Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1748 beoordelingen van klanten.

Thuisin Ridderkerk

Onze winkel is geopend voor private shopping. Ook zijn er andere opties:
- Voor verf of behang; bel of mail ons over bestellingen. Onze gegevens staan hieronder.
- Onze meet- en montageservice en daarbij horende afspraken gaan gewoon door.
- Advies aan huis; we komen graag bij je langs voor (interieur)advies.
- Persoonlijke afspraak? Live of via videobellen? Bel, mail of Whatsapp ons!

Hopelijk tot snel!

Kom langs in Ridderkerk

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Ridderkerk in natuurlijk Ridderkerk. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over bijvoorbeeld laminaatvloeren van Berry Alloc. Deze laminaatvloeren zijn in allerlei motieven te vinden, van hout tot tegels en zelfs in een visgraatmotief. Laminaat heeft goede eigenschappen, want deze vloeren zijn namelijk makkelijk te installeren en eenvoudig in onderhoud. Liever een pvc vloer? Thuisin Ridderkerk heeft ook een collectie pvc vloeren van Moduleo. Deze LayRed vloer leg je eenvoudig over een reeds bestaande vloer. Je hoeft deze namelijk niet te egaliseren. Er zit en speciale laag onder de LayRed vloer, die zorgt voor een snelle plaatsing en flinke geluiddemping. Liever nieuwe raamdecoratie? Ook daarvoor ben je bij Thuisin Ridderkerk aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie van LOOKin. Van duettes tot plissés en van jaloezieën tot rolgordijnen en zelf horren, voor ieder wat wils! Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Tot ziens in onze winkel!

Thuisin Ridderkerk
Noordenweg 69
2984 AG
Ridderkerk
Vragen?
Bellen 0180-496767 + Whatsapp 06-41833403
Mailen
Openingstijden
Maandag 07:30 - 17:30
Dinsdag 07:30 - 17:30
Woensdag 07:30 - 17:30
Donderdag 07:30 - 17:30
Vrijdag 07:30 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Assortiment Ridderkerk

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor laminaat? Kom gerust eens langs in onze winkel in Ridderkerk dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Categorieën

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Ridderkerk.

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Ridderkerk.

Meer weten

Categorieën

Verf - Ophalen en bezorgen

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Ridderkerk of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Ridderkerk of bestel direct online.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin Ridderkerk. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Ridderkerk heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Van Rotterdam naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Vertrek vanuit Rotterdam richting het Oosten naar de S100/Pompenburg. Houd rechts aan en rij door op de S100/Goudesingel. Volg de twee linker rijstroken om linksaf te slaan naar de S107/Boerengatsluisbrug/Maasboulevard. Houd links aan om door te rijden in de richting van de Abram van Rijckevorselweg en volg deze weg. Neem op het Kralingseplein de eerste afslag naar de oprit van de A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam Zuid. Neem afrit A15 richting Ridderkerk/Zierikzee/Europoort. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Ridderkerk, vervolg op de A38. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Rotterdamseweg. Sla na 1.5 km. rechtsaf naar de Donkerslootweg en weer de eerste afslag naar rechts de Havenstraat op. Vervolg op de Noordenweg en je vindt ons hier aan de linkerkant.

Van Barendrecht naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Vanuit Barendrecht ga je richting het Noord-Oosten via de Verbindingsweg naar Ridderkerk. Je vervolgt de route op de Populierenlaan, bij de eerste twee rotondes rechtdoor. Op de derde rotonde neem je de eerste afslag richting de Sportlaan. Neem de derde afslag rechts naar de Kievitsweg, direct weer rechtsaf bij de T-splitsing. Aan het eind van de Kievitsweg sla je rechtsaf en bij de splitsing houd je links aan de Ringdijk op. Ga weer links naar de Noordenweg, je vindt ons aan de rechterkant van deze weg.

Van Hendrik-Ido-Ambacht naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Ga richting het Noord-Oosten op de Antoniuslaan, ga rechtdoor over één rotonde. Vervolg op de Antoniuslaan naar de Noordeinde. Neem op de rotonde de tweede aflsag naar het Noordeinde. Sla na 200 m. rechtsaf naar de Nijverheidsweg en vervolg weer naar Noordeinde. Neem vervolgens de aflsag links naar de N915 en sla aan het einde rechtsaf naar de Rotterdamseweg. Neem de tweede afslag links naar de Donkerslootweg en daarna de eerste rechts naar de Havenstraat. Vervolg de weg naar de Noordenweg, hier vind je ons aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8844393592677 op basis van 1748 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging