Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1677 beoordelingen van klanten.

Winnaar ‘deel je Thuisin Woninginrichting’

We hebben een winnaar van onze actie 'Deel je Thuisin woninginrichting'.
En wie is het?....

“Wij wonen eindelijk in ons nieuwe huis en hier moest natuurlijk alles gebeuren.
We hebben bij de Thuisin in Hoorn een prachtige pvc vloer uitgekozen met hierbij de kleur ammonite van F&B voor op de wanden. De duettes voor de ramen zijn van Luxaflex met het topdown bottom up systeem, hoe fijn! Onze laatste aanwinst is het gave bureau geverfd met de Flexa pure mat in een antraciet tint.
Onwijs blij met het resultaat en dat spat er ook wel vanaf!”

Winnaar Thuisin woninginrichting

Gefeliciteerd Claudia!

Jij hebt met deze afbeelding een waardebon t.w.v. €500,- gewonnen. De frisse uitstraling van de kamer heeft onze jury doen besluiten deze foto uit ruim 60 inzendingen te kiezen als eerste winnaar van de actie. We wensen je veel plezier met de waardebon t.w.v. €500,-. Misschien heb je nog gordijnen of een warm vloerkleed nodig voor je kamer? Inmiddels weet je dat Thuisin je perfect kan helpen 🙂 Wij nemen contact met je op voor de uitreiking van je waardebon!

Winnaar deel je thuisin project

Ook meedoen?

Begin mei kiezen we weer een nieuwe winnaar uit van de actie ‘Deel je Thuisin woninginrichting’. Meer weten over de actie? Bekijk dan hier wat de voorwaarden zijn. En wie weet krijg jij met je nieuwe inrichting net als Claudia een waardebon t.w.v. €500,-.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging