Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.

Winnaar goed beDOELd!!

En wat voor een winnaar... Je ontdekt het hier!!

We hebben een winnaar!

Allereerst, allemaal onwijs bedankt voor het insturen van alle goede doelen. We hebben een flink aantal voetbalkantines, verzorgingstehuizen, buurtgebouwen en clubhuizen voorbij zien komen. Uit heel het land werd deze actie omarmt. Uit een stapel van zo’n 100 instellingen, hebben we een 2-tal potentiëlen uitgekozen. Het clubhuis van de reddingsbrigade in Hardinxveld-Giessendam én verpleeghuis voor dementerende mensen in Vught. En de winnaar is…

Het verpleeghuis Boswijk in Vught!!

Uitreiking winnaar Goedbedoeld_Fotor

Prijsuitreiking

Op vrijdag 1 maart mochten wij de cheque uitreiken aan de gelukkige winnaars. Natuurlijk ook aan één van de bewoners van de locatie, mevrouw van Dulmen. Met haar leeftijd van inmiddels 98 jaar is ze onwijs blij met de prijs. Ze had zelfs die ochtend haar beste outfit aangetrokken en had nog even een bezoekje gebracht aan de kapper. Samen met Karin die het project heeft ingestuurd en Yvonne die vanuit Thuisin de boel gaat opknappen staat mevrouw van Dulmen trots op de foto. Net zo trots als degene die de prijs mocht uitreiken, eigenaar van Thuisin Mark Brouwer.

winnaar goed bedoeld

GEFELICITEERD met 62% van de stemmen

Al snel zagen we in onze poll op Facebook die een week heeft gelopen, dat de voorkeur uitging naar het verpleeghuis. Met 62% van de stemmen zijn ze dan ook écht de winnaar. Inmiddels hebben we contact gehad met Karin. Zij heeft het verpleeghuis ingestuurd voor deze actie. Op 1 maart hebben we de prijsuitreiking gehad en vanaf dit moment gaan we plannen maken voor de ‘verbouwing’ t.w.v. €12.500. De Thuisin winkel in de buurt neemt deze opdracht op zich, samen met de stylist en de monteurs maken zij er een prachtige leefruimte van. Natuurlijk volgen we dit op de voet!

Waarom Karin Park Boswijk heeft opgegeven

Park Boswijk is een bijzonder verpleeghuis in Vught waar 120 mensen wonen met een vorm van dementie. Het huis bestaat uit 12 woningen en in elke woning wonen 10 mensen. De leefwereld van de mensen die er wonen is heel erg klein. Het grootste gedeelte van hun dag speelt zich af in de huiskamer. Het is daarom heel belangrijk dat die huiskamer sfeer, warmte en gezelligheid uitstraalt, zodat men zich er zich zoveel mogelijk thuis kan voelen.

De huiskamer van woning 1 spreekt op dit moment niet bepaald tot de verbeelding. Budget om er een metamorfose aan te geven is er nauwelijks en de tijd is er ook niet tot nauwelijks voor de verzorgende. Zij hebben al hun tijd en aandacht nodig voor de directe zorg.

Hoe mooi zou het zijn als jullie de huiskamer van woning 1 en misschien ook nog van een aantal andere woningen zouden pimpen, opfrissen naar een eigentijdse sfeer, die een warm gevoel geeft aan de ouderen van de toekomst. Want de ouderen die er nu aan komen, zijn toch de weer wat meer modernere.
Ik weet zeker dat het voor jullie een enorm dankbaar project zou zijn. Door een warme sfeer kun je zo af en toe nog eens een glimlach laten verschijnen bij de mensen die op het einde van hun leven zijn en ook bij hun familie.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging