Interieuradvies

Witte muren zijn zo 1980! Toch kom je ze vaak tegen, veel te steriel. Zeg dag ziekenhuis – hallo Nordic stijl wonen! Maar hoe komt je woonstijl tot leven? Start met advies. Neem onze interieurstylist aan de hand en maak van jouw woonwensen je droominterieur. Tot snel in onze woonwinkel!

Welk interieur past bij mij?

Herken je dit als het om interieur keuzes gaat, even 4 vragen:

  • Wil je ook dat de nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang op elkaar afgestemd zijn?
  • Dat de materialen zoals metaal, glas, hout en textiel met elkaar matchen?
  • En is het lastig om je een voorstelling te maken van het geheel?
  • Of zijn er meer bewoners, liggen de smaken qua woonstijl uit elkaar en zal iedereen zijn steentje bijdragen aan het interieur thuis?

Jij hebt meerdere keren geknikt? Snappen wij. Een mooi interieur kiezen doe je niet eventjes.

Hoe weet je welk interieur bij jou of juist jullie past?

De eerste stap is vaak interieur inspiratie opdoen. In je hoofd combineer je de gezellige bank die je op Pinterest hebt gezien met het behang van de sfeerfoto op Instagram. Maar gaan al die interieur-puzzelstukjes in het echt wel goed samen? Een woonkamer, slaapkamer of kinderkamer sfeervol inrichten is een kwestie van combineren. Leg je wensen voor aan een stylist en profiteer van de ervaring.

Laat het combineren aan de interieurstylist over

Onze stylisten helpen je graag met hun ervaring en actuele productkennis bij het combineren van producten en materialen. Stel samen met de interieurstylist jouw woninginrichting samen. Je weet zeker dat je met deze hulp makkelijk de juiste keuzes maakt, scheelt veel tijd en miskopen! En of je nou interieuradvies wil in Amsterdam, Utrecht of Nijmegen, alles is mogelijk, want er is altijd wel een Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Interieuradvies van trendy tot tijdloos

Wil je een interieur volgens de nieuwste trends? Onze stylisten volgen ze en kunnen je daar graag in meenemen. Of ga je voor een tijdloos interieur en wil je design klassiekers combineren maar is het een hele uitdaging om een stijlvolle vloer of behang te vinden?

Een hele woonwinkel vol interieur inspiratie

In onze showroom zie, voel en beleef je het ruime assortiment aan collecties verf & behang, vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Van goede en hoogwaardige merken, volop keuze dus als het gaat om kwalitatieve producten.

Wat zijn de voordelen van interieuradvies?

Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van styling advies. En dat advies gaat ver, van tips over welke kleur gordijnen past bij je cognac kleur bank tot de laatste trends op het gebied van verf, behang en akoestische wandpanelen. Dat is onderdeel van onze service en hiermee garanderen we, dat je nieuwe aanschaf precies past op de plek en in je interieur. Kom ideeën opdoen!


Interieuradvies op maat van onze stylisten

Wil je wel een woonstijl?

Naast interieur inspiratie kan je natuurlijk gewoon voor een woonstijl kiezen die je aanspreekt. Dan heb je een duidelijke rode draad voor het shoppen van je interieur. Dit maakt keuzes makkelijker en veiliger, want bij Scandinavische stijl horen wit en lichte tinten, een houten vloer en Deens design meubelen. De industriële stijl creëer je makkelijk met een grijze betonlook vloer, zwarte stalen deuren en meubelen met ijzeren onderstel of een werkbank als tafel.

Bekijk onze woonstijlen


Ga uit je comfort zone met een stylist

Heb je niet heel duidelijk één favoriete woonstijl? Wil je jouw woninginrichting veranderen maar volgens jouw ideeën? Bij een unieke woonstijl komen meer keuzes kijken. Diepe zucht? Nee, een nieuw en individueel interieur kiezen is juist leuk! De beste reden om voor interieuradvies op maat te kiezen.

Interieuradvies aan huis?

Wil je graag persoonlijk advies? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de aan te schaffen producten. Wat past het het beste bij elkaar en waar heb je op lange termijn het meeste profijt van? Wij geven je de tips om je te laten genieten in een huis dat af is! Klussen als behangen, vloeren leggen of raamdecoratie inmeten mag je aan onze vakmensen overlaten als je wilt.

Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag interieuradvies van onze stylisten? Maak dan nu een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt!