Witte stalen deuren

Witte stalen deuren zijn perfect als je van een licht en luchtig interieur houdt. Een witte stalen binnendeur is stijlvol en minder aanwezig dan een zwarte stalen deur. Hierdoor past de stalen draaideur, pui of scheidingswand perfect in elk interieur! Stel jouw eyecatcher samen, bepaal de vlakindeling en kies uit verschillende soorten glas, bij Thuisin kan het allemaal.

Witte stalen binnendeur

Het voordeel van een stalen deur met glas is dat hij licht doorlaat. Waar een standaard houten opdekdeur de boel afsluit maak je met een stalen deur met glas optimaal gebruik van daglicht. Helemaal met een witte stalen deur, want het witte kozijn komt al licht en luchtig over.

Voordelen witte stalen deur

 • Geschikt voor elke ruimte
 • Past perfect bij lichte woonstijlen zoals Scandinavisch
 • Wit is minder aanwezig dan zwart

Waar een zwarte stalen deur opvalt blijft een stalen binnendeur in het wit op de achtergrond. Omdat wit meer opgaat in je interieur zijn witte stalen deuren ook geschikt voor kleine kamers.

Met de stalen deuren van Bruynzeel heb je volop keuze uit kleuren, maten, soorten glas en types deuren. Maak van jouw kamer een fijne, lichte en stralende plek waar je graag bent, kies een wit frame voor je stalen deur!

Witte stalen deuren soorten

Welke soorten stalen deuren zijn er allemaal? Bij ons kies je uit verschillende types witte stalen deuren:

Je kan bovendien een vaststaand gedeelte combineren met bijvoorbeeld een draaideur. Want de witte deuren en puien van staal worden op maat gemaakt. Hierdoor past het kozijn perfect in jouw deuropening of uitsparing tussen twee wanden.

Witte stalen deuren met inmeten

Wij maken maatwerk supermakkelijk voor je, want het inmeten en monteren van jouw nieuwe witte stalen deuren voeren onze vakmensen uit. Wil jij graag bespreken welke opties er bij jou thuis zijn voor zo'n prachtige stalen deur of pui? Onze adviseur neemt graag alle wensen en vragen met je door.

Stel jouw witte stalen deur of pui samen

Omdat de witte stalen deuren op maat gemaakt worden, bepaal je elk onderdeel zelf. Hierdoor heb je een enorme keuze en creëer je jouw unieke stalen binnendeur. Maar wat precies kan je allemaal kiezen?

Opties witte stalen deuren

 • Glas: transparant, melkglas en rookglas
 • Greep: verschillende kleine en grotere handgrepen
 • Deuren: enkele of dubbele draaideur, taatsdeur, schuifdeur

Je kan zelfs de hoeveelheid glazen vakken en de verdeling bepalen, unieker kan het niet! Meer inspiratie en voorbeelden ook van zwarte stalen deuren ontdek je in deze blog:

Ga voor stoer met een stalen deur!

Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij begeleiden je tijdens dit proces. Samen met onze adviseur bepaal je de beste combinatie die perfect past in jouw interieur.

En het inmeten en monteren van jouw witte stalen deuren mag je gerust aan onze vakmensen overlaten. Ga voor een lichte en ruime kamer met zo'n prachtige witte stalen deur op maat!

Inspiratie

Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zoek de producten…
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.

Blogs

Waarom zou je je beperken tot witte muren voor een gevoel van rust, als pasteltinten net zo kalmerend kunnen zijn? Witte muren kunnen soms wat karakter missen. Muurverf is de simpele manier om je…
Stel, je neemt 1 jaar van je leven, welke dingen zijn er dan elke dag? De tatoeage op je schouder. Je hamster of kanarie? Familie en vrienden? Of is dat juist een komen en gaan...? De een leeft…
Als ik ‘limiet’ zeg, waar denk je dan aan? Het limiet verhogen met pinnen, een tijdslimiet met sporten of ben je die wiskunde knobbel die bij limiet aan het getal 0 denkt? Wie weet denk je het liefst…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Stalen deuren kun je makkelijk en simpel onderhouden met deze tips!

 • Verwijder vuil of vlekken altijd met een zachte doek, je kan gerust reinigingsmiddel gebruiken zolang je deze maar verdund met water.
 • Gebruik geen geconcentreerde middelen of schuurmiddelen. Deze kunnen namelijk het lak van de deur beschadigen.
 • Het glas van jouw glazen deur kan je schoonmaken met een vochtige doek en glas reiniger.
 • Gaat je binnendeur een beetje stroef open en dicht? Gebruik dan een klein beetje grafietpoeder op de scharnieren, dit maakt dat de deuren weer soepel lopen. (alleen bij niet kogel gelagerde scharnieren)
 • Het deurbeslag kan je reinigen met een doek en een zacht reinigingsmiddel. Deze kan je verdunnen met water en is het liefst niet zuurhoudend.

Wil je toch meer weten? Neem dan even contact op met de winkel, zij helpen je graag verder.

Jazeker! Stel jouw stalen deur(en) samen geheel naar eigen wens. Kies uit verschillende kleuren, verschillende soorten glas en kies je deurbeslag. Zo past de stalen deur altijd bij jouw woonwensen en maak je er een echte eyecatcher van!

Nee, je hoeft zelf helemaal niets te doen behalve samen met onze adviseurs jouw stalen deur te ontwerpen! Wij komen bij je langs om de stalen deuren in te meten én te monteren. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van het eindresultaat!

Dit is dé manier om twee ruimten te verbinden of af te sluiten van elkaar, zonder dat je licht verliest. Het geeft je een ruim gevoel en staat super stoer. Mooi en praktisch en toepasbaar in elke woonstijl. Strak en tijdloos en makkelijk in onderhoud.

Een stalen deur straalt echt luxe uit. Begrijpelijk dat je benieuwd bent naar de kosten. Om een prijs te berekenen hebben we aanvullende informatie nodig als; welke deur wil je? Kies je zijlichten of bovenlichten? Wat is de afmeting, enz. Hebben we dit op een rijtje dan maken we graag een offerte voor je!

Behalve dat ze prachtig zijn bedoel je? Stalen deuren zijn makkelijk te onderhouden. Ze passen in werkelijk elke woonstijl en in ieder interieur. Ze behouden veel licht in je ruimte en doen de ruimte tegelijkertijd optisch groter lijken. Door het gebruik van stalen deuren verbind je twee gedeeltes met elkaar, terwijl je ze ook van elkaar kan afsluiten. Meer weten? Kom naar onze winkel!

Meer weten over witte stalen deuren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen