Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Sigma Air Pure

Gezien op TV: muurverf die schadelijke stoffen in je huis zuivert tot wel 70 %. Dat is de Sigma Air Pure!

Sigma Air Pure

Sigma heeft een nieuw revolutionair product op de markt gebracht: Sigma Air Pure. Een muurverf die de binnenlucht zuivert van schadelijke stoffen. Wist je dat binnenlucht tot wel 10 keer meer vervuild is dan buitenlucht? Dat komt door de schadelijke stoffen die onder andere in bouwmaterialen en (nieuwe) meubels zit. Doordat wij meer tijd binnenshuis doorbrengen, is de kans dat wij die schadelijke stoffen binnen krijgen groot. Daar is nu een oplossing voor: Sigma Air Pure. Dé supermatte biobased muurverf die de binnenlucht zuivert.

De schadelijke stof formaldehyde zie je niet. En in verhoogde concentratie kan hij aanleiding geven tot geïrriteerde slijmvliezen en in het ergste geval klachten van astma.

Het schilderen van de muren met Sigma Air Pure zuivert de lucht tot wel 70% en leidt voor gedurende vele jaren tot een beter binnenklimaat.

Air Pure in de winkel

Meer weten over Sigma Air Pure? Kom dan naar één van onze winkels. De verf is verkrijgbaar in 2,5 liter, 5 liter en 10 liter emmers én mengbaar in verschillende kleuren.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging