Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor je slaapkamer. Laat je verduisterende gordijnen op maat maken bij Thuisin. Wij komen bij je thuis inmeten en hangen de op maat gemaakte verduisterende gordijnen bij je thuis op.

Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen zijn gordijnen die een dikke stof hebben en vaak donkerder gekleurd zijn. Ze zorgen voornamelijk voor verduistering, wat ideaal is voor de slaapkamer. Aangezien geen enkel raam hetzelfde is en geen enkel plafond van dezelfde hoogte, kan je voor het mooiste resultaat je verduisterde gordijnen op maat laten maken, want precies passende verduisterende gordijnen staan het mooist. En dat kan bij Thuisin. Zo weet je zeker dat jouw gekozen gordijnen precies passen voor jouw ramen. Het is geen standaard afmeting die je zelf moet bijknippen en naaien, dat doen wij voor je. De reden om je verduisterende gordijnen op maat te laten maken door Thuisin.

Verduisterende gordijnen laten inmeten

Voor het beste resultaat komt Thuisin bij jou thuis om je ramen en deuren voor je verduisterende gordijnen op te meten. Zo weten we precies hoe lang en breed de verduisterende gordijnen moeten zijn. Zeker voor een slaapkamer, die vaak iets kleiner is, is het goed om gordijnen te hangen die mooi hangen. Daarom houden we ook rekening met welke plooi je de gordijnen voor je ramen wilt hangen. Of misschien kies je wel voor een gordijnen met stang met ringen. Als we de exacte maten weten, bestellen wij je gekozen verduisterende gordijnstoffenen komen wij op een afgesproken tijdstip deze voor je ophangen. Wil jij je verduisterende gordijnen op maat laten maken met de zekerheid dat ze ook goed voor je ramen hangen? Kom dan naar Thuisin.

Gordijnen op maat laten maken – varianten

Bij Thuisin kan je alle gordijnen op maat laten maken, niet alleen je verduisterende gordijnen. We hebben verschillende stoffen in ons assortiment, zoals in-betweens, overgordijnen en vitrages. Verduisterende gordijnen zijn, zoals al eerder aangegeven, fijn voor op de slaapkamer, net als overgordijnen. Deze zijn gemaakt van een dikkere stof. Die dikke stof laat geen licht binnen. Hoe donkerder de stof, hoe donkerder de kamer. Nog een voordeel is dat deze gordijnen goed isoleren. Door de dikke stof komt eventuele tocht van de ramen niet in je kamer. In de zomer is een overgordijn en een verduisterend gordijn handig om de zon en zo ook de warmte te weren.

Of je ramen of deuren nu extreem hoog of breed zijn, wij maken alle opties met verschillende gordijnstoffen precies voor je op maat.

Kijk hier voor onze totale collectie gordijnen, of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging