Raamhorren

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten. Met de verschillende opties raamhorren op maat zit er zeker een variant bij die geschikt is voor de ramen in jouw huis.

Horren voor je ramen

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Beide horren hebben wij in verschillende opties. Een vaste hor voor je raam, zit vast in je kozijn. De rolhor, rol je omlaag en omhoog. Zo'n optie is in plissé te verkrijgen en in een vaste variant.

Inmeten en monteren van raamhorren op maat

Een raamhor is te verkrijgen in vele kleuren en uitvoeringen, helemaal op maat gemaakt. Bij Thuisin laat je jouw raamhor eenvoudig op maat maken. Wij werken met bekende A-merken zoals Unilux of Luxaflex®.

We komen bij jouw thuis inmeten en zo nodig monteren onze vakmannen jouw nieuwe maatwerk raamhorren. Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze pollen werende horren. Zeker voor op je slaapkamer is dit een echte aanrader. Geen muggen en geen pollen, wel een goede nachtrust, dat wil je toch ook?

Hooikoorts en horren

Fan van de zomer, maar heb je hooikoorts? Dat is heel vervelend. Gelukkig heeft Thuisin de oplossing voor jou! Poll-Tex® gaas. Dat is horrengaas dat voor 90% pollen werend is! Zo kun je lekker je huis ventileren zonder dat al die pollen naar binnen waaien. De oplossing voor de zomer.

Bekijk ze in onze winkel

Alles over raamhorren

Frisse lucht, ventilatie en geen ongedierte in huis? Kies dan voor raamhorren. Je hebt er zoveel profijt van! Bij Thuisin vind je raamhorren van Unilux en Luxaflex®. Er zijn enorm veel soorten raamhorren, van rolhorren tot vaste horren en zelfs horren speciaal voor mensen met hooikoorts. Voor elk soort raam is een hor mogelijk. Uitzetramen, draaikiepramen en dakramen, geen probleem! Kom langs in een van de Thuisin winkels voor inspiratie en advies!

Soorten raamhorren

Bij Thuisin hebben we onder andere deze horren;

  • Rolhor
  • Inzethor
  • Inzet rolhor
  • Vaste hor
Raamhor op maat

Bij Thuisin maken we alle horren op maat. Nadat jij je soort hor, materiaal en kleur hebt uitgezocht komt een medewerker bij jou thuis om alles op te meten. Zo ben je gegarandeerd van een hor die perfect aansluit op jouw raam. Overigens wordt de montage uiteraard ook door Thuisin gedaan!

De ruimste collectie horren voor elk raam, ook dakramen, vind je bij Thuisin. Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten, en slaap je 's nachts ongestoord.

Maak een afspraak

Toepassingen raamhorren

Hoe werkt een rolhor?

Een rolhor zegt het eigenlijk al, deze rolt op. Deze is voor vrijwel elk raam geschikt, ook voor dakramen. Handig als je op zolder slaapt en je geen zin hebt in ongedierte ’s nachts!

Wanneer kies je voor inzethorren?

Een inzethor is handig, omdat deze zonder schroeven of boren gemonteerd kan worden. Dit soort horren is speciaal voor draaikiepramen ontwikkeld. Een inzetrolhor is een variant op de inzethor, maar dan met het voordeel dat deze ook te bedienen is als je even je dekbed wilt uitkloppen bijvoorbeeld. Ook dit type is zonder schroeven of boren te monteren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Vaste hor versus inzethor

Een vaste hor is een hor die je tegen het kozijn aan monteert. Bijna hetzelfde als een inzethor, maar dan óp het kozijn. De inzethorren en vaste horren zijn overigens allemaal binnen en buiten te monteren. Meer weten over horren? Kom langs in een van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt!

Neem contact op

Ons assortiment horren

Kom langs en bekijk alles
Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja, ook voor een schuifpui heeft Thuisin de juiste hor. Met speciale profielen kan dat worden opgelost. Zo is het mogelijk om twee schuivende plisséhorren naast elkaar te plaatsen die werken zoals automatisch openende deuren bij winkels en kantoren. De schuifdeuren kunnen zo wijd open en het kan lekker ventileren. Tegelijkertijd zorgen de horren ervoor dat de insecten buiten blijven.

Een hor is in eerste instantie een functioneel product. Een plisséhor is daarnaast decoratief en – dat kan soms handig zijn – valt wat meer op dan een glad vlak bij een gewone hor. Bij een plisséhor vouwt en ontvouwt het gaas zich als een harmonica. Het ziet er net even anders uit dan een plat vlak, maar de werking is hetzelfde. Uiteraard kan deze hor op maat worden gemaakt, net zoals alle andere hortypen.

Er zijn twee hoofdgroepen: horren voor het raam en horren voor de deur. Bij een raam kun je een vaste hor gebruiken waarbij het raam toch open en dicht kan, bij een deur moet de hor altijd flexibel zijn.

De simpelste hor voor een raam is een vaste hor. Deze plaats je in of voor het raam en zet het vast. Na het muggenseizoen haal je de hor eruit en klaar is kees. Je kunt ook kiezen voor een inzethor of rolhor.

Meer weten over raamhorren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen