Welkom bij Thuisin Fransen

John & Anne-Marie
Eigenaren van Thuisin Fransen
Welkom in de winkel van John & Anne-Marie. Ben je op zoek naar vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf, behang, horren, wandpanelen of mogelijkheden voor je trap? Kom naar onze woonwinkel in Oldenzaal. Of je nu simpelweg een verfpot zoekt voor je muren of je volledige interieur in de wijk De Essen, De Thij of Zuid-Berghuizen grondig wilt vernieuwen, wij zijn er om je te ondersteunen met deskundig interieuradvies. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het plaatsen, opmeten en monteren. Wij nemen alles uit handen!

Wij zijn de woninginrichter die bij elkaar toch al zo’n 87 jaar bestaat en een begrip is in de Twentse stad. Jaren geleden is dhr. Fransen gestart met een verfspeciaalzaak en heeft hij furore gemaakt als kozijnen-’boer’. Maar in de jaren ’90 kwamen daar ook gordijnen bij en daar ontstond het verhaal van complete woninginrichter. Alles bij elkaar noemen ze zich nu de Fransen Groep. Met inmiddels 3 schildersbedrijven, een ruime keuze aan luxueuze kozijnen én woninginrichting. Dus vertel, waarmee kunnen we jou helpen?

Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Zandbreeweg 4
7577 BZ Oldenzaal
Telefoonnummer
0541 358 979
E-mailadres
[email protected]
9,2
Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 45 beoordelingen.

Van advies en inspiratie tot uitvoering en afwerking;
wij ontzorgen van A tot Z!

Maak een afspraak
9

Snelle levering en kundige montage

Heel plezierig in omgang komen de afspraken na en zeer tevreden over het resultaat echt super.

Roel uit Oldenzaal

10

Van verkoop tot implementatie: geweldig

Mooi breed assortiment, kwaliteit, meedenken, flexibel en vakmensen bij de inrichting

Herman uit Losser

10

Goede kwaliteit en service!

Al een aantal jaren bij Fransen. Het schilderwerk is uitstekend. Ook afdeling tapijt/gordijnen is...

Marieke Molendijk uit Denekamp

Ons rapportcijfer is een 9,2 op basis van 45 beoordelingen.

Uniek in haar soort

Maar alles nieuw in je woning. Daar moet wel een plan achter zitten. Zo begin je vaak dan ook aan de gezellige koffietafel. Je kan zelfs gebruik maken van een (gehuurde) interieurstylist voor een heel luxe plan. Al doen de stylisten zelf bij onze woonwinkel in Oldenzaal het net zo uitgebreid.

Eerst kijk je samen welke stijl bij je past. Modern, Scandinavisch, Klassiek? Alles is mogelijk. Ook kijk je samen naar de praktische kant. Wat is de gezinssamenstelling, hoe vaak ben je thuis en wat wil je in je interieur uitstralen? Je bekijkt in die eerste afspraak gelijk al een aantal producten. Je mag voelen, ruiken, uitproberen, meenemen: zolang jij maar de juiste keuze maakt. In je tweede afspraak, waar je al iets concreter weet wat je wilt, maken ze een passende offerte. Hier en daar verander je nog wat en dan is het tijd om verdere afspraken te maken.

En dan komen we langs alles inmeten en bestellen we je gekozen producten exact op maat. De stoffeerders, de handige mannen (en soms ook vrouwen), leggen je nieuwe vloer, hangen je gordijnen op, monteren je raamdecoratie, schilderen je wanden en zijn zelfs in staat op al je muren te behangen. Alles tot in de puntjes geregeld, ook als er iets onverhoopt net niet loopt zoals het moet. Ze lossen het op, zodat jij heel cliché je je thuis gaat voelen in jouw huis.

Wat onze woonwinkel in Oldenzaal helemaal uniek maakt is hun eigen naaiatelier, daar waar je gordijnen volledig op maat worden gemaakt. Binnenkort kan je zelfs naaister Mieke, de vrouw met de gouden handen, aan het werk zien in de winkel. En met gordijnen ben je niet alleen door het naaiatelier op het goede adres bij Thuisin Fransen, Annemarie zelf is helemaal gek van stoffen. Ze zoekt dan ook altijd nèt dat andere stofje voor je uit dan je buren. Eigenlijk is ze sowieso van het aparte. Als je iets wilt wat trendy is? Dan moet je bij Thuisin Fransen zijn; Annemarie staat voor nieuwe producten namelijk vooraan in de rij.

Met een ruim assortiment van verf, behang, vloeren, gordijnen, raamdecoratie en zelfs traprenovatie kun je bij Thuisin Fransen in Oldenzaal volledig je ei kwijt. Het gezellige team, met hart voor de zaak en hart voor jou als klant, staat volledig voor je klaar.

Contact met ons opnemen?

Neem contact op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Wil je teruggebeld worden?

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.