Schuifdeuren

Steel de show met stalen schuifdeuren! Bespaar ruimte én maak van je kamer een echte eyecatcher. Stalen schuifdeuren zijn helemaal anno nu en zijn prachtig bij elke woonstijl. Wil je meer weten over stalen schuifdeuren? Lees dan snel verder.

Dubbele of enkele stalen schuifdeur

Een volledige schuifdeur op maat van Bruynzeel, dat klinkt toch als een droom? Heb je een kleine ruimte maar wil je hem mooi groot laten overkomen, dan heb je misschien aan een enkele deur wel genoeg. Maar heb je ruime kamers en de mogelijkheid om groots uit te pakken, kies dan voor een dubbele schuifdeur. Stoer en strak! Breid deze eventueel uit met een glazen wand aan beide kanten. Zo krijg je één grote glaswand en creëer jij een open ruimte, die je toch kan afscheiden.

Stalen schuifdeuren met glas

Stalen schuifdeuren zijn perfect om te combineren met glas. Hierbij heb je keuze uit verschillende soorten glas. Wil je graag een luchtige sfeer en doorkijk naar de volgende kamer, dan is gewoon glas de beste keuze. Wil je de kamer lekker licht houden maar wel de ruimtes kunnen afscheiden omdat je bijvoorbeeld de woonkamer wil scheiden van de hal? Dan is melkglas een goede optie. Voor een stoere sfeer en een verminderde doorkijk is juist rookglas de beste keuze.

Stalen schuifdeuren op maat

Bij Thuisin helpen we je graag met het creëren van jouw ideale ruimte. Wij komen daarom ook graag bij je langs voor het inmeten en monteren van de deur, jij wordt volledig ontzorgd. Ben je nou benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar jouw nieuwe op maat gemaakte stalen deur? Kom dan even langs of maak een afspraak!

Maak hier een afspraak

Inspiratie

Licht, donker, zacht, hard, druk, rustig. Je hebt een bepaalde voorkeur voor hoe je woninginrichting eruit moet zien. Gelukkig heeft Thuisin een ruime collectie voor alle smaken. Zoek de producten…
Smaken verschillen en stijl is wat je kiest en wat bij je past. Gelukkig heeft Thuisin hierover nagedacht en een paar stijlen voor je uitgewerkt. Zo kan jij je vast oriënteren op wat bij je past.…
Een huis is niet alleen je woonkamer. Je leeft net zo veel in je keuken, of slaapkamer. En laten we je entree niet vergeten. Oftewel, je laten inspireren op interieur kan voor je hele huis zijn.

Blogs

Stel, je neemt 1 jaar van je leven, welke dingen zijn er dan elke dag? De tatoeage op je schouder. Je hamster of kanarie? Familie en vrienden? Of is dat juist een komen en gaan...? De een leeft…
Als ik ‘limiet’ zeg, waar denk je dan aan? Het limiet verhogen met pinnen, een tijdslimiet met sporten of ben je die wiskunde knobbel die bij limiet aan het getal 0 denkt? Wie weet denk je het liefst…
Wil je één keer in je leven iets stoers doen? Pak dan buitenverf, een grote kwast of roller en HATSEFLATS smeer een boel verf op jouw tuinhuis! Ook leuk om te doen met zwarte beits, je kent jouw…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Dat ligt er een beetje aan welke stalen schuifdeur je wilt en hoeveel. Neem je een dubbele schuifdeur dan kost het vanzelfsprekend meer dan een enkele tussendeur. Toch zijn er genoeg reden om de mogelijkheden voor een stalen schuifdeur te bekijken. Wanneer je weinig ruimte hebt om een deur te draaien bijvoorbeeld. Of wanneer je toch licht wilt behouden in je kamer en twee gedeeltes wilt scheiden. Of gewoon omdat stalen deuren echt heel mooi en praktisch zijn.

De klant is koning dus er is veel mogelijk. Echter om de deuren helemaal IN een wand te laten lopen is misschien wat jammer van de mooie deuren. Je kan er ook voor kiezen om ze over elkaar of over een stuk wand te schuiven. Nog mooier is om een complete wand te maken van staal en glas met stalen schuifdeuren in het midden. En stalen schuifdeuren zijn ook heel praktisch onder je veranda! Vraag naar alle mogelijkheden in onze winkel.

Ja, dat kan! En je kan ook een stalen schuifdeur als loftdeur kiezen. Dan hang de schuifdeur aan een rails. Zo maak je er helemaal een eyecatcher van!

Jazeker! Stalen schuifdeuren kunnen heel goed binnen. Je krijgt hierdoor een stoere, industriële look in huis. En weet je dat ze ook heel goed als achter pui of buiten onder je veranda geplaatst kunnen worden? Ze staan geweldig binnen, maar ook buiten! Vraag ernaar in onze winkel.

Net als bij onze andere stalen deuren kies je hoeveel vlakken je wilt, of je zijlichten of bovenlichten wenst en of er ruimte is om met de deuren te schuiven. Heb je hier geen plek voor dan kies je beter voor stalen draaideuren of taatsdeuren.

Je begrijpt ongetwijfeld dat we hiervoor iets meer van je wensen willen weten. Wil je een enkele of dubbele schuifdeur? Met of zonder zij- en bovenlichten, hoeveel vlakken, enz. Als we deze informatie compleet hebben maken wij graag een offerte voor je op. En weet je dat Thuisin ook inmeet en monteert? Lekker makkelijk voor jou!

Meer weten over stalen schuifdeuren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen