Schuifdeurkasten

Met een op maat gemaakte schuifdeurkast creëer je een zee van bergruimte die netjes past in het interieur. Want wanneer je jouw schuifdeurkast op maat laat maken, dan betekent dit niet alleen dat je een functionele kast, maar ook een fraaie kast hebt. Zowel exterieur als interieur is helemaal aanpasbaar waardoor deze perfect past het gewenste ‘plaatje’.

Schuifdeurkast op maat

Niet alleen de hoogte en breedte zijn exact op de gewenste afmeting, maar ook de uitvoering van de deuren en het interieur van de schuifdeurkast op maat kan volledig worden afgestemd op de voorkeuren van de klant.

Opberg-wonder schuifdeurkast

Iedereen heeft spullen die je wilt opbergen. Soms heb je ze regelmatig nodig, dus moet het opbergen en tevoorschijn halen vooral snel en gemakkelijk kunnen, een andere keer gaat het om producten die gewoon opgeborgen moeten worden en slechts zelden worden gebruikt.

In beide gevallen is het prettig als alles netjes aan het oog onttrokken wordt. Dan is een mooie schuifdeurkast een uitkomst. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen of de beschikbare ruimte in je kamer kan je de schuifdeurkast op maat laten maken.

Functioneel en ruimtebesparend, de schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is in eerste instantie een functioneel product. Dus is bergruimte een belangrijk aspect. Als je de op te bergen producten wilt neerleggen en stapelen, zijn legplanken essentieel. Hangruimte is nodig voor kleding en (interne) laden zijn handig voor kleine spulletjes. Misschien is led verlichting aan de binnenkant gewenst, maar misschien ook niet. Bij een schuifdeurkast op maat kan je de binnenkant van je kast zelf indelen en bepalen.

Welke uitstraling geef jij jouw schuifdeurkast?

Op een slaap-, zolder of werkkamer thuis past een schuifdeurkast. Het specifieke gebruik en de specifieke ruimte bepalen deels het eindresultaat. Maar dankzij de flexibiliteit van onze kasten is zelfs een ‘standaardkast’ multi-inzetbaar. Misschien is naast het interieur de buitenkant nog belangrijker en gaat het om kleur, het decor, de vlakverdeling op de deur, de handgrepen of een mooi aluminium frame als omlijsting. Vraag de Thuisin specialist naar de mogelijkheden en hij toont ze graag.

Schuifdeurkast zakelijke stijl

Ook in een kantoor of andere zakelijke omgeving past een schuifdeurkast. Functionaliteit zal hier de boventoon voeren, maar het betekent niet, dat de vormgeving onbelangrijk is. Ook voor zakelijke toepassingen kan je door onze specialisten een schuifdeurkast op maat laten maken, die perfect past in de ruimte, tot op de centimeter nauwkeurig.

Mogelijkheden schuifdeurkasten op maat

De mogelijkheden zijn groot. Een paar voorbeelden: een maximale hoogte (per deur) van 350 cm en een maximale breedte van 160 cm. Naast de standaardkleur wit zijn alle RAL kleuren mogelijk, 60 houtdecoren, 40 glas dessins, spiegels op de deuren en uiteraard is een schuine wand voor Thuisin geen probleem. De vaak loze ruimte boven zo’n ‘onbruikbare hoek’ weten wij probleemloos te benutten. Moet ook het interieur worden aangepast aan specifieke wensen? Dan stellen wij graag samen de ideale schuifdeurkast op maat met je samen. Een mogelijkheid die Thuisin biedt.

Meten en monteren schuifdeurkast

Om een maatwerk schuifdeurkast te maken, komt onze specialist ter plekke opmeten. Hoe is de situatie, zijn er moeilijke hoeken of andere zaken die extra aandacht vereisen? Wat is de beschikbare hoogte en breedte en wat zijn de plaatsingsmogelijkheden?

Schuifdeurkasten laten maken

Ben je eruit en wil je graag een schuifdeurkast laten maken op maat? Bij Thuisin wordt vooraf een tekening gemaakt zodat je een realistisch beeld krijgt van de gewenste schuifdeurkast. Met een speciaal softwareprogramma wordt alles berekend en getekend. Wij werken met betrouwbare leveranciers en alle schuifdeurkasten zijn van Nederlands fabricaat. Zo ben je verzekerd van goede en controleerbare kwaliteit.

Monteren en plaatsen

Het ontwerp van iedere schuifdeurkast is maatwerk en dat geldt ook voor de plaatsing. Onze ervaren monteurs plaatsen de kast(en) en stellen deze ter plekke af. Zij doen dat graag en vakkundig; laat hen maar lekker schuiven!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Het allermakkelijkste is om dit te laten doen. Bij Thuisin adviseren we je niet alleen, we meten en monteren ook. Alles onder één dak!

Zeker, dat kan! Wij maken de kast exact voor je op maat, zelfs als het om schuine wanden gaat.
Laat in de winkel een 3d tekening maken van je gewenste kast en laat je adviseren.

We hebben een ruime keuze in deuren. Je kan kiezen voor dichte deuren, deuren met glas of melkglas en ook voor deuren met spiegels. En de spiegel kan ook aan de binnenkant, als je dat liever hebt.

Een schuifdeur kast is ideaal voor het opbergen van spullen in de woonkamer, kleding en beddengoed op de slaapkamer en natuurlijk mappen en papierwerk voor op het kantoor.

Een begrijpelijke vraag. Zodra wij weten wat je wensen zijn, hoe jij je ideale kast voor je ziet dan kunnen we dit voor je berekenen. Het is afhankelijk van welke afmeting en inrichting, maar ook of je deuren wilt en welke. Kortom, samen zetten wij je wensen voor een kast op maat op papier!

Wanneer jouw kledingkast in een kleine kamer komt te staan dan zijn schuifdeuren handig, zo bespaar je ruimte. Openslaande draaideuren kan je beter kiezen wanneer er voldoende loopruimte is in de kamer. Veel mensen kiezen voor een kombinatie van spiegeldeuren en gewone kastdeuren. Dan kan je jezelf zien en nog even je outfit checken voor dat je de deur uit loopt.

Meer weten over schuifdeurkasten?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen