Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Transparante raamdecoratie

Wil je voldoende licht in je kamer? Kies dan voor transparante raamdecoratie. De transparante stoffen zijn verkrijgbaar voor duettes, plissés, rolgordijnen, multishades en voor vouw- en paneelgordijnen. Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Duettes

Transparante duettes geven je voldoende licht in huis én je hebt enorm zicht naar buiten. Het geeft je hierdoor wel iets minder privacy, maar de transparante duettes filtert wel het zonlicht en maakt je kamer sfeervol.

Plissés

Voor de transparante plissés geldt hetzelfde als voor de duettes. Een lichtdoorlatende stof die je kamer sfeervol aankleedt. In verschillende kleuren verkrijgbaar, zelfs met patronen voor een speels effect.

Rolgordijnen

Een transparant rolgordijn werkt sfeerverhogend. Het licht van buiten wordt gewoon doorgelaten. Uiteraard hebben we een ruime keuze in kleur en dessins.

Multishades / duo-rolgordijnen

Net als de rolgordijnen, zijn onze multishades ook verkrijgbaar met transparante stof. Als je van veel licht in je huis houdt, is deze multishade dé oplossing voor jou!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan je kamer. Ook al zal je vouwgordijnen vaker semi-transparant of verduisterend zien, je hebt ze ook in transparante vormen. In vele kleuren verkrijgbaar en toepasbaar voor ieder raam. Mooi in combinatie met overgordijnen in dezelfde stof.

Paneelgordijnen

Veel licht en doorzicht, maar toch de gezelligheid van een paneelgordijn. Dat kan met de transparante versie van de paneelgordijnen. Zo heb je toch een afscheiding van buiten en binnen, zonder veel licht te verliezen.

Al onze transparante raamdecoratie zijn van de merken Luxaflex®, LOOKin en ons eigen Thuisin collectie. Kom in onze winkel voor meer inspiratie en laat je informeren over alle opties die mogelijk zijn.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging