Schuifpui horren

Met mooi weer zet je ramen en terrasdeuren graag open - en insecten komen binnen. Voor je tuindeuren, schuifpui of balkondeur zijn horren of plissé horren de ideale oplossing om jouw woning vrij van insecten te houden. Alle horren voor schuifpuien worden op maat gemaakt. Er is zelfs pollen werend gaas! Zo geniet je van frisse lucht, zonder insecten en pollen!

Welke horren zijn het beste voor jouw schuifpui?

Voor schuifpuien kan je in principe kiezen uit twee types hordeuren. Een inzet hordeur, met een frame of een plissé hordeur die zich opvouwt aan de zijkant en minder zichtbaar is. Kies uit verschillende kleuren hordeuren, van wit tot zwart, de tint die goed bij jouw schuifpui past.

Bij Thuisin kan je eenvoudig schuifpui horren op maat laten maken voor grote deuropeningen, je balkondeur of terrasdeur. Ook wat het gaas voor je schuivende hordeur betreft heb je verschillende opties, lees verder en stel de ideale hordeur voor jouw schuifpui in gedachten alvast samen!

Hordeur inmeten en plaatsen

Het inmeten van je hordeur op maat mag je gerust aan onze vakmannen overlaten. En wij plaatsen ook graag de hordeur bij jou schuifpui. Wij hebben A-merk horren in ons assortiment van onder andere Luxaflex® en Unilux®. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schuifpui horren op maat?

Bekijk ze in onze winkel

Welke soorten hordeuren zijn er voor je schuifpui?

Er zijn deurhorren voor je schuifpui die bestaan uit een frame. Het frame van de horren zit aan de buitenkant of binnenkant van je schuifpui, afhankelijk van de situatie. Het frame loopt op rails en is makkelijk te plaatsen, dit mag je gerust aan de vakmannen van Thuisin overlaten, en het inmeten van jouw schuivende hordeur trouwens ook.

Wil je de hordeur zo min mogelijk zien? Kies dan een plissé hordeur voor je schuifpui, want die vouwt zich op en zit aan de zijkant van de deuropening. Voordeel is dat je volop van het uitzicht van je grote schuifpui geniet wanneer je jouw horren niet nodig hebt.

Hordeur op maat voor schuifpui

Elke hordeur wordt voor jou op maat gemaakt. Moet het frame 2,00 m breed zijn, of 3,00 m hoog? Dat kan, en een plissé hordeur voor je schuifpui kan als dubbele deur zelfs tot 2,60 m breed geleverd worden, bijvoorbeeld de plissé hordeur Allure van Luxaflex®. Naast de exacte maat kan je ook de kleur frame kiezen. Zo is het frame van je horren of plissé hordeur in elke RAL-kleur leverbaar, passend bij de kleur van je schuifpui.

Maak een afspraak

Hoe werkt een hordeur bij je schuifpui?

Heb je een grote schuifpui of een balkondeur en wil je van frisse lucht genieten zonder dat vliegen, muggen en insecten je kamer stiekem overnemen? Dan zijn horren de perfecte insectenwering. Ook om na een mooie dag ongestoord en zonder muggenbeet van je nachtrust te genieten. Het frame van de hordeur loopt op rails.

Het vlakke gaas van je horren is zo verfijnd, dat je het amper ziet en lekker door je schuifpui naar buiten kijkt. Er zijn hordeuren die op een bepaald punt stoppen en hordeuren die op elke positie stoppen, afhankelijk van jouw keuze. Wanneer je de horren in het naseizoen niet meer nodig hebt kan je voor een uitneembare hordeur kiezen, dan heb je ongehinderd zicht naar buiten.

Wil je graag afstemmen welke kleur en welk type gaas je het beste kan kiezen voor je hordeur? Kom dan voor advies naar de winkel in de buurt of maak een afspraak! Op naar jouw mugloze huis vol frisse lucht en open deuren met schuifpui horren op maat.

Neem contact op

Ons assortiment horren

Kom langs en bekijk alles
Maak een afspraak

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja, ook voor een schuifpui heeft Thuisin de juiste hor. Met speciale profielen kan dat worden opgelost. Zo is het mogelijk om twee schuivende plisséhorren naast elkaar te plaatsen die werken zoals automatisch openende deuren bij winkels en kantoren. De schuifdeuren kunnen zo wijd open en het kan lekker ventileren. Tegelijkertijd zorgen de horren ervoor dat de insecten buiten blijven.

Een hor is in eerste instantie een functioneel product. Een plisséhor is daarnaast decoratief en – dat kan soms handig zijn – valt wat meer op dan een glad vlak bij een gewone hor. Bij een plisséhor vouwt en ontvouwt het gaas zich als een harmonica. Het ziet er net even anders uit dan een plat vlak, maar de werking is hetzelfde. Uiteraard kan deze hor op maat worden gemaakt, net zoals alle andere hortypen.

Er zijn twee hoofdgroepen: horren voor het raam en horren voor de deur. Bij een raam kun je een vaste hor gebruiken waarbij het raam toch open en dicht kan, bij een deur moet de hor altijd flexibel zijn.

De simpelste hor voor een raam is een vaste hor. Deze plaats je in of voor het raam en zet het vast. Na het muggenseizoen haal je de hor eruit en klaar is kees. Je kunt ook kiezen voor een inzethor of rolhor.

Meer weten over schuifpui horren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen