Wasmachinekasten

Wasmachinekasten zijn perfect voor iedereen. Nooit meer bukken om je was in of uit de droger of wasmachine te doen. Met handige lades kan jij ook nog eens al je wasmiddelen kwijt. Met een wasmachinekast op maat bepaal jij hoe deze eruit komt te zien. Wil je veel lades, een plek waar jij je strijkplank in kwijt kunt? Het kan allemaal bij Thuisin!

Wasmachinekast op maat gemaakt

Met een wasmachinekast op maat bij Thuisin maak jij het alleen nog maar gemakkelijker voor jezelf. Veel mensen vinden het vervelend om te bukken tijdens het doen van de was, door een wasmachineverhoger te gebruiken bij jouw wasmachinekast, hoeft dat niet meer. Je plaatst de wasmachine en droger gemakkelijk op hoogte. Je kan zelfs een uittrekplank erbij nemen zodat je daar de wasmand op kan zetten, ideaal!

Met een wasmachinekast op maat zorg je ervoor dat de wasruimte veilig en gemakkelijk toegankelijk blijft. Door te kiezen voor een wasombouw of wasdrogerkast of combinatie hiervan die past bij jouw smaak en interieur, kun je ervoor zorgen dat de wasruimte een aantrekkelijke en praktische ruimte wordt om in te werken.

Alles voor jouw droomkast

Samen met onze deskundige adviseurs ontwerp jij je eigen kast. Alles kan jij zelf bepalen, of jij graag een industriële kast wilt of een moderne zwarte wasmachinekast. Wil je liever een wasmachinekast met deurtjes of lades, ook daar hebben wij een ontwerp voor.

Ontwerp je eigen wasmachinekast op maat

Heb je een kleine of een grote ruimte? Wil je de wasmachine op hoogte? Daar kunnen we voor zorgen! Heb je je wasmachine en droger nu in de berging staan? Denk dan eens aan een kastenwand waar de wasmachine in staat maar ook een extra koelkast of garderobe bij in kan? Dat bespaart ruimte en jij hebt het altijd lekker opgeruimd.

Wasombouw, wasdrogerkast of allebei?

Een wasombouw is een geweldige manier om de wasmachine netjes weg te werken en de ruimte om het apparaat heen opgeruimd te houden. Het is een handige manier om een wasruimte te organiseren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de wasmachine veilig en gemakkelijk toegankelijk is. Wasombouwen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en maten, zodat je er altijd wel één kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Zorg er bij het kiezen van een wasombouw wel voor dat er voldoende ventilatie is om oververhitting van het apparaat te voorkomen.

Kast voor wasmachine en droger

Een wasdrogerkast is een andere handige manier om de wasruimte te organiseren en de droger netjes weg te werken. Dit kan in combinatie met de wasmachine en zorgt niet alleen voor een opgeruimde uitstraling, maar kan ook dienen als extra opbergruimte voor wasbenodigdheden en wasmanden. Werk de kast mooi af met schuifdeuren of draaideuren en je houdt de ruimte netjes en overzichtelijk.

Wat kost een wasmachinekast op maat?

Omdat jij je ontwerp zelf bepaalt kan je het ook zo kostbaar maken als jij dat wilt. Wil je een kast op maat voor jouw woonwensen en budget? Kom dan langs bij ons in de winkel, onze adviseurs helpen jou graag. Als we weten wat je wensen zijn en welke keuzes je maakt in uitvoering, kleur en inrichting, maken wij bij Thuisin een offerte voor jou. Zo weet je exact wat je mag verwachten.

Wasmachinekast laten maken

Als je onze wasmachinekasten eenmaal hebt gezien dan weten wij behoorlijk zeker dat je er zelf ook één wilt. En dat kan! Een wasmachinekast op maat past altijd. Bij Thuisin helpen wij je met advies, inspiratie, het ontwerpen, inmeten en monteren van jouw wasmachinekast op maat. Wij tekenen de kast voor je uit zodat je kan zien hoe de wasmachinekast gaat worden. Kom je langs?

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Standaard zijn deze machines zo'n 60 cm. Bij Thuisin houden we ook rekening met de slangen en uitsteeksels aan de achterkant van deze apparaten. En misschien wil je andere bestaande leidingen direct wegwerken achter de kast. Daarom meten wij ook jouw wasmachinekast voor je in. Tot slot monteren wij de kast op maat voor je, ontzorgen noemen we dat!

Tillen. Tsja, dat zal moeten. En uiteraard zorgen wij ervoor dat het materiaal van de kast bestand is tegen vocht en trillen van de wasmachine. Wij zorgen ervoor dat de machine ook keurig op zijn plek blijft staan in de kast en er dus niet uittrilt. En weet je dat je ook de droger naast de wasmachine in je kast op maat kan laten plaatsen? Superhandig als je dit op goede hoogte doet.

Je bent de gelukkige eigenaar van een washok? Perfect! Met een kast op maat voor je wasmachine en droger houd je deze ruimte netjes en overzichtelijk. Afhankelijk van de ruimte kan je de machines naast elkaar of boven elkaar plaatsen in de kast. En misschien heb je plek voor meer kastruimte zodat ook de wasmiddelen en de strijkplank achter deuren geplaatst kunnen worden. Thuisin denkt graag met je mee!

Ja dat kan! Hiervoor heb je wel een tussenstuk nodig zodat ze stevig staan en niet van elkaar trillen bij gebruik. Of een geweldige wasmachinekast. Dan plaatsen wij de beide machines boven of naast elkaar voor je. Er zijn zoveel mogelijkheden. Kom langs in onze winkel!

Een begrijpelijke vraag. Zodra wij weten wat je wensen zijn, hoe jij je ideale kast voor je ziet dan kunnen we dit voor je berekenen. Het is afhankelijk van welke afmeting en inrichting, maar ook of je deuren wilt en welke. Kortom, samen zetten wij je wensen voor een kast op maat op papier!

Behalve de wasmachine zelf, kan je er de droger in kwijt. Kies je voor extra kastruimte dan berg je eenvoudig de wasmiddelen, strijkplank en andere zaken op. Maar weet je dat je ook kan kiezen voor een plek voor een koelkast of een diepvries? En heb je voldoende ruimte en maak je een kastenwand, dan staan alle apparaten mooi opgeborgen. We plaatsen ze ook op de juiste hoogte als je dat wilt. Hoef je niet meer te bukken als je de was doet!

Meer weten over wasmachinekasten?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.