Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1677 beoordelingen van klanten.

Winnaar ‘deel je Thuisin Woninginrichting’

En de winnaar Deel je Thuisin woninginrichting is …

Jenny Godrie! Jij bent de winnaar van de cadeaubon van €500,-! Te besteden bij Thuisin Dictus. Jenny heeft hulp gehad van styliste Hanneke van Thuisin Hanneke Dictus in Zundert. Samen hebben ze een sfeervol huis gecreëerd. Zo heeft Jenny nieuwe schuine gordijnen, een nieuwe zachte vloerbedekking, een prachtige kleurencombinatie en nieuw behang!  Alle producten zijn ook afkomstig van Thuisin Hanneke Dictus in Zundert. Alles sluit mooi op elkaar aan. Er is een prachtige woonsfeer gecreëerd. Zie onderstaand de ingezonden fotocollectie van Jenny.

Bel of mail ons zodat wij aan jou de prijs kunnen overhandigen!

179 Thuisin Hanneke Dictus 3

Samen een sfeervol huis creëren

Jenny wilde graag een sfeervol huis creëren en is daarvoor bij Thuisin Hanneke Dictus aan het goede adres geweest. Samen hebben ze haar ideale interieur samengesteld.

Het voordeel van Thuisin is dat je alles onder één dak hebt. Naast de geweldige producten levert Thuisin Hanneke Dictus topservice met specialisten die van A tot Z met de meedenken en erg betrokken zijn bij jouw woningproject.

179 Thuisin Hanneke Dictus 2
179 Thuisin Hanneke Dictus 1

En goed begin van zomer 2020

Van harte gefeliciteerd Jenny, jij begint de zomer van het jaar 2020 goed met zowel je woninginrichting als met de waardebon van €500,-! De mooie kleurencombi en sfeervolle kamers heeft onze jury doen besluiten om jou als winnaar te kiezen!

Ook meedoen?

Heb je ook thuis iets veranderd aan je interieur; de boel omgegooid, een nieuwe vloer laten leggen, de raamdecoratie vervangen of stralen je muren weer door een fris behangetje? Maak hier dan foto’s van en deel het met ons! Wie weet win jij de volgende waardebon! .

Jij maakt kans op een waardebon t.w.v. € 500,-! Dit doe je door jouw nieuwe woninginrichting, door Thuisin geleverd, met ons te delen! Ben jij trots op jouw nieuwe ingerichte woning? Via de knop hieronder kun je jouw Thuisin make-over aanmelden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging