Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Thuisin Tilburg

Kom langs in onze winkel in Tilburg, we staan voor je klaar.

Kom langs bij Thuisin Tilburg

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin Tilburg in Berkel Enschot. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons assortiment van behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®Moduleo en Akzo Nobel. Thuisin Tilburg is een filiaal van Thuisin Ernes in Den Bosch. Voor het volledige assortiment, met specialisme in vinyl- en marmoleumvloeren, en ook voor verf, horren en buitenzonwering nodigen we je graag uit aan de Reitscheweg 2 in Den Bosch.

Thuisin Tilburg
Bosscheweg 37
5056 KA
Berkel - Enschot
Vragen?
Bellen 0135336333
Mailen
Openingstijden
Maandag 10:00-17:30
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-17:30
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00

Assortiment Berkel - Enschot

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Berkel Enschot dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin Tilburg.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behangbenodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin Tilburg in Berkel Enschot of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Berkel Enschot!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Tilburg in Berkel Enschot

Meer weten

Categorieën

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin Tilburg 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs Thuisin Tilburg in Tilburg. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Projecten

Contact

Routebeschrijving

Vanaf Tilburg naar Thuisin Tilburg (Bosscheweg 37, 5056 KA, Berkel Enschot)

  • Vanaf Tilburg vertrek je naar het oosten naar de Bosscheweg. Deze volg je richting Berkel Enschot, over de N261 heen. Op de streepstraat sla je rechtsaf en vrijwel direct weer linksaf en vervolg je op de Bosscheweg. Je vindt ons na ca. 30 meter aan de rechterkant.

Vanaf Oisterwijk naar Thuisin Tilburg (Bosscheweg 37, 5056 KA, Berkel Enschot)

  • Neem vanuit Oisterwijk de Bosweg naar het Noord-Westen. Sla linksaf naar de Graaf Bernadottelaan en na 300 meter rechtsaf naar de Baerdijk. Bij de rotonde neem je de derde afslag naar de Burgemeester Vogelslaan. Bij de volgende rotonde de eerste afslag naar de Moergestelseweg en dan op de derde rotonde de derde afslag naar de Tilburgseweg. Deze weg vervolg je naar de Heukelomseweg. Op de rotonde neem je de derde afslag naar de oprit richting de A65 en na 100 meter sla je rechtsaf naar de Bosscheweg. Je vindt Thuisin Tilburg na 400 meter aan de linkerkant.

Vanaf Kaatsheuvel naar Thuisin Tilburg (Bosscheweg 37, 5056 KA, Berkel Enschot)

  • Vanuit de omgeving van Kaatsheuvel volg je de N261 naar Berkel Enschot. Vervolgens neem je afslag Tilburg Noord naar N261 richting Tilburg-Noord / Eindhoven. Sla linksaf naar de Burgemeester Letschertweg / N261. Na 5 kilometer sla je rechtsaf naar de Koningsoordlaan en op de rotonde de eerste afslag naar de Zwartrijt. Bij de Enschotstebaan ga je linksaf en na 650 meter rechtsaf om op de Enschotsebaan te blijven. Op de Kerkstraat ga je naar rechts en na 550 meter weer links naar de Bosscheweg. Je vindt onze winkel aan de rechterkant.

Vanaf Goirle naar Thuisin Tilburg (Bosscheweg 37, 5056 KA, Berkel Enschot)

  • Vanuit Goirle volg je de A58, bij de splitsling hou je links aan en rij je door op de A65 richting Tilburg-Noord / Oisterwijk / ‘s Hertogenbosch. Neem afslag 2 Berkel-Enschot. Op de rotonde neem je de eerste afslag en op de volgende rotonde de derde afslag naar de oprit richting A65 / Breda / Eindhoven. Na 100 meter sla je rechtsaf naar de Bosscheweg, hier vind je ons na 400 meter aan de linkerkant.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9291139240506 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging