Interieuradvies

Thuisin staat voor kwaliteit. Kwaliteit van producten én kwaliteit van advies. Zo hebben al onze mensen kennis over de producten en over styling van deze producten. Met de inspiratie, stijladviezen en de nodige productinformatie ben je bij ons aan het juiste adres!

Interieuradvies

Bij aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, kan je wellicht interieuradvies gebruiken. Een plan opgesteld door onze stylisten waarbij ze kijken naar kleuren, materialen en het licht. Onze stylisten hebben een brede, actuele productkennis en staan in de winkel voor je klaar om je te adviseren bij deze keuzes. En stellen, samen met jou, een geheel plan op. Of je nou interieuradvies wil in Amsterdam, Amersfoort of Tilburg, alles is mogelijk, want er is altijd wel een Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Kom naar onze winkel

Bijblijven

Met onze ruime assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf & behang heb je keuze genoeg als het gaat om producten. Daarin heb je ook nog keuzes in allerlei kleuren, stijlen, structuren en materialen. Maar hoe combineer je de kleur van je vloer met de kleur van je raamdecoratie? Of welk behang past het beste in een industrieel interieur?

Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van styling advies. En dat advies gaat ver, van tips over welke kleur gordijnen past bij je cognac kleur bank tot de laatste trends op het gebied van verf en behang. Dat is onderdeel van onze service en hiermee garanderen we dat je nieuwe aanschaf precies past op de plek en in je interieur.

Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. ‘Bijblijven’ vinden we erg belangrijk. Kom ideeën opdoen!

Alvast inspiratie opdoen?

Persoonlijk advies van onze stylisten

Wil je graag persoonlijk advies? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de aan te schaffen producten. Wat past het het beste bij elkaar en waar heb je op lange termijn het meeste profijt van? Wij geven je de tips om je te laten genieten in een huis dat af is!

Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag interieuradvies van onze stylisten? Maak dan nu een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt!

Maak een afspraak