Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Thuisin de Vakman

Onze medewerkers staan voor je klaar in Utrecht. Kom langs!

Kom langs bij Thuisin de Vakman in Utrecht

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin de Vakman in Utrecht. Wij zorgen voor een perfecte basis met onze behang en verf collectie. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van een keuze behang en weten alles over verf. Wij zijn niet voor niets de behang&verf specialist van de omgeving Utrecht. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf & behang. Van gerenommeerde merken als Flexa, Sigma en Sikkens.

Thuisin de Vakman
Burgemeester Reigerstraat 60
3581 KV
Utrecht
Vragen?
Bellen 0302516965
Mailen
Openingstijden
Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Utrecht

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin de Vakman in Utrecht of bestel direct online.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Utrecht of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Projecten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf De Bilt naar Thuisin de Vakman (Burgemeester Reigerstraat 60, 3581 KV Utrecht)

  • Komend uit de richting De Bilt rij je op de N237 naar Utrecht. Neem op de rotonde de 3e afslag en vervolg je weg naar de Museumlaan. Bij de volgende rotonde neem je de 3e afslag op de rotonde richting de Maliebaan. Sla als laatste linksaf naar de Burgemeester Reigerstraat. Je vindt ons aan de linkerkant.

Vanaf Bunnink naar Thuisin de Vakman (Burgemeester Reigerstraat 60, 3581 KV Utrecht)

  • Vanuit de richting Bunnik ga je naar deN411 richting Vechten/ Maarschalkerweerd/ Utrecht.. Sla linksaf naar de Koningsweg en daarna rechtsaf naar de  Vervolg je weg en sla dan rechtsaf naar de Julianalaan. Neem op de rotonde de 2e afslag en vervolg de weg naar het Wilhelminapark. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Burgemeester Reigerstraat. Je vindt ons dan aan de rechterkant.

Vanaf Maarssen naar Thuisin de Vakman (Burgemeester Reigerstraat 60, 3581 KV Utrecht)

  • Vanuit Maarssen ga je over de N230 richting Overvecht/ Utrecht. Volg deze tot de A27. Rij verder over de Ring Utrecht en neem op de rotonde de afslag Sartreweg. Neem op de rotonde de 2e  Weg vervolgen naar de Museumlaan. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Maliebaan. Sla linksaf naar de Burgemeester Reigerstraat. Hier vindt je ons aan de linkerkant.

Vanaf Harmelen naar Thuisin de Vakman (Burgemeester Reigerstraat 60, 3581 KV Utrecht)

  • Ga vanuit Harmelen over de A12 richting Utrecht. Volg de borden voorAmersfoort/Arnhem/Houten/A12. Hou rechts aan, rij door op de Afslag 18 en volg de borden Hoograven/Lunetten/Houten/Nieuwegein. Neem op de rotonde de 3e afslag op de Waterlinieweg richting Hoograven/Lunetten. Neem de afslag richting Galgenwaard, volg de linkerrijstrook om schuin linksaf te slaan naar het  Na ongeveer 650 meter sla je linksaf naar de Kelvinstraat. Je vindt ons dan aan de rechterkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9313131313131 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging