Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1548 beoordelingen van klanten.

Top down – bottom up

Bij de top down - bottom up variant kan je duettes en plissés zowel vanaf de bovenkant als de onderkant bedienen. Hang ze hoog, laag of in het midden en kies voor afwisseling bij ieder raam voor een speels effect.

Boven, beneden of in het midden

De top-down is een model dat bedienbaar is van boven naar beneden. Aan de bovenkant kan het licht zo vrijelijk door het raam naar binnenstromen, terwijl bij de onderzijde het licht juist wordt getemperd.

De bottom-up uitvoering is net tegengesteld; de raamdecoratie wordt bediend van onder naar boven, dus boven gesloten en onder geopend.

Een middenpositie kan natuurlijk ook: boven en onder wordt het licht doorgelaten, in het midden hangt de raamdecoratie. Een top down – bottom up principe is van toepassing op onze duettes, plissés en vouwgordijnen.

Onder andere Luxaflex® en ons eigen merk heeft dit principe van raamdecoratie posities ontworpen. Qua bediening kan je kiezen als het gaat om een koord of ketting, of met het Literise® systeem. Daarmee bedien je je raamdecoratie met 1 vinger. Elektrisch je raamdecoratie bedienen in deze posities kan ook met o.a. Powerview® van Luxaflex®.

Afwisseling

Of je je raamdecoratie voor meerdere ramen in je ruimte nu allemaal op de gelijke hoogte hangt, of allemaal verschillend. Alles is mogelijk met de top down – bottom up optie. De afwisseling hierin maakt het spannend. Bij volledige privacy of duisternis sluit je ze volledig. Wil je privacy, maar wel voldoende licht. Laat ze dan tot het midden hangen of in het midden. Maximaal genieten van het licht? Trek ze dan helemaal op, of laat ze hangen aan de onderkant van het kozijn.

Patronen en kleuren

Top down – bottom up raamdecoratie heb je, net als alle varianten van duettes, plissés en vouwgordijnen, in verschillende kleuren of patronen. Laat je inspireren in onze winkel en vraag naar alle mogelijkheden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging