Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

Winnaar Goed beDOELd 2020!

Wie oh wie? Je leest het hier!

En de winnaar is…

Jaaaa, we hebben een winnaar! Als eerste; bedankt! Bedankt voor het massaal insturen van alle goede doelen! Vanuit het hele land ontvingen we verzoeken voor het herinrichten en opknappen van vele clubhuizen, gemeenschappelijke ruimten van verzorgingstehuizen en buurtgebouwen. Uit alle inzendingen hebben wij twee potentiëlen uitgekozen; de huiskamer van Terborg in Terborg & de dagbestedingsruimte van Zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal. Dan nu het moment van de waarheid want de winnaar van de Goed BeDOELd actie van 2020 is …

Zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal!

Gefeliciteerd met 54% van de stemmen

Vanaf de start van onze poll liep de Eekhoeve ver vooruit. Maar naar mate de tijd verstreek werd het toch nog erg spannend. Anne-Marie heeft de Eekhoeve als goed doel ingezonden. Uiteraard reageerde ze erg enthousiast dat Thuisin Van Dijk daadwerkelijk in de dagbestedingsruimte aan de slag gaat. Binnenkort is de prijsuitreiking op locatie, daar zijn wij natuurlijk bij. En… we volgen het make-over proces op de voet!

Waarom Anne-Marie de Eekhoeve heeft opgegeven

Deze Zorgboerderij is gelegen op een van de mooiste plekjes van Veenendaal, tussen de weilanden en tegen de Utrechtse Heuvelrug. Elke maandag t/m vrijdag wordt deze bezocht door senioren die dagactiviteiten kunnen beleven in deze dagbestedingsruimte.

Afgelopen jaar is er al een mooie grote tuin aangelegd omdat het voor de doelgroep heel fijn is om buiten te zijn. Zo’n mooie buitenkant zouden ze ook graag naar binnen vertalen en ook hier iets moois van maken. Binnen mag het eigentijdser.

De wens (Anne-Marie noemt het zelfs ‘een droom’ 🙂 ) is een huiselijke sfeer creëren voor mensen die om uiteenlopende redenen een aantal dagen van huis naar de zorgboerderij komen. Zelf hebben ze geen idee hoe de ruimte gezellig te maken en geven dit graag uit handen aan Thuisin van Dijk die als geen ander weet hoe ze een mooie leefomgeving moeten creëren voor iedereen!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging