Schuifdeurkasten

Met een op maat gemaakte schuifdeurkast creëer je een zee van bergruimte die netjes past in het interieur. Want een op maat gemaakt schuifdeurkast betekent niet alleen een functionele kast, maar ook een fraaie kast. Zowel exterieur als interieur is helemaal aanpasbaar waardoor deze perfect past het gewenste ‘plaatje’.

Op maat gemaakt

Niet alleen de hoogte en breedte zijn exact op de gewenste afmeting, maar ook de uitvoering van de deuren en het interieur van de schuifdeurkast kan volledig worden afgestemd op de voorkeuren van de klant.

Opbergen

Iedereen heeft spullen die je wilt opbergen. Soms heb je ze regelmatig nodig, dus moet het opbergen en tevoorschijn halen vooral snel en gemakkelijk kunnen, een andere keer gaat het om producten die gewoon opgeborgen moeten worden en slechts zelden worden gebruikt. In beide gevallen is het prettig als alles netjes aan het oog onttrokken wordt. Dan is een mooie schuifdeurkast een uitkomst.

Bekijk ze in onze winkel

Functioneel

Een schuifdeurkast is in eerste instantie een functioneel product. Dus is bergruimte een belangrijk aspect. Als je de op te bergen producten kunt neerleggen en stapelen, zijn legplanken essentieel. Hangruimte is nodig voor kleding en (interne) laden zijn handig voor kleine spulletjes. Misschien is ledverlichting aan de binnenkant gewenst, maar misschien ook niet.

Huiselijke sfeer

Op een slaap-, zolder of werkkamer thuis past een schuifdeurkast. Het specifieke gebruik en de specifieke ruimte bepalen deels het eindresultaat. Maar dankzij de flexibiliteit van onze kasten is zelfs een ‘standaardkast’ multi-inzetbaar. Misschien is naast het interieur de buitenkant nog belangrijker en gaat het om kleur, het decor, de vlakverdeling op de deur, de handgrepen of een mooi aluminium frame als omlijsting. Vraag de Thuisin specialist naar de mogelijkheden en hij toont ze graag.

Maak een afspraak

Zakelijke omgeving

Ook in een kantoor of andere zakelijke omgeving past een schuifdeurkast. Functionaliteit zal hier de boventoon voeren, maar het betekent niet dat de vormgeving onbelangrijk is. Ook voor zakelijke toepassingen maken onze specialisten een schuifdeurkast die perfect past in de ruimte, tot op de centimeter nauwkeurig.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn groot. Een paar voorbeelden: een maximale hoogte (per deur) van 350 cm en een maximale breedte van 160 cm. Naast de standaardkleur wit zijn alle RAL kleuren mogelijk, 60 houtdecoren, 40 glas dessins, spiegels op de deuren en uiteraard is een schuine wand voor Thuisin geen probleem. De vaak loze ruimte boven zo’n ‘onbruikbare hoek’ weten wij probleemloos te benutten. Moet ook het interieur worden aangepast aan specifieke wensen? Dan gaan we richting kast-op-maat, een andere mogelijkheid die Thuisin biedt.

Meten en monteren

Om een maatwerk schuifdeurkast te maken, komt onze specialist ter plekke opmeten. Hoe is de situatie, zijn er moeilijke hoeken of andere zaken die extra aandacht vereisen? Wat is de beschikbare hoogte en breedte en wat zijn de plaatsingsmogelijkheden?

De tekening

Vantevoren wordt een tekening gemaakt zodat de klant een realistisch beeld krijgt van de gewenste schuifdeurkast. Met een speciaal softwareprogramma wordt alles berekend en getekend.

Monteren en plaatsen

Het ontwerp van iedere schuifdeurkast is maatwerk en dat geldt ook voor de plaatsing. Onze ervaren monteurs plaatsen de kast(en) en stellen deze ter plekke af. Zij doen dat graag en vakkundig; laat hen maar lekker schuiven!

Nederlands fabricaat

Wij werken met betrouwbare leveranciers en alle schuifdeurkasten zijn van Nederlands fabricaat. Zo ben je verzekerd van goede en controleerbare kwaliteit.

Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja dat is mogelijk. Wij tekenen graag met jou in de winkel je wensen van de kast op maat uit. Daarin nemen we elke hoek, schuine afwerking en verdere wensen mee.

Zeker, dat kan! Wij maken de kast exact voor je op maat, zelfs als het om schuine wanden gaat.
Laat in de winkel een 3d tekening maken van je gewenste kast en laat je adviseren.

Dat is een mogelijkheid. Nog beter is om dat door onze specialisten te doen. Zij weten exact hoe de kast in elkaar zit en zorgen ervoor dat je jaren lang kan genieten van een kast die perfect staat.

Een schuifdeur kast is ideaal voor het opbergen van spullen in de woonkamer, kleding en beddengoed op de slaapkamer en natuurlijk mappen en papierwerk voor op het kantoor.

Veel is mogelijk. Een schuine wand, een spiegel op de deur, glas in de deur, een speciale deuromlijsting, een hoekopstelling, een schuifdeur of klapdeur; het is allemaal mogelijk. De maximale hoogte is 350 cm, de maximale breedte per deur is 160 cm. Soft closing deuren of laden, speciale hang- en legmogelijkheden, verlichting, een schoenenrek, manden, broekhangers, een garderobelift, een ladeblok, stropdashouders, het kan allemaal.

Meer weten over schuifdeurkasten?

Neem contact met ons op
Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen