Click Marmoleum

Een click variant van marmoleum, waarbij je gemakkelijk een vloer in tegels of stroken kan leggen. Antistatisch, duurzaam en mee te verhuizen naar je nieuwe woning.

Marmoleum Click

Wat zijn de eigenschappen van click marmoleum?
  • De Marmoleum Click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag.
  • Met 23 kleurmogelijkheden maak je van al je creatieve dromen werkelijkheid.
  • Marmoleum Click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën.
  • Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten.
  • Ga je verhuizen? Dan kan je de clickmarmoleum gewoon meenemen.

Bij Thuisin hebben wij marmoleum vloeren van het bekende A-merk in het assortiment: Forbo. Onze vakmannen kunnen ook de vloer bij je thuis leggen wanneer je dat graag wilt. Zo weet je zeker dat je nieuwe vloer er strak bij ligt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stille, duurzame vloer bij jou in huis? Kom dan naar de winkel voor inspiratie en vrijblijvend advies!

Kom naar de winkel

Inspiratie rond marmoleum vloeren

Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zo de product uit…
Marmoleum is de merknaam van het linoleum dat door Forbo wordt geproduceerd. Marmoleum, ook wel linoleum genoemd is verkrijgbaar in banen (vanaf de rol) en als click-variant, net zoals laminaat.
Op zoek naar een kwaliteit vloer? Dan zijn Forbo marmoleum of linoleum vloeren een goede keuze. Naast dat deze strakke vloeren passen in een onderhoudsarm interieur, zijn ze ook zeer duurzaam.…

Veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Marmoleum Click bestaat uit losse blokken die je in elkaar kunt clicken als een laminaatvloer. Hiermee kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren en creëer je een vloer met dezelfde eigenschappen als een Marmoleumvloer.

Marmoleum Modular bestaat uit 6 verschillende formaten en 60 verschillende kleuren. Hiermee leg je bijvoorbeeld een klassieke visgraat, maar je kan ook meerdere vormen en kleuren combineren.

Allereerst op de kleur natuurlijk, want die zie je altijd! Marmoleum is in heel veel kleuren(combinaties) verkrijgbaar. Maar ook in de uitvoering heb je een ruime keuze: naast Marmoleum (kamerbreed) is er bijvoorbeeld Marmoleum Click (losse onderdelen) of bijvoorbeeld Modular waarbij je verschillende vormen en kleuren kan combineren.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars.