Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1677 beoordelingen van klanten.

Winnaar ‘deel je Thuisin Woninginrichting’

We hebben een winnaar van onze actie 'Deel je Thuisin woninginrichting'.
En wie is het?....

Thuisin van der Woude in Doetinchem heeft ervoor gezorgd dat dit prachtige plaatje tot stand is gekomen. Met een Dersimo beton-look pvc-vloer, nieuwe gordijnen met een gordijnrode van Interstil en stijlvolle houten jaloezieën is dit mooie resultaat neergezet.

Laat je inspireren door dit prachtige interieur!

Foto winnaar mei - Willeke - van der Woude 1 - interieuradvies - Thuisin

Gefeliciteerd Willeke!

Jij hebt met deze afbeelding een waardebon t.w.v. €500,- gewonnen. Het totaalplaatje van dit interieur met als absoluut hoogtepunt de prachtige pvc-vloer heeft onze jury overtuigd om deze foto als winnaar te kiezen uit ruim 80 inzendingen. We wensen je veel plezier met de waardebon t.w.v. €500,-.

Misschien heb je nog een warm vloerkleed nodig voor je kamer? Of kun je nog wel wat horren gebruiken voor de zomer haar intrede doet? Inmiddels weet je dat Thuisin je perfect kan helpen 🙂 Wij nemen contact met je op voor de uitreiking van je waardebon!

Foto winnaar mei - Willeke - van der Woude 1

Ook meedoen?

In oktober kiezen we weer een nieuwe winnaar uit van de actie ‘Deel je Thuisin woninginrichting’. Meer weten over de actie? Bekijk dan hier wat de voorwaarden zijn. En wie weet krijg jij met je nieuwe inrichting net als Willeke een waardebon t.w.v. €500,-.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging