Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1686 beoordelingen van klanten.

Winnaar ‘deel je Thuisin Woninginrichting’

En de winnaar Deel je Thuisin woninginrichting is …

Martine Spikmans! Jij bent de winnaar van de cadeaubon van €500,-! Te besteden bij Thuisin de Kleurenkamer in Best. Martine heeft hulp gehad van de stylistes bij de Kleurenkamer. Samen hebben ze een sfeervol huis gecreëerd en de volledige benedenverdieping aangepakt. Zoals je ziet heeft Martine nieuwe inbetween gordijnen in de keuken, die prachtig passen bij de betonnen vloer en de grijze muur. De kleur aan de muur maakt de keuken een echte eyecatcher. Wauw wat gaaf!

Kleurenkamer Martine Spikmans
2020 winnaar deel je Thuisin Woninginrichting

Ook is er in de woonkamer een gezellige zithoek gemaakt met een subtiele groentint op de muur. Perfect afgemaakt met kleurrijke accessoires en schilderijtjes op de muur. En zie dat behang op de foto daaronder! Wauw, die is heel gaaf. Groen-blauwig met een mooi motiefje, dat wil jij toch ook? Bekijk hier alle behang bij Thuisin. Alle producten zijn afkomstig van Thuisin de Kleurenkamer in Best. Oh en die hoek bij de open haard is ook heel erg mooi geworden. Een strakke natuurlijke kleur op de muur en gezellig afgemaakt met accessoires. Deze gezellige benedenverdieping ziet er fantastisch uit. We zijn benieuwd wat je volgende project wordt Martine!

Winnaar Kleurenkamer Best
Martine Spikmans Kleurenkamer

Samen een sfeervol huis creëren

Martine wilde graag een sfeervol huis creëren en is daarvoor bij Thuisin de Kleurenkamer aan het goede adres geweest. Samen hebben ze haar ideale interieur samengesteld.

Het voordeel van Thuisin is dat je alles onder één dak hebt. Naast de geweldige producten levert Thuisin de Kleurenkamer topservice met specialisten die van A tot Z met de meedenken en erg betrokken zijn bij jouw woningproject.

Deel je project Martine Spikmans Kleurenkamer
Kleurenkamer Best Deel je Project

Een goed begin van de herfst van 2020

Van harte gefeliciteerd Martine, jij begint de herfst van het jaar 2020 goed met zowel je woninginrichting als met de waardebon van €500,-! De mooie kleurencombi’s, de details en de accessoires hebben onze jury doen besluiten om jou als winnaar te kiezen!

Ook meedoen?

Heb je ook thuis iets veranderd aan je interieur; de boel omgegooid, een nieuwe vloer laten leggen, de raamdecoratie vervangen of stralen je muren weer door een fris behangetje? Maak hier dan foto’s van en deel het met ons! Wie weet win jij de volgende waardebon! .

Jij maakt kans op een waardebon t.w.v. € 500,-! Dit doe je door jouw nieuwe woninginrichting, door Thuisin geleverd, met ons te delen! Ben jij trots op jouw nieuwe ingerichte woning? Via de knop hieronder kun je jouw Thuisin make-over aanmelden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging