

De semi-transparante rolgordijnen bieden bescherming tegen inkijk en ze werken, door hun decoratieve effect, sfeerverhogend. Uiteraard hebben we een ruime keuze in kleur en dessins.

Multishades / duo-rolgordijnen

Multishades bestaan uit 2 delen die over elkaar heen schuiven. Het ene deel is transparant, het andere semi-transparant. Zo krijg je veel lichtinval en toch je nodige privacy. Met deze multishades kun je veel variaties creëren.

Vouwgordijnen

Met deze stofvariant krijg je toch volop licht in je huis, maar kun je niet naar binnen of naar buiten kijken. Sfeervolle vouwgordijnen met diverse opties in kleuren. Mooi in combinatie met dezelfde stof overgordijnen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen komen met hun semi-transparante stof het beste tot zijn recht. Zo heb je toch voldoende licht in huis, terwijl je het wel afsluit. Voor sfeer, privacy en toch licht in huis zijn onze paneelgordijnen ideaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Al onze semi-transparante raamdecoratie zijn van de merken Luxaflex®, LOOKin en ons eigen Thuisin collectie. Kom in onze winkel voor meer inspiratie en laat je informeren over alle opties die mogelijk zijn.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging