Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Thuisin Van den Berg

Je bent van harte welkom in onze winkel in Leerdam, hopelijk tot snel!

Kom langs bij Thuisin van den Berg in Leerdam

Thuisin van den Berg in Leerdam dé woninginrichter van de regio! Wij hebben een ruime collectie verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen. Laat je inspireren op onze site en we zien je graag in de winkel terug. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van je keuzes. Of het nou gaat om een vloer, raamdecoratie of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij je mee in het assortiment dat wij bieden.

Onze interieurstylisten begeleiden je graag naar een vernieuwend en verrassend interieur. Dit kan al met een kleine aanpassing of voor een compleet project. En heb je zelf geen tijd of ben je niet zo handig? Wij nemen graag de uitvoering van je over. Onze winkel bestaat alweer ruim 40 jaar, voorheen onder de naam Decohome, maar nu met Thuisin zijn wij klaar voor de toekomst!

Thuisin Van den Berg
Tiendweg 41
4142 EH
Leerdam
Vragen?
Bellen 0345632266
Mailen
Openingstijden
Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Assortiment Leerdam

Vloeren

Met een vloer van Thuisin kies je voor topkwaliteit. Wij hebben enorm veel keuze in soorten vloeren. Kies je voor pvc of toch liever voor tapijt? Kom gerust eens langs in onze winkel in Leerdam dan vertellen we je graag alles over de verschillende vloeren.

Meer weten

Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt zonwering, geeft privacy en het isoleert waar nodig. Maar raamdecoratie is bovenal een sfeervolle oplossing voor de ramen in je woning. Van vouwgordijn tot shutters, van duettes tot rolgordijnen; er is meer mogelijk dan je denkt. Ontdek de collectie bij Thuisin van den Berg in Leerdam.

Meer weten

Verf

Op zoek naar verf? Of je nu de muren een frisse kleur gaat geven, of je kozijnen (binnen of buiten) opnieuw wil lakken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel in Leerdam of bestel je producten gemakkelijk online.

Meer weten

Behang

Een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer. Met behang kun je ontzettend veel sfeer aanbrengen in je woning. Wij hebben dan ook ontzettend veel keuze in behang en behang benodigdheden. Dus kom langs bij Thuisin van den Berg in Leerdam of bestel direct online.

Meer weten

Gordijnen

Wij zijn hét adres voor alles op het gebied van gordijnen, voiles en inbetweens. Gordijnen brengen sfeer in je woning. Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel in Leerdam!

Meer weten

Horren

Wij hebben diverse soorten horren, dus voor elk raam en deur is wel een geschikte oplossing te vinden. Uiteraard meten we ook graag bij je in en monteren we de horren op de juiste plek. Horren vind je bij Thuisin Van den Berg in Leerdam.

Meer weten

Categorieën

Service & Ontzorging

Naast een ruim assortiment, bieden wij je ook een aantal diensten. Thuisin van den Berg heeft 'alles onder 1 dak', van meet & montage service, tot het geven van volledig interieuradvies. Allerlei diensten die van jouw huis een echt thuis maken.

Meer weten

Interieuradvies

Op zoek naar inspiratie, of heb je interieuradvies nodig wat geheel gericht op je eigen stijl? Kom dan langs bij Thuisin van den Berg in Leerdam. Wij adviseren je van a tot z op het gebied van interieur.

Meer weten

Contact

Routebeschrijving

Vanuit Tiel naar Thuisin Van den Berg Leerdam (Leerdam, Tiendweg 41)

 • Voeg in op de A15 richting Gorinchem/Rotterdam.
 • Blijf op de A15 tot afslag 29-Leerdam, Neem afslag 29-Leerdam richting Leerdam/Herwijnen/Vuren.
 • Sla rechtsaf naar de N848. Vervolg de weg voor 4,2 kilometer, ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zeiving/de N848.
 • Vervolg de weg na 450 meter links af slaan naar de Tiendweg en vervolg de weg voor 800 meter. Na 800 meter vind je Thuisin Van den Berg Leerdam aan je linker hand.

Vanuit De Waluwe naar Thuisin Van den Berg Leerdam (Leerdam, Tiendweg 41)

 • Voeg in op de A2 richting Utrecht. Na 6,6 kilometer neem de 2e rijstrook van rechts om de afrit A15/E 31 te nemen richting Nijmegen/Tiel.
 • Na 300 meter houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor E31/A15/Gorinchem/Rotterdam en voeg in op de A15/de E31.
 • Na 10,6 kilometer neem afslag 29-Leerdam richting Leerdam/Herwijnen/Vuren.
 • Sla rechtsaf naar de N848. Vervolg de weg voor 4,2 kilometer, ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zeiving/de N848. Vervolg de weg na 450 meter links af slaan naar de Tiendweg en vervolg de weg voor 800 meter. Na 800 meter vind je Thuisin Van den Berg Leerdam aan je linker hand.

Vanuit Nieuwegein naar Thuisin Van den Berg Leerdam (Leerdam, Tiendweg 41)

 • Voeg in op de A2 bij afslag 10-Nieuwegein-zuid richting Vianen. Na 8.4 kilometer neem afslag 12-Everdingen richting Everdingen/Leerdam.
 • Neem op de rotonde de 3e afslag op de Provincialeweg/de N484 richting Everdingen/Utrecht.
 • Volg de N484 voor 5 kilometer, tijdens deze 5 kilometer kom je 5 rotondes tegen, deze ga je allemaal rechtdoor.
 • Bij de 6de rotonden ga je rechtsaf, over het spoor heen. Na 300 meter sla rechtsaf van de Tiendweg. Na 750 meter vind je Thuisin Van den Berg Leerdam aan je linker hand.

Vanuit Dordrecht naar Thuisin Van den Berg Leerdam (Leerdam, Tiendweg 41)

 • Vertrek vanaf de Crayensteynstraat naar de Eemkerkstraat. De Eemkerkstraat gaat over in de Provincialeweg.
 • Na één kilometer sla rechtsaf de N3 op. Na 4,3 kilometer volg de 2 rechterrijstroken om in te voegen op de A15 richting Gorinchem.
 • Volg de A15 voor 26,8 kilometer. Neem afslag 29-Leerdam richting Leerdam/Herwijnen/Vuren. Sla rechts af naar de N848.
 • Vervolg de weg voor 4,2 kilometer, ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zeiving/de N848.
 • Vervolg de weg na 450 meter links af slaan naar de Tiendweg en vervolg de weg voor 800 meter. Na 800 meter vind je Thuisin Van den Berg Leerdam aan je linker hand.

Vanuit Rotterdam naar Thuisin Van den Berg Leerdam (Leerdam, Tiendweg 41)

 • Voeg in op de A16 afslag 25- Capelle a/d IJssel. Houd links aan, volg de borden voor A16/Ring Rotterdam/Dordrecht en voeg in op de A16.
 • Na 3,3 kilometer Volg de 2 rechterrijstroken om in te voegen op de A15 richting Gorinchem/Nijmegen/E31.
 • Na 38 kilometer Neem afslag 29-Leerdam richting Leerdam/Herwijnen/Vuren Sla rechts af naar de N848.
 • Vervolg de weg voor 4,2 kilometer, ga bij de rotonde rechtdoor naar de Zeiving/de N848.
 • Vervolg de weg na 450 meter links af slaan naar de Tiendweg en vervolg de weg voor 800 meter. Na 800 meter vind je Thuisin Van den Berg Leerdam aan je
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging