Totaalinrichting

Thuisin is er voor iedereen die op zoek is naar nieuwe woninginrichting. Voor je nieuwbouw woning, of je bestaande jaren 30 huis: wij hebben de producten en diensten die je kan gebruiken!

Totaalinrichting bij Thuisin

Je hebt net een nieuw huis gekocht, of je gaat je bestaande woning eens flink onder handen nemen. Oftewel, je bent op zoek naar een winkel waar je meer dan alleen een rolgordijntje kunt krijgen. Want naast dat rolgordijntje (of andere raambekleding), is een nieuwe vloer ook geen overbodige luxe. En die nieuw aangesmeerde muren hebben ook kleur en/of behang nodig. Thuisin is die winkel. Wij hebben alles voor jouw complete woninginrichting. Met daarbij ook nog de ontzorging. Je hoeft zelfs niets in te meten, geen vloeren te leggen en geen kwast aan te raken. Dat doen wij voor je. En wist je dat Thuisin zelfs zakelijke projecten verzorgt?

Alles over de totaalinrichting van Thuisin lees je hier, speciaal gericht op de grootste facetten van jouw nieuwe of verbouwde woning.

Onze topservice

Totaalinrichting voor je vloer

De basis van je woning is de vloer, dus zorg voor een goede vloer waar je nog jaren mee kunt. Thuisin heeft een ruime keuze aan vloeren voor iedere woning én voor iedere kamer in je woning. Of je nu kiest voor een strakke marmoleum vloer in de woonkamer, of een warme houtlook pvc vloer in je werkkamer. Zelfs tapijt op je slaapkamer is voor ons geen probleem. Kleur, structuur, functionaliteit & trends; daar ga je je keuze uit maken en wij helpen je daarbij. In onze winkel zie je de vloeren, voel je de vloeren en geven we je advies over welke vloer het beste bij jou en je woning past. Inclusief afwerking zoals de plintjes en onderhoudsmiddelen.

Heb je uiteindelijk een keuze gemaakt, dan komen we de vloer bij je leggen. Eventueel verwijderen we de oude vloer en zorgen we voor een goede ondergrond. Je hoeft zelf niet de handen uit de mouwen te steken, dat doen wij. Ontzorging voor alle vloeren in jouw woning.

Bekijk onze vloeren

Totaalinrichting voor je ramen

Privacy, zonwering, sfeer, aankleding: zo maar wat redenen om te kiezen voor raambekleding. Ook uit raambekleding heb je verschillende keuzes, namelijk gordijnen of raamdecoratie. Nu zal het vanzelfsprekend zijn dat je daar alle keuzes in kunt maken bij Thuisin. Functionaliteit is als het gaat om je raambekleding heel belangrijk. In je slaapkamer ga je voor verduistering en sfeer, maar in de woonkamer is het meer gericht op privacy, zonwering en sfeer. Vergeet de keuken en de badkamer niet, waar het vaak vochtig is en je moet letten op het materiaal. Bij Thuisin kies je wat je nodig hebt, mooi vind en krijg je advies over wat handig is voor welke ruimte.

Als je je keuze hebt gemaakt komen we de maten bij je inmeten en als de bestelling bij ons binnen is monteren we het voor je. Of je nu hebt gekozen voor handbediening of elektrische raamdecoratie en gordijnen, jij hoeft er niets voor te doen.

Bekijk alle raamdecoratie

Totaalinrichting voor je wanden en kozijnen

Ieder huis heeft weleens een nieuw likje verf nodig. Of het nu je binnenmuren zijn, je houtwerk in huis of je kozijnen buitenshuis. Thuisin heeft liters verf van diverse hoogwaardige merken. Advies op het gebied van verf geven we je natuurlijk in onze winkel. Als het gaat om smaak qua kleur, dan bepaal jij: wij mengen het wel voor je. Toch niet schilderen, maar liever behangen? Dat kan ook. Met ruim 100 collecties behang zit er vast iets tussen wat bij je past. En ben je zelf niet zo handig? Een optie voor behang- en/of schilderservice is altijd bespreekbaar.

Alles over behang

Onze totaalinrichtingen

Binnenkijken bij Annemarie & Sjaak

Al járen komen Annemarie & Sjaak bij Thuisin. Vaak voor een potje verf. Maar nu voor een bijna volledige nieuwe inrichting. Met een top ontwerp, inclusief…

Bekijk project
1
7