Bohemian

Hola Ibiza, jij gaat helemaal los op kleur, drukke printjes en een overvloed van planten. Je zoekt de warmte van het Spaanse eiland in je inrichting en laat je het liefst betoveren door de aparte sfeer. Al kan dat ook subtiel met wittinten in combinatie met veel groen!

Combineren met bohemian

Het leuke van de bohemian stijl is dat je van alles kan combineren. Niet alleen kleuren, zoals rood en roze, maar ook qua prints en patronen. Door de sfeer past ook alles, zonder dat je denkt dat het te druk is. Je bent instant op vakantie met deze stijl en wie wil dat nou niet?


Afspraak met de stylist

Wil je nog meer tips over de Bohemian stijl en wil je dit het liefst toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag! Ze maken een moodboard voor je op maat en zoeken de juiste producten die bij de jouw gekozen stijl passen.

Waar wacht je nog op, maak nu een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt!

Maak een afspraak

Bohemian stijl verf & behang

Zoek je kleur voor je bohemian stijl? Dan kan je bij Thuisin wel je ei kwijt. In onze winkel mengen we alle kleuren, dus ook de kleuren die passen bij deze Ibiza-style. Of wil je liever iets met een patroon? Onze collectie behang reikt tot aan de hemel als het gaat om sierlijke printjes, afgetopt met kleur of goud. Voor alle kleuren verf en om lekker te bladeren in behangboeken kom je naar Thuisin!

Ontdek nde kleuren

Kleuren en raamdecoratie

Felle kleuren passen goed in de bohemian stijl, zoals knalroze en turquoise. Zeker als je deze combineert met een diepe groene kleur en heel donkerpaars. De basis is vaak in rustige tinten met een aards gevoel, zoals beige of een zandkleur. Die kleuren zie je ook veel terug in de rotanmeubels, die veelal bruin zijn. En om helemaal in de sfeer te komen, steek je daar een paar kaarsjes bij aan in je gouden en zilveren kandelaars. Zie je jezelf al zitten tussen de grote kamerplanten en cactussen?

Houten of bamboe jaloezieën staan het beste, zeker in combinatie met fluweel stoffen gordijnen. Hoe mooi is het om te spelen met licht in je eigen kleurrijke inrichting, zo is het altijd zomer bij jou thuis! Meer raamdeco trends in jouw stijl? Kom naar onze winkel!

Ontdek onze raamdecoratie

Vloeren

Een warme (houten) vloer past perfect in de bohemian stijl, als kan je natuurlijk ook voor een strakke basis kiezen, zoals grijs marmoleum, om het geheel niet te druk over te laten komen. Maak het af met een gekleurd en hoogpolig vloerkleed. Meer vloeren zien in de bohemian stijl? Kom naar onze winkel!

Bekijk onze vloeren