Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1446 beoordelingen van klanten.

Thuisin Ridderkerk

Welkom bij Thuisin Ridderkerk. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar in onze winkel.

Op dit moment wordt onze winkel verbouwd en is deze gesloten. Medio april gaan we weer open!

Kom langs in Ridderkerk

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Ridderkerk in natuurlijk Ridderkerk. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel.

Thuisin Ridderkerk
Noordenweg 69
2984 AG
Ridderkerk
Vragen?
Bellen 0180-496767
Mailen
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30 uur
Woensdag09:00 - 17:30 uur
Donderdag09:00 - 17:30 uur
Vrijdag09:00 - 17:30 uur
Zaterdag09:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

Op dit moment wordt onze winkel verbouwd en is deze gesloten. Medio april gaan we weer open!

Assortiment Ridderkerk

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Ridderkerk dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Ridderkerk.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Ridderkerk of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Ridderkerk of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Ridderkerk!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Ridderkerk.

Meer weten

Kasten op maat

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben. Daarom maken wij graag voor jou de perfecte kast. Laat je kast uittekenen in onze winkel in Ridderkerk.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Ridderkerk. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Ridderkerk heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Van Rotterdam naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Vertrek vanuit Rotterdam richting het Oosten naar de S100/Pompenburg. Houd rechts aan en rij door op de S100/Goudesingel. Volg de twee linker rijstroken om linksaf te slaan naar de S107/Boerengatsluisbrug/Maasboulevard. Houd links aan om door te rijden in de richting van de Abram van Rijckevorselweg en volg deze weg. Neem op het Kralingseplein de eerste afslag naar de oprit van de A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam Zuid. Neem afrit A15 richting Ridderkerk/Zierikzee/Europoort. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Ridderkerk, vervolg op de A38. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Rotterdamseweg. Sla na 1.5 km. rechtsaf naar de Donkerslootweg en weer de eerste afslag naar rechts de Havenstraat op. Vervolg op de Noordenweg en je vindt ons hier aan de linkerkant.

Van Barendrecht naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Vanuit Barendrecht ga je richting het Noord-Oosten via de Verbindingsweg naar Ridderkerk. Je vervolgt de route op de Populierenlaan, bij de eerste twee rotondes rechtdoor. Op de derde rotonde neem je de eerste afslag richting de Sportlaan. Neem de derde afslag rechts naar de Kievitsweg, direct weer rechtsaf bij de T-splitsing. Aan het eind van de Kievitsweg sla je rechtsaf en bij de splitsing houd je links aan de Ringdijk op. Ga weer links naar de Noordenweg, je vindt ons aan de rechterkant van deze weg.

Van Hendrik-Ido-Ambacht naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Ga richting het Noord-Oosten op de Antoniuslaan, ga rechtdoor over één rotonde. Vervolg op de Antoniuslaan naar de Noordeinde. Neem op de rotonde de tweede aflsag naar het Noordeinde. Sla na 200 m. rechtsaf naar de Nijverheidsweg en vervolg weer naar Noordeinde. Neem vervolgens de aflsag links naar de N915 en sla aan het einde rechtsaf naar de Rotterdamseweg. Neem de tweede afslag links naar de Donkerslootweg en daarna de eerste rechts naar de Havenstraat. Vervolg de weg naar de Noordenweg, hier vind je ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8492392807746 op basis van 1446 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging