Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Contact

Routebeschrijving

Van Rotterdam naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Vertrek vanuit Rotterdam richting het Oosten naar de S100/Pompenburg. Houd rechts aan en rij door op de S100/Goudesingel. Volg de twee linker rijstroken om linksaf te slaan naar de S107/Boerengatsluisbrug/Maasboulevard. Houd links aan om door te rijden in de richting van de Abram van Rijckevorselweg en volg deze weg. Neem op het Kralingseplein de eerste afslag naar de oprit van de A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam Zuid. Neem afrit A15 richting Ridderkerk/Zierikzee/Europoort. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Ridderkerk, vervolg op de A38. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Rotterdamseweg. Sla na 1.5 km. rechtsaf naar de Donkerslootweg en weer de eerste afslag naar rechts de Havenstraat op. Vervolg op de Noordenweg en je vindt ons hier aan de linkerkant.

Van Barendrecht naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Vanuit Barendrecht ga je richting het Noord-Oosten via de Verbindingsweg naar Ridderkerk. Je vervolgt de route op de Populierenlaan, bij de eerste twee rotondes rechtdoor. Op de derde rotonde neem je de eerste afslag richting de Sportlaan. Neem de derde afslag rechts naar de Kievitsweg, direct weer rechtsaf bij de T-splitsing. Aan het eind van de Kievitsweg sla je rechtsaf en bij de splitsing houd je links aan de Ringdijk op. Ga weer links naar de Noordenweg, je vindt ons aan de rechterkant van deze weg.

Van Hendrik-Ido-Ambacht naar Thuisin Ridderkerk (Noordenweg 69, 2984 AG Ridderkerk)

  • Ga richting het Noord-Oosten op de Antoniuslaan, ga rechtdoor over één rotonde. Vervolg op de Antoniuslaan naar de Noordeinde. Neem op de rotonde de tweede aflsag naar het Noordeinde. Sla na 200 m. rechtsaf naar de Nijverheidsweg en vervolg weer naar Noordeinde. Neem vervolgens de aflsag links naar de N915 en sla aan het einde rechtsaf naar de Rotterdamseweg. Neem de tweede afslag links naar de Donkerslootweg en daarna de eerste rechts naar de Havenstraat. Vervolg de weg naar de Noordenweg, hier vind je ons aan de linkerkant.

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 831 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging