Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.

Winnaar ‘deel je Thuisin Woninginrichting’

We hebben een winnaar van onze actie 'Deel je Thuisin woninginrichting'.
En wie is het?....

Jij maakt kans op een waardebon t.w.v. € 500,-! Dit doe je door jouw nieuwe woninginrichting, door Thuisin geleverd, met ons te delen! Ben jij trots op jouw nieuwe ingerichte woning?

Ook deze keer hebben wij prachtige foto’s ontvangen van trendy raamdecoratie, nieuwe vloeren en stralende behangetjes geleverd door Thuisin. Onze jury heeft uit de vele inzendingen een winnaar gekozen.

 

En de winnaar Deel je Thuisin woninginrichting is …

Johan van der Toorn! Jij hebt ons verrast met prachtige interieurfoto’s van jouw nieuwbouwwoning in Ede.

Johan wilde het totale interieur aanpakken en heeft hiervoor de stylisten van Thuisin Van Dijk om advies gevraagd. Er is muurverf uit de Flexa puur serie gebruikt, Masterpiece behang van Eijffinger, rookgrijze jaloezieën, duettes van Lookin en gordijnen van Toppoint. Alle producten zijn ook afkomstig van Thuisin Van Dijk in Veenendaal. Alles sluit mooi op elkaar aan. Er is een prachtige woonsfeer gecreëerd. Zie onderstaand de ingezonden fotocollectie van Johan.

Bel of mail ons zodat wij aan jou de prijs kunnen overhandigen!

Winnaar Deel Thuisin Project
Winnaar Thuisin deel je project

Johan wilde zijn nieuwbouwwoning laten stralen en was daarvoor bij Thuisin Van Dijk aan het goede adres. Samen met de stylisten van Thuisin Van Dijk heeft Johan zijn smaak tot één woonstijl weten te realiseren.

Het voordeel van Thuisin is dat je alles onder één dak hebt. Naast de geweldige producten levert Thuisin Van Dijk topservice met specialisten die van A tot Z met de meedenken en erg betrokken zijn bij jouw woningproject.

Deel je projectwinnaar Thuisin
Winnaar Deel Thuisin Project

En goede afsluiting van het jaar 2019

Van harte gefeliciteerd Johan, jij sluit het jaar 2019 goed af met zowel je woninginrichting als de waardebon. De frisse uitstraling van de kamer en de keuken heeft onze jury doen besluiten om jouw inzending te kiezen als eerste winnaar van deze actie.

Ook meedoen?

Heb je ook thuis iets veranderd aan je interieur; de boel omgegooid, een nieuwe vloer laten leggen, de raamdecoratie vervangen of stralen je muren weer door een fris behangetje? Maak hier dan foto’s van en deel het met ons! Wie weet win jij de volgende waardebon! Thuisin. Mooi Wonen.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging